Şimdi Ara

OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.416
Cevap
28
Favori
229.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1985, Joan Baez, Brothers In Arms; Dire Straits savaş karşıtı şarkısını birde Baez'den dinleyin sanırım söylemeyi en çok hakedenlerdendir.

196., Joan Baez, Manha De Carnaval; 3'ü birarada aynı şarkıda. Ve herbiride güzel önceden verilmesine rağmen tekrar koydum izninizle. 1959 Black Orpheus, Siyah Orfe filminin müziği; 1) Los Indios Tabajaras, 1972 albümünde "Softly, As In a Morning Sunrise" 2) A Day In the Life Of a Fool, Jack Jones, 1966 3) Joan Baez, 1960'lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 21 Ağustos 2010; 11:48:12 >
  • Çıkış albümünden iki inci ile Gipsy Kings turunun sonuna gelelim.

1982 - Gipsy Kings - Amor D'un Dia

1982 - Gipsy Kings - Luna De Fuego

Bu arada yeni sayfaya geçince çok rica ediyorum bir haberdar edin. Madem Françoise Hardy 17. sayfanın görüntülenme rekoru kırmasına aday, 18. sayfanın tacı devralması için hazırlıklarım var.
  • Irene Fargo'yu canlı dinlemek lazım, buna karar verdim. Tek mikrofonu alıp albüm kaydından daha iyi söyleyebilen kaç kişi kaldı ki... Şarkının sonundaki 20 saniyelik nefese dikkat, ağzımı yerlerden hala toplayamadım.

19.. - Irene Fargo - Come Una Turandot

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

@Ferdinnand;
    Kesinlikle haber veririm! hardy'nin üzerine birisi zor ama gelecek sayfada galiba B.B. olacak gibi!

ama oldu mu ya bu şimdi... o kadar da uğraşmıştım makul resimlerini içeren bir video bulmak için.
  • 1951, Eddie Calvert, Oh Mein Papa;

195., Eddie Calvert, Trumpet Tango;

• 196., Eddie Calvert, Nostalgia;

196., Eddie Calvert-Nini Rosso, Schubert D Minör Serenad; 0:30 'da trompetler girinceye kadar sabır lütfen! iki trompet efsanesi birarada gerçekten muhteşemler!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand
    quote:

@Ferdinnand;
    Kesinlikle haber veririm! hardy'nin üzerine birisi zor ama gelecek sayfada galiba B.B. olacak gibi!

ama oldu mu ya bu şimdi... o kadar da uğraşmıştım makul resimlerini içeren bir video bulmak için.

Yaklaşık aynı zamanda aynı kişiyle uğraşmışız bu yüzden kolay oldu tahminim!
    Ama yinede Hardy'nin güzelliği çok farklı, epey farklı kategoriler bence. Çok muzır bir tarafım aslında " Katy Perry, dünyanın en seksi kadını, üye olmayanı dövecem " konusuna gidip " bizim 17. ve 18. sayfalarımız fark atar " yaz diyor ama sopayı yeyip geleceğimden çekiniyorum!

Boşverin bence de tanımasınlar, öğrenmesinler, bize kalsın hepsi.
    Bu arada B.B. elimdeki tek isim değil, onun kadar olmasa da dereceye girebilecek birkaç kişi daha var. Çoğu tanıdık gerçi.
  • Kimseden projesini çalmıyorum;benimki sadece peşrev...pardon;uvertür..

1961 , Dario Moreno , " Brigitte Bardot " ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narissa -- 22 Ağustos 2010; 22:46:41 >
  • zaten kendisinden koyacağım sadece 1 parça, bana hitap etmeyen bir sesi var. isimleri seçerken "görüntü var ses yok" sinyali verenleri arka plana itmeye gayret ettim.

Bugüne dönersek... hiç Roberto Carlos şarkısı koymamışım, atlamışım heralde.

1977 - Roberto Carlos - Amigo

• John Lennon Stell And Glass 1974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as74 -- 24 Ağustos 2010; 22:41:06 >
  • Janis Joplin Summertime 1969

• 1979 , Yves Duteil , Mélancolie ;

1979 , Jeanne Moreau ve Yves Duteil , L´Adolescente ;

• 1959, Ray Peterson, The Wonder Of You;

1959, Ray Peterson, Goodnight My Love;

• 1956, Peggy Lee, Fever;

• 1966, The Rolling Stones, Paint It Black; aslı ve Marie Laforet yorumu, ( Marie Douceur Marie Colere ) ve ikiside birbirinden güzel, Laforet'in artı videosuda var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 29 Ekim 2010; 3:01:37 >
  • Teşekkürler 18. sayfa haberi için. Öncelikle beklentiyi fazla yüksek tutmayın, zira istediğim kadar geniş bir yelpaze oluşturamadım. Dereceye girenlerden başlayalım...

Bu videoyu oluşturan müziksever, 2 dakika 42 saniye boyunca aynı resme bakabileceğimizi öngörmüş. Aksini düşünen?
    1968 - Brigitte Bardot - La Madrague

Tanıdık bir isim, iyi derlenmiş bir video
    1968 - France Gall - Le Temps du Tempo

• İki tanıdık isim daha... Ses de var görüntü de, sonuna kadar. Sözüm ona zamane şarkıcılarıyla kıyas bile edilemez.

1965 - Sylvie Vartan - I Heard Somebody Say

1972 - Nada Malanima - Re Di Denari

• Tanıştırayım: María Rosario Pilar Martínez Molina Gutiérrez de los Perales Santa Ana Romanguera y de la Hinojosa Rasten. Nam-ı diğer Cuchi Cuchi Charo.

1976 - Charo - La Salsa

1977 - Charo - Speedy Gonzales

• Bitirirken kaliteyle bitirelim. Dereceye girenler arasında belki de en kaliteli sese sahip ikili. Görüntüyü bir kenara bırakın, tek başına müzik bile yeter.

1969 - Rosanna Fratello - Non Sono Maddalena

1972 - Gigliola Cinquetti Tous Les Hommes Sont Fideles

• Gigliola Cinquetti - Tous Les Hommes Sont Fideles

Bu şarkı çok hoşuma gitti gerçekten. Klipte fena değil hani
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.