Şimdi Ara

Olaylı Peyami Safa Sorusu [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumsuz...soru sorma tarzına ve alttaki soru sorma cümlesine dikkatli bakın ve ÖSYM'nin sehven çok eleyici,bilgilendirici zeka dolu sorularından biriyle tanışın.

• Gereksizce kendinizi öfkelendiriyorsunuz. Orda beyaza siyah deseler bile ösym için birşey ifade etmiyor. Ygsde onca net bir biçimde hatalı ve eksik soru vardı hangisi iptal oldu sorarım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSanalordx

Gereksizce kendinizi öfkelendiriyorsunuz. Orda beyaza siyah deseler bile ösym için birşey ifade etmiyor. Ygsde onca net bir biçimde hatalı ve eksik soru vardı hangisi iptal oldu sorarım size.

haklısın da onlar bunu yaparken üşenmiyor da biz onları eleştirmeye mi üşeneceğiz.Birşeylerin değişmesi için değiştirmek isteyenler olması lazım. Bunların düzelmesi için bu devletin baştan aşağı değişmesi lazım.
    biz müşteri olmaktan öteye hiçbir zaman gidemedik bu namussuzların gözünde.

Ayrıca arkadaşım soruları nereden buldun bende bakmak istiyorum ???
  • quote:

Gereksizce kendinizi öfkelendiriyorsunuz. Orda beyaza siyah deseler bile ösym için birşey ifade etmiyor. Ygsde onca net bir biçimde hatalı ve eksik soru vardı hangisi iptal oldu sorarım size.

sonuna kadar böyle mi olacak biri dava açsa medyada duyulsa yeterli olur,çünkü gizli saklı bir şey değil alenen yapılan hata,şifre skandalı gibi kanıtta gerekmez.
  • tamamda hiç biri tanzimat sanatçılarının eseri değil ki niye sadece peyami ye yüklenıyonuz onu anlamadım
    sinekli bakkal halide edip milli edebiyat
    kuyruklu yıldız altında bir izdivaç hüseyin rahmi bağımsız
    mai ve siyah halit ziya serveti fünun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukul92

quote:

haklısın da onlar bunu yaparken üşenmiyor da biz onları eleştirmeye mi üşeneceğiz.Birşeylerin değişmesi için değiştirmek isteyenler olması lazım. Bunların düzelmesi için bu devletin baştan aşağı değişmesi lazım.
    biz müşteri olmaktan öteye hiçbir zaman gidemedik bu namussuzların gözünde.

Ayrıca arkadaşım soruları nereden buldun bende bakmak istiyorum ???

reklam olur mu bılmıyorum ama face de TRTTelevizyon sayfasında sorular ve cevapları var

• Şıkları koy bi kenara soru yanlış , soruya bak şıklara bak hey Allahım böyle adamlar kaderimizi belirliyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

tamamda hiç biri tanzimat sanatçılarının eseri değil ki niye sadece peyami ye yüklenıyonuz onu anlamadım

LOL

hata ; hüseyin rahmi tanzimat döneminin bağımsız sanatçısıdır.yani dönem olarak tanzimat.Asıl orada hata var...madem soruyorsun istanbul konulu romanları tanzimat yazıp hüseyin rahmiyle şık koymanın mantığı nedir?
  • soruda ilinti kurulamaz diyor.aşağıdakilerden hangisi istanbulda geçen bir tanzimat romanı değildir diye sormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

soruda ilinti kurulamaz diyor.aşağıdakilerden hangisi istanbulda geçen bir tanzimat romanı değildir diye sormuyor.

Bu parçada sözü edilen.. diye bir cümlede var.herhalde sen doğru salladın bu soruyu.
  • ösym den hata çıkmaz gençler. siyah beyaz ilişkisi. anca dava açarsın belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerX

quote:

soruda ilinti kurulamaz diyor.aşağıdakilerden hangisi istanbulda geçen bir tanzimat romanı değildir diye sormuyor.

Bu parçada sözü edilen.. diye bir cümlede var.herhalde sen doğru salladın bu soruyu.

ee varsa nolmuş? istanbul kelimesi geçmiyor mu soruda.istanbulla peyami safa arasında bağlantı kuramaz mısın?

ben peyami safa yaptım soruyu.ama etrafa saldırmıyorum kusura bakma.
  • Bide benim bildiğim dokuzuncu hariciye koğuşu romanı bacağından sakat bir çoçuğu aşk olayını anlatmıyo muydu?
    parçada doğu-batı çatışması diyor eski-yeni diyo bu romanla ne alakası var???
  • quote:

quote:

tamamda hiç biri tanzimat sanatçılarının eseri değil ki niye sadece peyami ye yüklenıyonuz onu anlamadım

LOL

hata ; hüseyin rahmi tanzimat döneminin bağımsız sanatçısıdır.yani dönem olarak tanzimat.Asıl orada hata var...madem soruyorsun istanbul konulu romanları tanzimat yazıp hüseyin rahmiyle şık koymanın mantığı nedir?

lol ne bi kere ergenliğinin altın çağını mı yaşıyosun yoksa ? Şahsen ben ordaki tanzimata hiç takılmadım.İstanbul İstanbul diye üzerine basa basa söylemişler.Ayaşlı ve Kiracıları hariç 4 romanında İstanbulda geçtiğini ve Ayaşlı ve Kiracılarının da Ankara'da geçtiğini biliyodum.Soruda tanzimat demesi yanıltıcı yanlış olabilir benim söylediğim niye peyami safa yanlışsa diğerleride yanlış anladın mı şimdi hata avcısı

• quote:

quote:

quote:

LOL

lol ne bi kere ergenliğinin altın çağını mı yaşıyosun yoksa ? Şahsen ben ordaki tanzimata hiç takılmadım.İstanbul İstanbul diye üzerine basa basa söylemişler.Ayaşlı ve Kiracıları hariç 4 romanında İstanbulda geçtiğini ve Ayaşlı ve Kiracılarının da Ankara'da geçtiğini biliyodum.Soruda tanzimat demesi yanıltıcı yanlış olabilir benim söylediğim niye peyami safa yanlışsa diğerleride yanlış anladın mı şimdi hata avcısı

quote:

quote:

ee varsa nolmuş? istanbul kelimesi geçmiyor mu soruda.istanbulla peyami safa arasında bağlantı kuramaz mısın?

tamam oldu o zaman gençler,doğru yoldasınız devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken B. -- 25 Haziran 2011; 18:03:08 >

• quote:

efendi ol kimsenin bir yere saldırdığı yok.
    eleştiri yapıyorlar,ne yazıkki eleştiri yaptıkları zihniyette sizin gibi eleştirye tahammülü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukul92

quote:

efendi ol kimsenin bir yere saldırdığı yok.
    eleştiri yapıyorlar,ne yazıkki eleştiri yaptıkları zihniyette sizin gibi eleştirye tahammülü yok.

mecaz anlam kapasitene hayran kaldım.edebiyat çalışmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 25 Haziran 2011; 18:11:28 >

• müfredatta olmayan konudan soru soran zihniyetten doğru düzgün bir sınav hazırlamasını beklemiyordunuz herhalde.
  • cahillikten yolda giderken harlancak bazı arkadaşlar adam hüsayin rahmiye tanzimat diyo ya iyiki yakınımda bıçak yok kendime saplardım. hüseyin rahmi serveti fünun bağımsız ahmet mithat geleneğini sürdüren sanatçısıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 25 Haziran 2011; 19:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Bide benim bildiğim dokuzuncu hariciye koğuşu romanı bacağından sakat bir çoçuğu aşk olayını anlatmıyo muydu?
    parçada doğu-batı çatışması diyor eski-yeni diyo bu romanla ne alakası var???

Aynen öyle ne doğu batı ne eski yeni bu soru resmen hatalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.