Şimdi Ara

oldschoolko myko, sexyko, oraclegamer hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Oraclegamer de başladım, daha önce hep usko oynamıştım şu an burda daha huzurlu hissediyorum nedense . Düşünmeden başlayabilirsiniz her türlü ayak uydurursunuz. Bence bu serverin en güzel yani istediğin oyuncunun tüm stat skillerini ve invetory sini görebilmen. Yani öteki serverlar gibi dalavere dönmemesi için çok önemli bir ayrıntı.

oraclegamer başlayacaktım ama kayıt olurken telefon numarası istiyor sebebi nedir? iyi serverdır kötü serverdır bişey diyemem ama sonuçta serverda yarın ne olacağı belli değil heran kapanma durumu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

usko bitmiş hocam bu sefer cidden bıraktım, adamlar apede 3 kişi pri olarak gittim kendi aralarında konuşuyr sa dedim biri as demedi partiye almasını geçtim,

özet olarak hangi pvp önerirsin muhabbeti olan seviyeli 3 ayda batmayacak, bide exp olsun pk olsun sürekli parti bulabileceğim, sıkıldım usko çomarlarından.

Osko 17 Şubat'ta başlayacak, tıklım tıklım dolu olacak. Exp kasmaktan sıkılmıyorsan başlayabilirsin.

Hali hazırda devam eden Zone Myko da var, 1 senedir açık bir 1299 server. 1-2 gün içinde 72 level olabiliyorsun, yavaş yavaş item de kasabiliyorsun. Her şey pazarda satılıyor, en fazla +8 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Oraclegamer de başladım, daha önce hep usko oynamıştım şu an burda daha huzurlu hissediyorum nedense . Düşünmeden başlayabilirsiniz her türlü ayak uydurursunuz. Bence bu serverin en güzel yani istediğin oyuncunun tüm stat skillerini ve invetory sini görebilmen. Yani öteki serverlar gibi dalavere dönmemesi için çok önemli bir ayrıntı.

oraclegamer başlayacaktım ama kayıt olurken telefon numarası istiyor sebebi nedir? iyi serverdır kötü serverdır bişey diyemem ama sonuçta serverda yarın ne olacağı belli değil heran kapanma durumu var.

Alıntıları Göster
    pvp lerin hepsi 2 aylik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 8 Mart 2017; 19:8:43 >

• eski cok iyi server olan knight kingdom aciliyormuş euro pvpde ozellikler onda vardi hatta ilk eger gercekse orada baslayacagim kac senedir oynamiyordum ama bu server başlanir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myko oynadım droplar çok kısık 66 mage kastım bıraktım.
    sexyko işe yaramaz
    oracle herşeyi paraya dökmüş ömrü 1 yıl 1 yıl ömür server sıfırlanması bundan öncede vardi emeklerimiz hep boşa gitti
    2017 yılında bronz aldık arkadasla manesde başladık oyuna girdim kuarian açtım baktım hesap banlandı :D (upgrade bot )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.