Şimdi Ara

okuyarak biyoloji çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palme a-b toplam 500 sayfa falan günde 50 sayfa okusak 10 günde bir tüm konuları tekrar etmiş oluyoruz.mesela 1 sb bitiricez diyelim,50 sayfayı okuduk okuduğumuz konularda canlılarn temel bileşenleri ve hücre yapısı olsun.toplamda soru bankasında bu konulardan 10 test var diyelim 2test çözüp geçsek daha sonra bi 50 sayfa daha sonra o 50 sayfanın içerisindeki konulardan 2 test şeklinde döngü oluştursak,100 güne 10 kere tekrar + 1 sb bitirmiş oluyoruz. veya bunu 8 9 kere tekrar edip geir kalan zamandada aynı sekilde biyoloji meb kitapları için aynısını yapsak sizce ne kadar verim alabiliriz?gerçekten konuya çalışıyorum günde 2 saat falan deftere kitabın aynısını geçiriyorum 2.5 aya falan biter biyolojinin tamamı ama çok fazla karışık yani sürekli yeni kelimeler çıkıyor falan.sizce bu şekilde yapıp iyi bir sonuç alabilirmiyim yada aynı sekilde kitaptan deftere yaz + soru çöz şeklindemi devam edeyim?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 25 Temmuz 2020; 18:8:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettan52

Öyle değilde ilk okuyuşta önemli yerlerin altını çizerek konuyu bitirecen sonra o konunun testlerini çözücen tek sb bitireceksen 1-3-5-7 yap tekrarda 2-4-6 yı çözersin sonra işte sonraki okuyuşta o cizdiğin yerlei oku diğer fazlalıklarla zaman kaybetme

ben aklımda tutmam kolay olmayan şeylerin altına çizicem zaten diğerlerini anlayabiliyorum neden 10 kere okuyayım.zaten belirli bir süre sonra sadece altı çizili yerlere odaklanıcam.bide tüm herşeyi deftere yazmak yerine küçük bi not köşesi yapacam oraya konuyla ilgili hem mebde yer alan kitapta yer almayan şeyleri hemde kitapta yer alıpta çok önemli bulduğum noktaları not alacağım.gerçekten bu sekilde vakitten tasarruf etmiş ve daha çok çalışmış olucam yoksa mf4 üz biyoloji yi düşünüyorum diye diğerlerine ağırlık veremiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.