Şimdi Ara

Olabildiğince dik oturularak kullanılabilecek bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk 1-2 aylık kullanımda vites kullanımımı tercihlerimi epey bir kişiselleştirdim. Bu arada dikkatimi de çeken bir durum oldu, herkeste öyle mi bilmem;
    Olabildiğince öne eğilmeden kullanmayı seviyorum bisikleti.

Bu noktada da şehir&tur bisikletlerinde öne doğru eğilmeye alıştırma, pedalşörü yol bisikletine doğru evrimleme gayreti var üstü kapalı :)
    (Sele yüksek,gidon alçak bu bisikletler)

Hem bu bisikleti alıp hemde barendle,gidon boğazı yükselterek bu durumu önlemeye çalışanlarda az değil benim gibi (HATTA BUNUN DA SEKTÖRÜ OLUŞMUŞ)...

Acaba olabildiğince dik oturularak kullanılabilecek bisiklete sahip olmak için;
    Mtb kadrolu bisiklette, ince lastik,düz maşa vb seçenekler uygulanırsa mı sonuç alınabilir?

• Katlanır bisikletler baya dik ama sizin istedikleriniz bu tarz değil sanırım.Şehir bisikleti daha rahat olur.

Bir de bu sizin ayarlamanıza bağlı.Mesela Hollanda da gördüm şehir bisikletleri bizdekilerden farklı mesela lastikler daha ince genelde bir de onlar kullanırken.

Özellikle hiçbiri öne yatmıyordu adamlar dik konum da kullanıyordu o sizin alışmanızla alakalı bence.

Ama bildiğim dim dik gidonu olan dağ bisikletleri size yaramaz.

Hocam birde kadın bisikletlerinin oturma konumu sizin tarif ettiğinize daha yakın.

1-Katlanır bisiklet

2-Kadın bisikleti

Olabildiğince dik oturularak kullanılabilecek bisiklet tavsiyesi Olabildiğince dik oturularak kullanılabilecek bisiklet tavsiyesi

•  Olabildiğince dik oturularak kullanılabilecek bisiklet tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bayan kadrosu daha cazip :)

demekki yol bisikletine de doğru evrimleştirme gayreti tanımayan klasik beldesan tarzı kadro yapısı, şehir/tur bisikleti mantalitesinden çıkmış :)

• hollanda oturuşu denir, dutch city bike diye google görseller'de aratın, püf noktası gidonun tipi bence dik oturmaya müsade ediyor, bu şekilde bir gidon bulursanız kendi bisikletinize uygulayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.