Şimdi Ara

OLACAĞI BUYDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • perşembeden beri lüzumsuz işler yapıyoruz.
    2-0 önde olduğumuz maçı veriyoruz.
    bu futbolla hiçbir şeyi haketmiyoruz.işimize bakmalıyız dedim sürekli ama...
    buyrun sonuç ortada.hakem çok iyiydi bu arada

• gerçekler anlaşılmaya başlandı,bu güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woofer1990

gerçekler anlaşılmaya başlandı,bu güzel.

arkadaşım gerçekler zaten ortada.
    ortada da siz Beşiktaş'ın iyi top oynadığını falan mı zannediyorsunuz acaba?
    bu sene şampiyon olursanız(ki öyle görünüyor) bu size bizim hediyemiz olacak...
  • biri kotu oynayıp bırı ıyı oyunuyorsa bu hedıyemı oluyor bırı oynuyamıyor bırı ondan ustun oynayıp hedefe ulasıyor bunun tanımı hedıye degıldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

hep siz mi oynamadan kazanacaksınız? ligin başında siz kazanıyordunuz şimdide biz bırakında biraz adalet olsun
  • Fener şampiyonluğu kaybetmedi daha korkmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxWaPxXx

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

hep siz mi oynamadan kazanacaksınız? ligin başında siz kazanıyordunuz şimdide biz bırakında biraz adalet olsun

çok doğru. Şansımızla maç alabildik sonunda. Bu yönden özellikle bu sezon en fakir takım bizdik. Çok şükür bi maç alabildik bu akşam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lig, bu sene kalitesi itibariyla kötünün iyisini şampiyon yapacak diyorum özetle
  • ne güzel işte, herkes birbirinden puan alabiliyor, hiçbir şey belli değil haftalar öncesinden... heyecan, gerilim her şey var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

ne güzel işte, herkes birbirinden puan alabiliyor, hiçbir şey belli değil haftalar öncesinden... heyecan, gerilim her şey var...

tabii o da bir bakış açısı...
  • Sen önde ol 2 skorla,ikinci yarıda daha atik daha yerinde daha pascı bir takım olma adına hiç bir şey sergileme.Adamlar kalene 3 kez gelsin 3 üde gol olsun biri ofsayt Allahtan,defansın berbat olsun teknik hocan hiç bir halttan anlamasın sonrada kafaya oyna.Heyt be ne güzel adalet.Taraftara acıyorum.Maçtaydım o kadar km çektim ama oynanan oyun berbat.3 hafta 3 derbi güle güle şampiyonluk.
  • hocam dün rıdvan dilmeni dinledin mi.
    dediki: sen yönetim olarak hakeme,federasyona,sağa sola suç atarak şampiyon yapmıyacaklar dersen futbolcular çıkıp top oynamazlar.çünkü fubolcu diyecek ki ben oynasamda oynamasamda suçu hakeme atıyorlar.beni suçlayan yok.
  • En başta kendisi söylüyordu kupa maçından sonra tv de haksızlık yapıldı falan filan diye. İlginç Söylediklerini 2 gün içinde unutanlarda bir sizde var sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: çavdarcı

hocam dün rıdvan dilmeni dinledin mi.
    dediki: sen yönetim olarak hakeme,federasyona,sağa sola suç atarak şampiyon yapmıyacaklar dersen futbolcular çıkıp top oynamazlar.çünkü fubolcu diyecek ki ben oynasamda oynamasamda suçu hakeme atıyorlar.beni suçlayan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

En başta kendisi söylüyordu kupa maçından sonra tv de haksızlık yapıldı falan filan diye. İlginç Söylediklerini 2 gün içinde unutanlarda bir sizde var sanırım.

quote:

Merak etme dün de sölyedi kupa maçında haksızlık yapıldığını.Öyle olsa da bu futbolculara yansıtılmamalı dedi sadece

• Orjinalden alıntı: proteo

En başta kendisi söylüyordu kupa maçından sonra tv de haksızlık yapıldı falan filan diye. İlginç Söylediklerini 2 gün içinde unutanlarda bir sizde var sanırım.

ya bilip bilmeden konuşman ben BEŞİKTAŞLIYIM
  • ZATEN ORTALIĞI YANGIN YERİNE ÇEVİRENLER BU YORUMCULAR DEĞİL Mİ.
    AMA DOĞRU SÖZE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL ADAM DOĞRU SÖYLEDİ DİYE YAZDIM.

LÜTFEN ÖN YARGILI OLMAYALIM
    FUTBOL MİLLİ BİR DAVADIR.NEDEN DİYE SORARSANIZ : TÜRK MİLLİ TAKIMI DERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.