Şimdi Ara

Olamaz Ya Olamaz:(((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biraz once ronarkta char actım lvl 1 warrıor adamla kasıyoz mage baktım accayıp ex gelıyo dondum adamın yanına gıttım bıde ne gorıyım adam supernova frostnova statıcnova atıyor nasıl oluyor bu ya acaba eskıdende vardı bole sey genemı geldı o yoksa suan 30 lvl olduk moradondan adam solemıyo nasıl yaptıgını
    lopıta post kasamam daha yenı actım uyelıgı msj atamıyorum sadece buraya konu baslıgı olarak verebılıyorum ayrıca resım nasıl cekcem nasıl koycam buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suqar_Man -- 13 Temmuz 2007; 23:28:35 >

BnDRM
  • Yaşasın SkiLL BuG Çıkmış

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicianDeLLuqa

Yaşasın SkiLL BuG Çıkmış

Eyy gidi günler Golem kesıodum tek başıma alanla 3 nowaylaÖzledim ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 13 Temmuz 2007; 23:30:33 >
    “Din öğretiminden mi sözediyorsunuz? Siz , asıl önünde diz çökülmesi gereken, sindirilemeyen gerçek din öğretimi hangisidir biliyor musunuz? Ölüler koğuşundaki merhametli hemşiredir o, köleleri azad eden merhametli kardeşimizdir, terkedilmiş çocukları toplayan Saint Paul’dur, vebalılar arasında dolaşan Marsilya piskoposudur, yolun ortasına kendi çarmıhını diken, Fouborg St.Antoine’a karşı çıkan ve sadece barış sağlansın diye ölüme dudaklarında bir gülümsemeyle gözü kapalı giden Parsi piskoposudur. Gerçek din öğretimi budur işte.” Victor Hugo
  • 0nu Yapabılmesı İçin Baya 1 Uraşması Lasım Benım Bıldığim 0nu 1 Kişi Yapabılıo 0da
    Xigenonda Orc Eskı Gm DuW0Ify 'den Baskası Deıl Adamın Statları Felan Hepsi 255 Skıllerınınde Hepsi Açık ( Master Dahıl Hepsinden Var ) xde Oynayan Dıkkat Etsın Adamın Elınde Stafını Doru Duzgun Göremezsınız Çunku +11 Dıolar Ne Kdr Doğru Ne Kdr Yalan Bılemem

Orjinalden alıntı: muyatr

quote:

Orjinalden alıntı: MagicianDeLLuqa

Yaşasın SkiLL BuG Çıkmış

Eyy gidi günler Golem kesıodum tek başıma alanla 3 nowaylaÖzledim ha

Benim 5 Sayfa SkiLL oLduqunu Hatırlıyorum 51 57 56 45 60 70 Hepsini Yazmıştım Tam 5 Sayfa SkiLL offf offf
    Kızmayın Sadece Şaka Yaptım Yaşasın Dierekk !

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan

• artık onlar kalktı skillerin dataları burdan degil k2den yonetiliyo simdi diyeceksiniz nerden biliyosunuzD:
    Eskiler bilir 3nova hilesi var mesela lag girdi o arada herkes dondu sende supernova attın supernova duserdı ama simdi supernovayı attıgınız zaman lag kesilince anca dusuyor boyle bisilerin olması İ.M.K.A.N.S.I.Z

ßß E.Z.U.Q
  • Sırrrrrrrrrrrrrmısnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: lopitapa

insanların sana inanmıcağanı bilerek ne ss ne bişy gelion buraya üyeliğini yeni açıp saçma sapan şeyler yazıon koy bi resm anlayalım nedir bu post kasma merakı

Ne Alaksı Var Bilmediğin Seyler Hakkında Yorum Yapma. Skill Bug mu Ne O B...kluktan var

Orjinalden alıntı: JanWalJan

Yolda Giderken Maradonda Kırmızı Clan Arenada Başı Boş Bi Kutu Tikladim İçinden +10 Giga Cikti SS Yoq K.B

Tabii canım.

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

quote:

insanların sana inanmıcağanı bilerek ne ss ne bişy gelion buraya üyeliğini yeni açıp saçma sapan şeyler yazıon koy bi resm anlayalım nedir bu post kasma merakı

Ne Alaksı Var Bilmediğin Seyler Hakkında Yorum Yapma. Skill Bug mu Ne O B...kluktan var

bu forumda herkes birbirini eleştiriyor neden böyle ki
    Kendi haline bırak, Olsun !

• quote:

Orjinalden alıntı: seko221

quote:

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

quote:

bu forumda herkes birbirini eleştiriyor neden böyle ki

Forumun Bu 4-5 Aydir Cıwkı Çikmiş Durumda Siz Bide Eskiden Forumda Olsaydiniz Bu FireDrakeden Önce Veletsiz Bir Ko Ve Veletsiz Bir Forum Wardi

• quote:

Orjinalden alıntı: FromWarriorII

artık onlar kalktı skillerin dataları burdan degil k2den yonetiliyo simdi diyeceksiniz nerden biliyosunuzD:
    Eskiler bilir 3nova hilesi var mesela lag girdi o arada herkes dondu sende supernova attın supernova duserdı ama simdi supernovayı attıgınız zaman lag kesilince anca dusuyor boyle bisilerin olması İ.M.K.A.N.S.I.Z

ßß E.Z.U.Q

yazık..

SS Gösterirsen inanabilirim Knight Empire devrinde vardı o bug artık yok

Ayrıca yukarıdaki arkadaş demişki sadece DuW0Ify (nick yanlış olabilir) yapabiliyo onu demişsin onu 80 olan her mage yapabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: FromWarriorII

artık onlar kalktı skillerin dataları burdan degil k2den yonetiliyo simdi diyeceksiniz nerden biliyosunuzD:

ßß E.Z.U.Q

yazık..

SS Gösterirsen inanabilirim Knight Empire devrinde vardı o bug artık yok

Ayrıca yukarıdaki arkadaş demişki sadece DuW0Ify (nick yanlış olabilir) yapabiliyo onu demişsin onu 80 olan her mage yapabilir

Oyundan Ark da Yapmıs Arka Arkaya Nowa Yağdırıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.