Merhaba forumdaşlar bir kaç hafta önce 2005de bıraktığım kinght macerasına geri döndüm arkadaşım sayesinde. Amacım server tanıtımı yapmak değil acaba dhden oldschoolko da oynayan var mı? Varsa oyunda buluşalım belki clan kurarız. Oyun eski knight tam nostalji yaşıyorum shell bile yok neyse hadi bakalım var mı kimse.
niye shell oyun başından beri vardı.
dipnot: 2007 de bıraktım bende oynamayı
tam hatırlamıyorum ama 2005de bıraktım. Raptor bile raptor gibi değil halberd gibi gözküyor en eski patchlerden birinde oynuyoruz galiba.
yok heralde oynayan
Ben ilk açıldığı zamanlar oynamıştım biraz.Oyundan soğutmak gibi olmasın ama yabancılara ayrıcalık yapılıyor . Mesela sitelerindeki moderator rüşvetten yakalandı ve ban yedi. Ayrıca Level yapmak bir dert, itemi, masterı, pazarı cart curt derken yinede diğerleri gibi iyi olamıyorsun. Boşuna zamanını harcama derim Tabi eski özlem olduğu için yinede oynamak istersin herhalde. Serverdan sıkılırsan Crashko adlı serverda iyi.Direk 83 level itemli başlayıp czye gidiyorsun. Edit falan olmamasıda iyi. Ama işte buda czde bir kaç hafta oynarsın biraz bağımlılık yapabilir. Bence en iyisi bu tür oyunlardan uzak durmak. Ben sildim hepsini şuanda birdaha ko türevlerini oynamayı düşünmüyorum
ben oynuyorum fakat yeni başladım hala oynuyorsan takılabiliriz bence de cok güzel oyunda hack koxp dupe vs. hiçbirşey yok milyon dolarlık usko nun yapamadığını bu serverlar yapıyuor helal olsun..