Şimdi Ara

Old Takı Neyin Nesi Lütfen Cevap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zamandır oynamıyordum knightı.Bugün girdim.old takılar var her yerde ve çok ucuz.Bazısı sönük bazısı normal tam olarak neyin nesi bu yardımcı olursanız sevinirim:)

• sönük olanları taktıgın zaman bir daha çıkaramazsın yani satamazsın normal olanlara + basamazsın old takıyı normal takı haline çevirebilirsin ama oranı çok düşük
  • nasıl normal takı haline getirilio?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZibidyGonzaLesxD -- 1 Nisan 2010; 17:22:55 >
  • bazıları takıp satılabiliyor bazıları takıldıktan sonra satılamıyor
  • bende roc aldım taktım bıdaha satamıyorm.. 1.5 gb patladı
  • Old takı monster stone dediğimiz eventten düşer.
    Bu evente nasıl mı girilir?
    Evente girmek için gereken bir taş var mavi bir taş üzerinde ''M'' yazar exp kasarken her yaratıktan düşebilir,trade edilemez.O taşı skill agacına koyup basıyoruz ve kendimizi cleaver görevi gibi bir yerde buluyoruz.Yalnız taş party de değilken kullanılır.Yani kullanmak istedigimiz anda herhangi bir party de yer almayacağız.
    Evente girdikten sonra içeride belli sayıda yaratıklar vardır.İster onları keserek gidebilir,istersekte direk sondaki Boss'a gidebiliriz.İçerdeki yaratıklar çok iyi exp verir kesmekte fayda var.
    Sondaki Boss'ta eğer şanslıysak Old Takı elde ederiz.
    Old takılarda 2 türlüdür ; Birisi sönük olanlar diğeri ise sönük olmayanlar.Peki sönük ile sönük olmayan arasında ki fark nedir?
    Sönük olan takılar üzerimize taktıgımızda trade edilemez,pazara konulamaz.Zaten takarken sana sorar takmakta eminmisiniz değilmisiniz diye.
    Sönük olmayanlar ise üstümüze takıp satabildiğimiz,trade edebildiğimiz ve 3 aynı tür takıyı birleştirip normal yapabildigimiz takılardır.

Takıları birleştirme forumda konularda mevcut eğer burda bulamazsanız arama motorlarından aratabilirsiniz.Tatmin edici bir bilgi bulabilirsiniz.

Umarım faydalı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.