Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yararlı bi başlık olmuş ,saol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerismet

leca kardeş biz seni bekliyoruz ama yeni hiç birşey gelmiyor.Yavaşladın mı ne oldu?

Kardeş yavaşlamadım seçici davranmaya çalişiyorum, rasgele önüme geleni değil kullanıp deneyip faydalı gördüğüm güzel uygulama ve oyunları elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum,taktir tabikide sizlerin.

Merak etmeyin güzel oyun vs. uygulamar koymaya devam, maksat kalite olsun baştan savma olmasın.
  • Evet beyler bu hafta sonunun armağanıda burda

Carnival Land; Burdan (Tavsiye ederim keyifli :D )

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Doom 2; Burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leca -- 10 Ocak 2010; 23:22:44 >

• dostum linkleri toplu halde hotfile yada mediafire a atar mısın?
    verdiği linklerde 3 dosya indiriyorum sonra premium istiyor.
  • Eline sağlık dostum bende bir istekte bulunacağım böyle hem yavaş hemde sürükleyici bi oyunun varmı ? yani yavaştan kastım kontrol etmesi açısından oyunlarda biraz beceriksizimde
  • Kardeş ELine Koluna Saglık. Bu Başlık DIger 300 Sayfalık 5800 AnaBaslıkten BinKat Daha Yararlı.
    Süper Olmus Paylaşımlarının Devamını Heyecanla Beklıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Ferrari GT Evolution HD S60v5 Unsigned

http://rapidshare.com/files/332317804/Ferrari_GT_Evolution_HD_S60v5_Unsigned.rar

Bunu direk yükleyebiliyor muyuz diğerleri gibi? unsigned olunca noluyor
  • güzel paylaşımlar saolasın
  • quote:

tugay289 Tarih 11 Ocak 2010; 0:48:55
    dostum linkleri toplu halde hotfile yada mediafire a atar mısın?
    verdiği linklerde 3 dosya indiriyorum sonra premium istiyor.

Dostum hepsini toplu yaparsam hiçbir esprisi kalmaz bu paylaşımın,bu teklif daha öncede gelmişti niçin hepsini toplu paylaşmadığımı birkaç mesaj öncesinde belirttim ayrıca 3 taneden sonra kota doluyor yazmışsın.Çözümü yukarıda

quote:

m3tyu Tarih 11 Ocak 2010; 1:19:08
    Eline sağlık dostum bende bir istekte bulunacağım böyle hem yavaş hemde sürükleyici bi oyunun varmı ? yani yavaştan kastım kontrol etmesi açısından oyunlarda biraz beceriksizimde

Estafurullah hocam o nası laf ama tabikide senin kaleminde oyunlar elbette eklerim, takibe devam

quote:

dewilmacry Tarih 11 Ocak 2010; 20:38:04
    Kardeş ELine Koluna Saglık. Bu Başlık DIger 300 Sayfalık 5800 AnaBaslıkten BinKat Daha Yararlı.
    Süper Olmus Paylaşımlarının Devamını Heyecanla Beklıyorum ..

Eyvallah

quote:

:::Banner::: Tarih 11 Ocak 2010; 20:44:21

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Ferrari GT Evolution HD S60v5 Unsigned

http://rapidshare.com/files/332317804/Ferrari_GT_Evolution_HD_S60v5_Unsigned.rar

Bunu direk yükleyebiliyor muyuz diğerleri gibi? unsigned olunca noluyor

Yok hocam direk yüklemen malesef mümkün değil,sertfikalaman gerek o oyunu bir arkadaşımız upload etmiş ancak imzalı değil.Forumda sertifika almak ile alakalı faydalı başlıklar mevcut istersen bir göz at ama yok ben imei mi kimseyle paylaşmam dersen burdan takibe devam

quote:

XxLe0xX Tarih 11 Ocak 2010; 21:06:57
    güzel paylaşımlar saolasın

Eyvallah dostum,saol

• sertifika yapmak gerektiği ve imzalamak gerektiği heryerde yazıyor ama nsl yapıldığını bir bilsek
  • Güzel paylaşım tşk ler

Ricam sizden Renkli kristal taşlar oyunu vardı, sıraya gelince taşlar kırılıyor dikey düşey çapraz falan.
    çok eğlenceli idi, buna benzer olursa ço ksevinirim tşk ler
  • Usta ellerine sağlık. Çok faydalı konu olmuş yeni oyunları sabırsızlıkla bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemali7

Güzel paylaşım tşk ler

Ricam sizden Renkli kristal taşlar oyunu vardı, sıraya gelince taşlar kırılıyor dikey düşey çapraz falan.
    çok eğlenceli idi, buna benzer olursa ço ksevinirim tşk ler

Benzerine gerek yok hocam, al sana orjinali

PopCap Bejeweled Twist; Burdan

• Bekleyeni vardı bununda çok bekletmeyelim artık

Luxor Quest; Burdan

• Hemen Denemek lazım
  • harika paylaşım olmuş.direk telefondan indirmek hele hele çok daha güzel.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

harika paylaşım olmuş.direk telefondan indirmek hele hele çok daha güzel.teşekkürler.

İşine yaradıysa ne mutlu hocam
  • Teşekkürler
  • hepsi güzel paylasımlar herkese tesekkür ediorm fakat bazı oyunların bu baslık altında olması yanlıss
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

hepsi güzel paylasımlar herkese tesekkür ediorm fakat bazı oyunların bu baslık altında olması yanlıss

Hocam şuana kadar benden başka paylaşım yapan olmadı ama olsun, elimden geldiğince ekliyorum ancak senin bu başlık altında paylaşımını yanlış bulduğun hangisidir mesela ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.