Şimdi Ara

OKYANUS MASTER AYT FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakar mısınız hafta sonu kitap alacağım. Çözen varsa yorumlarını yazabilir mi? Sizce Aydın mi Karaağaç mi Okyanus Master mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu 3 kitap arasında kesinlikle karaağaç. Ancak nihat bilgin, çözüm 3d ve 345'in ayt fizik kitaplarını kendim tavsiye ederim.

2020 13/0

• knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam çok hata vardı demişti ama tyt sine göre yorumlamış olabilir ayt sinde var mıydı hata

• Hocam ben kullanmadım, bir arkadaşımda vardı ancak karaağaç zaten fizik konusunda artık oturmuş bir yayın. ben denemelerini çözdüm. denemesinde bile hata vardı, eski konulardan soru vardı bir iki tane yani illa kitapta da vardır ama diğer iki kitabı cidden tavsiye etmem. aydın fizik 12de çözdüm fena değildi ama daha iyi yayınlar varken almaya gerek yok. İçinde ufuk açıcı sorular pek yok; sorular ya çok kasıntı(işlemsel) ya da basit düzeydeydi. okyanus yayınlarına ise genel olarak pek bulaşmamak lazım diye düşünüyorum. diğer önerdiklerimi de bir inceleyin derim

Hocam 345 var yanına karaağaç iyi gider gibi o zaman

• hocam nihat bilgin alsan valla daha iyi senin için ama illa bu 3ü diyorsan evet karaağaç iyi gider

Tamamdır hocam sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Peki kanka esş+ 345 sonra alan denemesine geçmek mi mantıklı yoksa araya Nihat bilgini de sıkıştırmak mı

• theapez T kullanıcısına yanıt

Hocam zaman varsa güzel olur ama yoksa da pek sıkıntı yaratmaz

• Karaağaç güzrlmiş sınav formatına çok yakın değil aydın ama soruları güzel yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 24 Ekim 2020; 17:49:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.