Bildirim
OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (92. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
Şimdilik blues yeter, sıra soulda -
-
-
mesajım bulunsun, güzel paylaşım. -
Hay hay, şaraba hayır diyemem. Benden de bir büyük Tekirdağ kabul edin o vakit
Eski kıta semalarına atmadığınız taş kalmadı yapmayın etmeyin, yeni yeni Amerikan'a kulak vermeye, alışmaya çalışıyorum. Konu başlığımız haricince alıştıran isimler çoğunlukla Fransız ve Avustralyalı ama, varsın o kadar da olsun -
M is still running. -
-
Bumerang kullanmanın bir bedeli var
Neyse...
Alışmanız ve sevmeniz dileğiyle
@M
Hala yanımda göremedim ama, yürüyor musun, koşuyor musun? -
-
-
-
-
1976, Sezen Aksu, Yaşanmamış Yıllar; 2. defa konulmasında sakınca olmaz sanırım Sezen'in en güzel şarkılarının birisini toplu dinleti de!
1976, Sezen Aksu, Olmaz Olsun;
1976, Sezen Aksu, Seni Gidi Vurdum Duymaz;
1977, Sezen Aksu, Kaç Yıl Geçti Aradan;
1977, Sezen Aksu, Kaybolan Yıllar;
1978, Sezen Aksu, Gölge Etme;
1980, Sezen Aksu, Hata; En güzel şarkılarından, " sende benim hatalarımdan birisin ".
1981, Sezen Aksu, Ben Her Bahar Aşık Olurum; Aysel Gürel sözleri hemen tahmin ediliyor ve tüm tatlılığıyla Sezen Aksu video da!
1982, Sezen Aksu, Firuze; Zaman aşımı ama günümüze kadar gelmeyi engellemek zor oluyor söyleyen Sezen olunca!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 30 Ocak 2012; 17:35:28 > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X