Şimdi Ara

OKURKEN TEKRAR HAZIRLANACAKLAR VE MEZUNLAR!!! [YÜKSEK HEDEF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
14
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı günler diliyorum. Kısaca kendimden ve düşüncelerimden bahsedeyim.
    İlk yıl beklediğimden bayağı kötü bir sonuç alarak düşünmeden mezuna kaldım. İkinci yılımda gerçekten emek verdim ama bu kez ygs de istediğimin karşılığını alamadım ve lys ile de istediğim yeri 0.2-3 gibi bir puanla kaçırdım. Mezuna kalmayı düşünüyordum ancak tercihlerin bitimine son 5 dakika kala aklıma bu yıl verdiğim emek ve ygs de karşılığını alamayışım, 3. yılın stresi vesaire.. derken gözüm korktu ve hacettepe fizyoterapi ve rehabilitasyon yazdım. Tam da son tercihim geldi.
    Şimdi istediğim yeri kazanamamam içimde bir nukte olarak kaldı. Ve ben bu boğazımda düğümlenen şeyi bu yıl açmak için sıkı bir çaba göstereceğim.
    Hedefim kırık okul puanıyla en kötü ilk 10k nın içinde yer alabilmek.
    Okul derslerinde başarılı olabilmek, kırık okul puanı, gurbet vesaire.. gibi bir çok neden her ne kadar aleyhimeymiş gibi görünsede ben gözümü kestirdim ve başarabileceğime inanıyorum.

Buraya bunları yazmamın sebebi benim durumumda olan ve belli bir alt yapısı olan kardeşlerle whatsap'ta yüksek hedeflilerden oluşan bir grup kurmak. Alt yapısı olan diyorum cünkü şu saatten sonra olabildiğince zor sorularla münakaşa etmek istiyorum. Duruma göre notlar grubuda açıp orada güzel notlar paylaşabiliriz.

Aklına yatan arkadaşlarım şayet var ise, pm atarak kendilerinden bahsedip telefon numaralarını atarlarsa memnun olurum.
    Sağlıcakla kalın.

• Bakiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım, üstelik benim ki daha bile kötü sayılabilir çünkü geçen sene kazanabileceğim bölüme girdim. YTÜ'ye girdim. Bu sene kazanma olasılığımız kırık obp dolayısıyla çok zor. Bu sene de sınava gireceğim fakat asıl hedefimi 2. sınıfta girerek gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
  • Mümkün değil gibi duruyor. Umarım yanılırım.

• Konuyu yukari taşimak adina..

• Konuyu yukari taşimak adina.. 2

• Bende bu sene okurken girmeyi düşünüyorum birde seneyrye deneyecem 1. Sınıf sonunda yani aynı üni de burslu bölüm düşünüyorum böylece sene kaybım olmayacak hazırlığı saldırıp 1. Sınıftaki ortak dersleri de saydıracam diğerlerini alttan yada yaz okulunda almayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu yukarı cıksın
  • Tek limit kendinsin.
  • Cok zor bir olay bu hocam,ben denedim basarisiz oldum.Umarim yanilirim

• bende 12 13 k hedeflıyorum bu sene calıscam sızce olur mu temelı bu sene yaptım konuları cabuk unutuyorum netten dınlıyıp pıyasayı yarcam denemelerde fılan
    ygs 33 k dan 16 k cektım aslında 8 k ydı talıhsızlık oldu ygsde ıyı yaparsam bu ıs olur gıbı
    suan bende kazandım hazırlık okucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpinn -- 27 Temmuz 2015; 16:12:12 >
  • Hatırlatma:
    "Aklına yatan arkadaşlarım şayet var ise, pm atarak kendilerinden bahsedip telefon numaralarını atarlarsa memnun olurum. "

Çok uğraşmayacağım burayla o yüzden bir an önce insanlara ulaşıp konunun kaybolmasına izin vereceğim.
  • İnsallah haksız olurum ama okurken hazırlanmak biraz imkansiz gibi zaten obp kırılacak ve hem üni dersleri hem ygs lys biraz zor değil mi

• Emple kullanıcısına yanıt
    Emek vermeden, kolayca kazanılan neredeyse hiçbir şeyin tadı olmaz. Ben inanmıyorum ki kolayca istediği yeri kazanan biri kazandıktan sonra mutlu olsun.
    Ne kadar zor olduğunun bende dahil herkes farkında. Umuyoruz ki bizim için hayırlısı bu olur ve hayırlısını kazanırız.
  • Ben de bu sene mimar sinana yerleştim. Beklenmedik şeyler nedeniyle yapabileceğimden çok düşük bir sıralama yaptım. Asıl hedefim marmara/ege diş hekimliğiydi fakat olmadı. Biliyorum kırık obp ile çok zor olacak. Aynı zamanda okul derslerini de salmadan götürmek çok sıkıntılı olabilir. Ben yine de şansımı deneyeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatma:
    "Aklına yatan arkadaşlarım şayet var ise, pm atarak kendilerinden bahsedip telefon numaralarını atarlarsa memnun olurum. "

çok uğraşmayacağım burayla o yüzden bir an önce insanlara ulaşıp konunun kaybolmasına izin vereceğim.
  • +
  • Konu yukarı.
  • Ben varım. Kocaeli hukuk.
    Hedef tıp.

• İroni mi yaptın, ciddi misin bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 27 Temmuz 2015; 23:03:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.