Şimdi Ara

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretlendirme periyodunun 100KB ve 1KB olması arasındaki fark size ayda ortlama 100MB daha fazla kullanıma mal olacaktır arkadaşlar. Ben şuan Avea'dayım, geçen ay kullanım detaylarımı inceledim, Excele aktardım (her bağlantı ayrı ayrı gözüküyor ve kaç KB harcandığı yazıyor) sonrasında 100KB'ın altında kalan bağlantıları 100KB'a yuvarladım. Bu şekilde aradaki fark 65 MB çıktı. Yani şuanda ben 1KB'da bir ücretlendiriliyorum, eğer 100KB'da bir ücretlendirilseydim ayda 65 MB fazla kullanmış olacaktım.

Bu araştırmama dayanarak ben de bu pakete geçeceğim. Bana 400 DK yeterli oluyor (Ayrıca bunu da analiz ettim).

100 KB'da bir ücretlendirilen pakete sahip arkadaşlar da takip edebilirler. Telefonunuzdaki data sayacını sıfırlayın ve online işlemlerden kalan miktarınızı bir yere not edin. 1 Hafta sonra sayacı ve kalan miktara bakın birbiri arasında ne kadar fark olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 14 Haziran 2015; 14:19:17 >
  • Vodafone'dan geçiş yapayım dedim bayiler bu tarifeyi bilmiyor. Nasıl oluyor şu iş anlamadım arkadaş internette tarife var bayinin haberi yok, birileri süper salağa yatıyor.

Neyse, başka tarife seçerek Turkcell'e geçsem bu tarifeye hemen geçiş mümkün mü?
  • Eğer tarifenizi Bizbize olarak seçerseniz her 20 TL yüklemeye 60dk her yöne veriyor. Yani 23 tllik bu paket için 25 TL yüklediğinizi düşünürsek o halde her yöne dakikalar 460 DK oluyor. Bunu da hesaba katın.

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/bizbize-hazirkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Vodafone'dan geçiş yapayım dedim bayiler bu tarifeyi bilmiyor. Nasıl oluyor şu iş anlamadım arkadaş internette tarife var bayinin haberi yok, birileri süper salağa yatıyor.

Neyse, başka tarife seçerek Turkcell'e geçsem bu tarifeye hemen geçiş mümkün mü?

Merhaba bayilerin bilmesi gerek yok. İşlem sadece yeni hazırkart alan ve numarasını taşayan geçebiliyor. Bu tarife değil bir pakettir. Numaranızı taşığınız ve hattınız aktif olduğu zaman 2GB OLAY yazarak 2222 e gönderin paketiniz aktif olucaktır.
  • Ok yarın deneyim. Teşekkürler.

Edit: Bugün gittim geçiş için başvuru yaptım, 2 saat beklettiler size hat hazırlayacağız diye, sonunda beceremediler sonra tekrar uğra dediler. Bu bayiler gerçekten ölmüş. Her önüne gelene izin vermeyecekler. İleride çoluk çocuktan bir halt olmazsa telefon bayisi açacağım, 2 tane bilgisayar tuşuna basmaktan aciz insan yapıyor bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Haziran 2015; 15:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Eğer tarifenizi Bizbize olarak seçerseniz her 20 TL yüklemeye 60dk her yöne veriyor. Yani 23 tllik bu paket için 25 TL yüklediğinizi düşünürsek o halde her yöne dakikalar 460 DK oluyor. Bunu da hesaba katın.

Dediğiniz gibi bizbize tarifesine geçtim. Sonra 60 dk kazanmak için mesaj attım ama şöyle bir mesaj geldi.
    Kampanyamizdan 6 aydan uzun suredir Turkcell li olan abonelerimiz faydalanabilmektedir. Ilginize tesekkurler.

Halbuki açıklamalarda hiç bu konuya deginmemis turkcell.

Şuan bizbize tarifesindeyim ama 60 dk kampanyasından yararlanamayacagim bizbize tarifesinin başka bir esprisi olmadığı için ye o bir tarifeye geçeceğim En cazip tarife hakında bilgisi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Eğer tarifenizi Bizbize olarak seçerseniz her 20 TL yüklemeye 60dk her yöne veriyor. Yani 23 tllik bu paket için 25 TL yüklediğinizi düşünürsek o halde her yöne dakikalar 460 DK oluyor. Bunu da hesaba katın.

Dediğiniz gibi bizbize tarifesine geçtim. Sonra 60 dk kazanmak için mesaj attım ama şöyle bir mesaj geldi.
    Kampanyamizdan 6 aydan uzun suredir Turkcell li olan abonelerimiz faydalanabilmektedir. Ilginize tesekkurler.

Şuan bizbize tarifesindeyim ama 60 dk kampanyasından yararlanamayacagim bizbize tarifesinin başka bir esprisi olmadığı için ye o bir tarifeye geçeceğim En cazip tarife hakında bilgisi olan?

Bu problemi Turkcell'e bildirin ve sayfada böyle bir bilginin olmadığını söyleyin. Büyük ihtimal 60dk her yöne yüklerler size.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Cok talihsiz olmus, ben yeni hat aldim be aldigim gibi bayide hatti aktif hale getirdiler. Baska bir TiM de islem yapmayi denemeniz daha saglikli gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu problemi Turkcell'e bildirin ve sayfada böyle bir bilginin olmadığını söyleyin. Büyük ihtimal 60dk her yöne yüklerler size.

Problemi bildirdim zaten de bir çözüm sunmadilar.
    Ben kendi ekranimda 6 ay ve daha eski müşterilerin yararlanabileceğini görüyorum ve evet internette de yazması lazım diyor ben üst birimlere ileteceğim dedi . İnternette açıklama kısmında yazacak bundan sonra 6 ay ve eski müşterilerin yararlanabileceği diyor.
    20 dk kadar konustuysam da 60 dk yi tanımlamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Problemi bildirdim zaten de bir çözüm sunmadilar.
    Ben kendi ekranimda 6 ay ve daha eski müşterilerin yararlanabileceğini görüyorum ve evet internette de yazması lazım diyor ben üst birimlere ileteceğim dedi . İnternette açıklama kısmında yazacak bundan sonra 6 ay ve eski müşterilerin yararlanabileceği diyor.
    20 dk kadar konustuysam da 60 dk yi tanımlamadı.

Hocam 444'lü numaraları da deneyebildin mi peki? Gerçekten paketten düşmüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Betümüren

Cok talihsiz olmus, ben yeni hat aldim be aldigim gibi bayide hatti aktif hale getirdiler. Baska bir TiM de islem yapmayi denemeniz daha saglikli gibi.

dün bende taşıma işlemini yaptırdım şubedeki arkadaş 5 dkda işlemleri bitirip kartımı verdi

sanırım sizin sansınıza yeni bir çalışana denk gelmiş olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azt06 -- 18 Haziran 2015; 14:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azt06

quote:

Orijinalden alıntı: Betümüren

dün bende taşıma işlemini yaptırdım şubedeki arkadaş 5 dkda işlemleri bitirip kartımı verdi

sanırım sizin sansınıza yeni bir çalışana denk gelmiş olabilirsiniz

Gittiğim yerde 3 çalışan vardı. Yapamadılar 2 gün sonra yeni alabildim kartı.

• Bugün bu tarifeye geçtim
    Valla internet hızı ve kullanımından çok memnun kaldım,çok iyi oldu
    Genç paketin,interneti gibi yavaş olmasından korkuyordum

• 5aht3 kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğin için teşekkürler. Geçtim bu tarifeye. Bahsettiğin 25'lik tarife sanırım gençler içindi. Bu bana tam uydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeyle yaptığım hız testi. Ayrıca referans olması açısından kullandığım data miktarı ve hesabımdan düşen miktarı görebilirsiniz. İkisi de 117 MB

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL  OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

• bu paketi kullanırken aynı zamanda genç turkcell li olabilir miyiz?
  • quote:

Bu tarifeyle yaptığım hız testi. Ayrıca referans olması açısından kullandığım data miktarı ve hesabımdan düşen miktarı görebilirsiniz. İkisi de 117 MB

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL  OLAY 2GB PAKETI - YENİ GELENLERE (HY 400 DK + HY 1000 SMS + 2 GB) 23 TL

yıldız gençteki gibi hız 7.2mbite sınırlandırılmamış bu pakette demek.
    2. plana atma olayı varmı peki ?
    yoğun bölgelerde internete çıkılabiliyor mu ?

bu paketi alsak aynı zamanda genç turkcelli olabilir miyiz birde bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Bu tarifeyle yaptığım hız testi. Ayrıca referans olması açısından kullandığım data miktarı ve hesabımdan düşen miktarı görebilirsiniz. İkisi de 117 MB

http://i.imgur.com/MhPTe8u.png

http://i.imgur.com/xkasuPp.pnghttp://i.imgur.com/rY8RXfz.png

bu paketi alsak aynı zamanda genç turkcelli olabilir miyiz birde bilginiz var mı?

Ben full çeken yerde test yaptım ve 7,98 Mbps çıktı. Bence sınırlandırılmamış olsa daha yüksek çıkması lazım. Ama ben kendim için bu hızı yeterli bulduğumdan sorun etmiyorum. Önceliklendirme de doğal olarak 2. sırada

Aynı anda gençturkcell olabilirsiniz. Ben de o şekilde aboneyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

http://i.imgur.com/MhPTe8u.png

http://i.imgur.com/xkasuPp.pnghttp://i.imgur.com/rY8RXfz.png

Ben full çeken yerde test yaptım ve 7,98 Mbps çıktı. Bence sınırlandırılmamış olsa daha yüksek çıkması lazım. Ama ben kendim için bu hızı yeterli bulduğumdan sorun etmiyorum. Önceliklendirme de doğal olarak 2. sırada

Aynı anda gençturkcell olabilirsiniz. Ben de o şekilde aboneyim.

teşekkürler .
    genç yıldızda 7mbiti görmüyordu hız.
    siz 8e yaklaşmışsınız.daha iyi demekki.

şuan vodafone kullanıyorum.
    genelde hızım 20mbit civarıydı pingler 40-50 gibiydi.

son 1-2 günür baya yavaşladı vodafone.internet omurgasıyla ilgili olabilir.

şimdi ben turkcelle geri dönmüş olucam.
    telsiz vergilerini toptan mı tahsil ederler benden ?
    şuan vodafone da telsiz vergisi alınmıyor.

genç yıldız paketi 2 tl pahalı ama 500dk.

şuan tekrar hız testi yapma imkanınız varsa yapabilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.