Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibaba

İnternet ya da konuşma diyelim 20. günde bitti. İlave 1GB ya da 100 dk. gibi birşeyler alınabiliyor mu dönem sonuna kadar?

Haftalik 1GB var haftalik 1GB yazıp 2222 yaparak alabilirsiniz ama iptal etmeyi unutmayın otomatik yeniler hafta da bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell müşteri hzimetlerini aradım size geçiş yapmak istiyorum diye, kaydımı aldılar size birini yönlendirecez dediler. +90532'den arandım. Konuşmayı özetliyorum çok tuhafıma gitti Turkcelle'de yakıştıramadım.
    Benim teklif ettiği tarifede hız sınırlamasının 7,2 mhps olup olmadığını sordum ama bütün hepsinde var dedi. 35 milyon Turkcellli böyle zaten dedi. gayet iyi bir hız napacaksınız daha hızlısını diyor. 4,5g çıkmış biz 7,2 ile sürünelim mi diyorum siz bilirsiniz bulunduğunuz operatörde zaten 3-4 mhpsyi geçemezsiniz diyor.

bizi cahal biri sandı sanırsam. kafa bulmaya mı aradılar anlamadım, şoktayım.

aslında sorum çok basit: Olay 2gb paketinde 7,2 Mhps hız sınırlaması var mı yok mu? Allah rızası için biri söylesin.

Hız sınırlaması yoksa bu pakete varsa yıldız gence geçecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaangle -- 31 Ağustos 2015; 15:53:22 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Turkcell müşteri hzimetlerini aradım size geçiş yapmak istiyorum diye, kaydımı aldılar size birini yönlendirecez dediler. +90532'den arandım. Konuşmayı özetliyorum çok tuhafıma gitti Turkcelle'de yakıştıramadım.
    Benim teklif ettiği tarifede hız sınırlamasının 7,2 mhps olup olmadığını sordum ama bütün hepsinde var dedi. 35 milyon Turkcellli böyle zaten dedi. gayet iyi bir hız napacaksınız daha hızlısını diyor. 4,5g çıkmış biz 7,2 ile sürünelim mi diyorum siz bilirsiniz bulunduğunuz operatörde zaten 3-4 mhpsyi geçemezsiniz diyor.

aslında sorum çok basit: Olay 2gb paketinde 7,2 Mhps hız sınırlaması var mı yok mu? Allah rızası için biri söylesin.

Kardes turkcellin butun ucuz paketlerinde hiz 7.2
    ya faturaliya gececeksin yada turbo internete.
    Ayni tarifede ek turbo internet bile alsan hiz 7.2 olacak. O tarifeye gectikten sonra 7 den yukari goremeyeceksin.
    bende gecen aradim hizim 3mbit dedim. Zaten 1mbit goruyorsaniz sikinti yoktur dedi. Haha :) beni cahil sandi heralde.
    Sikayet ettim internetten turkcellden. Suan hiz sinirim 7 oldugu icin 7yi rahatlikla goruyorum ama faturali kacmaz tarifesine gecicem.
    Vodafone da ise hiz siniri yok. Her zaman 20 25mbit gorursun.
    turkcellde internet onceligi turbo internet. Ikinciside faturali platinum. Ucuncusu normal faturali.
    turbo olanlar 40mbit gorursun
    platinum da 30
    normal faturalida 20

• Geçiş işlemini yaptım. Hayatımda ilk defa kontörlü hat kullanacam. Özellikle taahhüt vermemek için bilerek yaptım avea 24 ay taahhütle hayatımı kararttı. Bakacam sevmezsem adam akıllı bir tarifeye geçecem.

Orijinalden alıntı: Elmandrill

ben 6.80mbps download 3mbps upload 50 de ping almıştım gecen speedtest te

Bu hiz 1 2 gb icin yeterli.
    Kota olmasa yada 20 30gb olsa.
    artik yerlestirdiler beynimize 1 2gbi. 4gb luks pahali olarak. Bu yolda 4.5g ne ise yarayacaksa

• Turkcell kullanacak arkadaşlar birkez daha düşünsün derim. Bir hattımı bu tarifeye geçirmek için turkcell e taşımıştım. Ama telefonu açar açmaz 50 kb veri dolaşımı olduğu için 7 lira fatura kesti turkcell. Haram zıkkım olsun. Turkcell kullanacak arkadaşlara sesleniyorum, elbet birgün size de kitleyecek turkcell.
     OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 4 Eylül 2015; 12:28:36 >

• Arkadaşlar bu tarifeye geçmek istiyorum. Yaş sınırı var mı? Numara taşıma ile Yıldız Genç tarifesine geçtim. 25 lira ama bu 23 lira aradaki iki lira vergilere gitse bu tarife ile arada bir 30 lira yüklemekten kurtulmuş olacağım.

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Turkcell müşteri hzimetlerini aradım size geçiş yapmak istiyorum diye, kaydımı aldılar size birini yönlendirecez dediler. +90532'den arandım. Konuşmayı özetliyorum çok tuhafıma gitti Turkcelle'de yakıştıramadım.

Kardes turkcellin butun ucuz paketlerinde hiz 7.2
    ya faturaliya gececeksin yada turbo internete.
    Ayni tarifede ek turbo internet bile alsan hiz 7.2 olacak. O tarifeye gectikten sonra 7 den yukari goremeyeceksin.
    bende gecen aradim hizim 3mbit dedim. Zaten 1mbit goruyorsaniz sikinti yoktur dedi. Haha :) beni cahil sandi heralde.
    Sikayet ettim internetten turkcellden. Suan hiz sinirim 7 oldugu icin 7yi rahatlikla goruyorum ama faturali kacmaz tarifesine gecicem.
    Vodafone da ise hiz siniri yok. Her zaman 20 25mbit gorursun.
    turkcellde internet onceligi turbo internet. Ikinciside faturali platinum. Ucuncusu normal faturali.
    turbo olanlar 40mbit gorursun
    platinum da 30
    normal faturalida 20

Yanlış anlamayın da bir.şey.soracağım. Turkcell'i savunduğumu kesinlikle düşünmeyin. Şimdi 7.2 mbps gayet de iyi bir hız diye biliyorum. Bunun nesini yavaş buluyorsunuz mesela? Ben çoğu siteyi hızlı ve pratik bir şekilde açabiliyorum. Donanım Haber, YouTube vs yetiyor yani. Bunun nesi yetersiz bulunuyor? 40 mbps olacak da ne olacak yani? Art niyetle sormuyorum sadece neden yetersiz bulunuyor bunu merak ediyorum.

• Hic bir sekilde nette dolasirken beklemeyi sevmiyorum. Mesela google girerken yada youtube. 6 7 mbit. Hizlida 2 3 mbit bana gore bence yavas. Ve bu hiza gorede videolar tv programlari kalite seciyor. Ve turkcell her zaman 6 7mbit olmuyor 2 3mbit oluyor.
    Senin bu aciklaman kotu bir durum neden dersen. 4.5g yada 4g neden yapiliyor ozaman hic yapilmasin manasinda. Yada 2g var 3gye gerek yok. Yada 3g varken ne gerek var abi 3.5gye ben hizli giriyorum face youtuba diyor adam. Baska bir ornek daha vereyim sana. Telefonda 1gb ram cikarken ne gerek var 1gb rame telde. Yada 1ghz islemciye cunku o zaman o sekilde telafuz ediliyordu. Yani ayni paraya neden 2gb 4gb ramli teller kullanmayalim. Yada neden ayni ucrete 4g 5g kullanmayalim.
    Ayrica teknoloji gelisiyor bu durumda. Alt yapimiz bakir kablo iken fiber kablo olacak ve daha cok yere kapasite ulasim imkani saglayacak. Ciksin gelissin istersen kullanirsin istersen kullanmassin. Ve senin secimine kalmis olay 4.5g cikinca ister 4.5g kullanirsin ister 3g. Ister 2g. Teknoloji gelistikce cesitlilikte artiyor. Ve ilk zaman olmasada biraz zaman gecicence ayni ucrete 3g fiyatina 4g kullanicaz.
    konuyu ben mi yanlis anladim sen diyorsunki bana 6 7mbit yetiyor. 4.5g ye gerek yok yada yuksek hizlara.
    3.5g 40mbit hiz destekliyorsa ben neden o hizlari kullanmiyim. Tamam ben burda 40mbit istemiyorum zaten en azindan 15 20mbit gormem lazim. Sen benim netimi neden sinirliyorsun 7ye.

• 2 aydır bu paketi kullanıyorum gayet memnunum. tek sıkıntısı bence fazla data gidiyor internette. evde wifim olmasa 2gb imkansız yetmez bu halde bitiyor

• ben bu tarifeye geçmek istiyordum fakat turkcelldeki elemanlar YILDIZ GENC yaz 2222 ye gönder bunda 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl ye dedi. bu kampanya turkcell internet sitesinde görünmez ama hala devam ediyor dedi. fakat ben bu eski "YILDIZ GENC" kampanyasını incelediğimde 500 dk nın 250 si turkcell ile konuşmayı kapsıyor anladığım kadarıyla. yanlış mıyım?

bu konuda bilgilendiren olursa memnun olurum.

Orijinalden alıntı: tingle

ben bu tarifeye geçmek istiyordum fakat turkcelldeki elemanlar YILDIZ GENC yaz 2222 ye gönder bunda 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl ye dedi. bu kampanya turkcell internet sitesinde görünmez ama hala devam ediyor dedi. fakat ben bu eski "YILDIZ GENC" kampanyasını incelediğimde 500 dk nın 250 si turkcell ile konuşmayı kapsıyor anladığım kadarıyla. yanlış mıyım?

bu konuda bilgilendiren olursa memnun olurum.

Bu kampanya için 2GB OLAY yazıp 2222'ye gönderiyosun.

Bayinin söylediği iki paketin birlikte tanımlanma bilgisi, o yüzden göremezsin demiş olabilir,

YILDIZ GENC yazıp 2222'ye göndererek toplamda Her yöne 500dk 1000SMS 2GB alırsın.
    YILDIZ 500 (Her Yöne 500dk = 19 TL) + Yıldız Ek Genç Paket (Her yöne 1000SMS + 2GB internet = 6TL)

• Bugün 444 lü bir numara aradım 5 dk konuştum normal dakikalardan düştü. 444ler dahil değil diye okumuştum pakete

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.