Bildirim
OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1965, The Four Pennies, A Place Where No One Goes;
İnsanın ben bunu dinledim, harikadır dediği çok az bilinen, ama çok çok güzel şarkılardan birisidir " Kimsenin Gitmediği Bir Yer"! İlk çıktığı 1-2 yıldan sonra hiç duymayalı çok uzun bir zaman olmuştu ve sevindim YouTube'da tesadüfen rastlayınca! Bu yaz evlenecekler ama en çokta genç aşıklar kaçırmasınlar, düğünlerde ve sevgiliyle birlikte dinlenecek en güzel şarkılardandır!
ABD veya İngiltere'de tutulmayan şarkı, sanıyorum Türkiyede aylarca listebaşı oluşunu olağanüstü romantizmine borçlu!
Sözlerinin bir kısmı altta, ve geri kalanınıda ilerde tamamlarım!
When you need someone to lean on
Where nobody wants to know
Come to me with arms wide open
To the place where no one goes
Come to me
And you'll see
What your love
Makes to me
Take my love
Take my hand.
1962, The Tokens, The Lion Sleeps Tonight; Üstteki harika romantik şarkının yanına orman ve aslan sesi iyi gitmez ama öyle denk geldi işte ne yapalım yani!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 15 Mayıs 2010; 1:31:32 > -
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X