Şimdi Ara

Olanları Hissediyor Musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samochu

Kilictaroglu diye okudum nickini :D

eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır buradayım troll olsam sürekli böyle konular açıp ortalığı velveleye verirdim. Troll hesap dediğin 1-2 mesajlı 1 saatlik üyelik olur.
  • Referandum seçimlerinden sonra ya da 2019 seçimlerinden sonra çıkarsa çıkar iç savaş.
  • Sağcılar solcular Kemalist ler İslamcılar sağlam bölünmüş bile memleket ama solcusuda sagcisida Kemalist İslamcı bir arada yaşamıyolarmi zaten . Ufukta bir iç savaş durumu görünüyor bunu kimse inkar edemez. İns bu kirli oyuna gelmeyiz
  • Atatürkçü kesim ile gerici kesim?

Gerici kesim ile dindar kesim desen daha doğru olur.

Atatürk diyip diyip tepemize çıktınız. 100 senedir aynı terane bu kadar gericilik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samochu

Ciddu en ufak meselede bu dindar gecinenlerin bodrum katlarina saklanacagina emin olabilirsin

15 Temmuzdan sonramı doğdun ?
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Yahu bırak o gün çıkanların yarısı yalakalıktan cıktı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

Yahu bırak o gün çıkanların yarısı yalakalıktan cıktı zaten.

Yalakalık için tankın önüne yatan bir millet komik çok komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

olası bi savaşta dindarlar kazanan taraf olur.

Dindarlar ne demek kardeşim?
    Şuna cahiller desene, niye insanların en büyük kutsallığını ötekileştiriyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsanız siyasi olaylar yüzünden halk birbirini yemese ve siyasilere karşı bir olsa: "Güvenli Türkiye istiyoruz" ya da "Türkiye kardeştir kardeş kalacak" tarzında emin olun iç savaşın "i" harfinden bile bahsetmeyiz.

Herkes biliyor ki sırf siyaset yüzünden kendisine muhalefet olan partileri düşman gözüyle gören ve bu bağlamda her türlü hatasını abartarak, şu adam onlardandı şöyle yaptı, insanları "Bakınız falanca parti şunu dedi işte bu yüzden böyleyiz" ya da onlar cahil efendim biz elitiz onları aşağılayalım düşüncesinde olanlar sosyal medyada bas bas bağırdıkları için bunları düşünüyorsunuz.

Bir arkadaşımız haklı olarak Anadolu'da herkes birbiriyle anlaşabiliyor demiş ben de katılıyorum bu görüşe. Tıpkı seçimlerin olacağı vakit X partisi iktidar, Y partisi Muhalefet olacak deyip de tahminlerininin farklı çıkması örneğinde olduğu gibi.

Medyaya baktıysanız dediğimiz örnekleri çok rahat görebilirsiniz. Yakında satranç muhabbeti var dediler hiç bakmadım ama konunun açılma amacının insanları kavgaya düşürme olduğu belli. Ya da Atatürk heykeli için yapılan tartışmalar belli. Her iki taraf ta birbirini kötüleme yarışındalar. Her iki tarafta kendisini kusursuz görüyor ve karşı tarafı ağır acımasız eleştiriler ile itham ediyor.

Emin olun bu insan grubu Türkiye'de sadece %25 lik kısmı ifade ediyor. Ülkemizde sosyal Medyanın S sini kullanmayan insanlar var.

Bence bahsettiğimiz gibi ortak bir değer bulmak(Ülkemizde gelişmeler hep bu ortak akıllara kalıyor bu da ayrı bir konu) seçim barajının düşmesi ile mümkün. Bunu isteyecek olan da biziz ama ülkemize bakınca demokrasi deyip de baraj diyince susuyorlar, halka soralım aşamasına bile getirtmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma sinmiş kişilere bakıp bunu hissetmeye gerek yok. Ortada iç savaş falan yok. Forumda 1-2 asosyale bakıp hislere kapılmayın.
  • Öyle bir hava yok bence abartmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.