perşembeden beri lüzumsuz işler yapıyoruz. 2-0 önde olduğumuz maçı veriyoruz. bu futbolla hiçbir şeyi haketmiyoruz.işimize bakmalıyız dedim sürekli ama... buyrun sonuç ortada.hakem çok iyiydi bu arada
gerçekler anlaşılmaya başlandı,bu güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: woofer1990
arkadaşım gerçekler zaten ortada. ortada da siz Beşiktaş'ın iyi top oynadığını falan mı zannediyorsunuz acaba? bu sene şampiyon olursanız(ki öyle görünüyor) bu size bizim hediyemiz olacak...
biri kotu oynayıp bırı ıyı oyunuyorsa bu hedıyemı oluyor bırı oynuyamıyor bırı ondan ustun oynayıp hedefe ulasıyor bunun tanımı hedıye degıldır
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
arkadaşım gerçekler zaten ortada. ortada da siz Beşiktaş'ın iyi top oynadığını falan mı zannediyorsunuz acaba? bu sene şampiyon olursanız(ki öyle görünüyor) bu size bizim hediyemiz olacak...
hep siz mi oynamadan kazanacaksınız? ligin başında siz kazanıyordunuz şimdide biz bırakında biraz adalet olsun
Fener şampiyonluğu kaybetmedi daha korkmayın
quote:
Orjinalden alıntı: xXxWaPxXx
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
quote:
hep siz mi oynamadan kazanacaksınız? ligin başında siz kazanıyordunuz şimdide biz bırakında biraz adalet olsun
çok doğru. Şansımızla maç alabildik sonunda. Bu yönden özellikle bu sezon en fakir takım bizdik. Çok şükür bi maç alabildik bu akşam
lig, bu sene kalitesi itibariyla kötünün iyisini şampiyon yapacak diyorum özetle
ne güzel işte, herkes birbirinden puan alabiliyor, hiçbir şey belli değil haftalar öncesinden... heyecan, gerilim her şey var...
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
ne güzel işte, herkes birbirinden puan alabiliyor, hiçbir şey belli değil haftalar öncesinden... heyecan, gerilim her şey var...
tabii o da bir bakış açısı...
Sen önde ol 2 skorla,ikinci yarıda daha atik daha yerinde daha pascı bir takım olma adına hiç bir şey sergileme.Adamlar kalene 3 kez gelsin 3 üde gol olsun biri ofsayt Allahtan,defansın berbat olsun teknik hocan hiç bir halttan anlamasın sonrada kafaya oyna.Heyt be ne güzel adalet.Taraftara acıyorum.Maçtaydım o kadar km çektim ama oynanan oyun berbat.3 hafta 3 derbi güle güle şampiyonluk.
hocam dün rıdvan dilmeni dinledin mi. dediki: sen yönetim olarak hakeme,federasyona,sağa sola suç atarak şampiyon yapmıyacaklar dersen futbolcular çıkıp top oynamazlar.çünkü fubolcu diyecek ki ben oynasamda oynamasamda suçu hakeme atıyorlar.beni suçlayan yok.
En başta kendisi söylüyordu kupa maçından sonra tv de haksızlık yapıldı falan filan diye. İlginç Söylediklerini 2 gün içinde unutanlarda bir sizde var sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: çavdarcı
hocam dün rıdvan dilmeni dinledin mi. dediki: sen yönetim olarak hakeme,federasyona,sağa sola suç atarak şampiyon yapmıyacaklar dersen futbolcular çıkıp top oynamazlar.çünkü fubolcu diyecek ki ben oynasamda oynamasamda suçu hakeme atıyorlar.beni suçlayan yok.
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
En başta kendisi söylüyordu kupa maçından sonra tv de haksızlık yapıldı falan filan diye. İlginç Söylediklerini 2 gün içinde unutanlarda bir sizde var sanırım.
quote:
Merak etme dün de sölyedi kupa maçında haksızlık yapıldığını.Öyle olsa da bu futbolculara yansıtılmamalı dedi sadece
Orjinalden alıntı: proteo
ya bilip bilmeden konuşman ben BEŞİKTAŞLIYIM
ZATEN ORTALIĞI YANGIN YERİNE ÇEVİRENLER BU YORUMCULAR DEĞİL Mİ. AMA DOĞRU SÖZE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL ADAM DOĞRU SÖYLEDİ DİYE YAZDIM.
LÜTFEN ÖN YARGILI OLMAYALIM FUTBOL MİLLİ BİR DAVADIR.NEDEN DİYE SORARSANIZ : TÜRK MİLLİ TAKIMI DERİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme