Şimdi Ara

Okurken Part Time Calismak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bu sene universiteye basladim ve okula alistiktan sonra vs part time bir iste calismayi dusunuyorum. Ailemin durumu kotu degil cok sukur ama masraflarimin bir kismini kendim karsilamak istiyorum ve biraz da is deneyimi kazanmak istiyorum. Nasil oluyor bu isler biraz anlatir misiniz yani sadece haftasonlari calisabilir miyim arti haftaici de bir gun cok sıkısmamak adına? Sosyal hayatim cok etkilenir mi dersler sinavlar vs yetisir mi bunlari merak ediyorum. Ayrica ingilizcem iyi bir seviyede internetten ceviri, altyazi falan o islerden para kazanabilir miyim oyle de dusunuyorum part time yerine bilenler anlatirsa cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en kolay garsonluk işi bulursun haftada 3 gün 12 saat ayakların şişiyor.

• pasphjdbjshdsjkd bu da bi bakış açısı ve evet maalesef istteyim :/

• Okurken çalışmak zorunda kalmış biri olarak ben zorlanmıştim. Migrosta pt (h.ici 4 saat akşam hafta sonu iki gün 7.5 saat) çalıştım sosyal hayat falan kalmamıştı. Doğum günüme işten çıkıp 0 uykuyla gidip yine uyumadan sabah derse falan gidiyordum. 1.5 sene sonunda mağaza yöneticisi falan olmuştum(dandik bir mevki tek avantaji pt calisirken ft maasi almakti). Cebim para gördü ama sosyal hayatımı bitirdi.

Kafe işlerine gelecek olursak İstanbul'daki kafeler uni öğrencilerini sömürüyor. Ben okurken saatlik asgari ücret 10 liraya falan geliyordu bunlar saatlik çalışmaya 5 tl veriyorlardı it gibi de çalışıyordun.

Eger ailenin imkanları yeterliyse hiç uğraşma kendini derslerine ver sosyalleşmene bak zaten uzun yıllar çalışacaksın. Başarılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ailenin durumu iyiyse hiç uğraşma dersine sosyalleşmene bak. 3. Sınıfta gider şirketlerde part time çalışırsın hem de iş tecrübesi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalışılır çalıştığın yere bağlı biraz daha sınav olayı vs.
    İngilizcen var çağrı merkezinde çalışabilirsin (İngilizce bilenler daha yuksek maaş alıyor) vardiyalı vs olduğu için planlama departmanları çok iyi çalışıyor okula göre ayarlayabiliyorlar isterlerse
    freelance işler de yapabilirsin ama ben kendimi itekleyemedim freelance işleri kovalamak için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda part time iş
    7 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Kyk bursu ve part time calismak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.