Şimdi Ara

Okumamış Biri İle Evlenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz güzel bir bölümden mezun olarak lisans eğitiminizi tamamladınız,evlenmek için karar kıldığınız birisi ilkokul veya lise mezunu bu durumda evlenir misiniz veya evlenmeye karar verdiniz fakat okumadığı için keşke okumuş olsa dediğiniz olur mu?

Farklı bir şekilde bu okumuş biri her şeyi görmüş geçirmiştir bu yüzden evlenmem diye düşüneniniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 21 Ocak 2018; 23:0:22 >

• Okumamayi kendi eğitmek geliştirmek olarak algilarsak bunları yapmamış yapmayan biriyle evlenmek tam bir intihar . . Git istan bul Bagcilara bir dolaş ne demek istediğimi anlarsın . Ter kokulu türbanlılar kavga aryan kekolar vs... Kendini egiten birisiyse üniversite felan zaten ülkemizde fasa fiso
  • saçma bir düşünce, evleneceksem seviyorsam buna neden takılayım ki, okuma yazma bilsin yeter, üni mezunu olsa hoş olurdu tabi ama bu benim için bir kriter biçimidir değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son önem vereceğim şey okuduğu okuldur. Karakteri düzgün olduktan sonra okumuş olup olmaması önemli değil
  • Öncelikle ben okumuş bir insanım o yüzden etrafım da ona göre şekillenmiş durumda. Bu yüzden etrafımda hiç okumamış insan bulunmadı, bulunacağını da sanmam.
    Ama oldu diyelim, o zaman evlenmem. Sevgili olunur o ayrıdır, evlilik çok daha ayrıdır. Evlilik iki kişinin aşkıyla sevgisiyle yürümez. Ben seviyorum aşık oldum deyip direkt evlenen gençlerin hali ortada zaten. Boşanma oranlarından bahsetmeme gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 21 Ocak 2018; 22:59:12 >
  • Okumuş olmazsa olmaz ne konuşacam ben onla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil taniscaksin ki? Duzgun bir lisans egitimi.aldiysan ilkokul mezunu biriyle karsilasma ihtimalin olmaz bence.

• Okumuş olsam evlenirim derdim önceden. Ama gördüm ki sadece erkekler bunu sorun etmiyor. Kadınlar evlenmiyor kendilerini yüksekte görüyor. O halde okursam bende evlenmem.

Gerçi yok lan güzeller güzeline milyonlarım olsa bağışlarım kıytırık okullardan kazanacağım 3-5 -10 bin ne ki. Dünyalar feda ona.

Not: okumak kültürlü olmak değildir. Okudum ben kültürüyüm cart curt yapanlar içi boş insanlar. Okuyunca peygamber olmuyor kimse sen aynı sen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumuş insan inanın okumamısla anlaşamıyor. Ben çoğu kez denedim mağaradan çıkmış gibiler. Okumamış okumuş diye değilde kendi beynini mantığını kullanabilen diye ayırsan daha iyi olur. Çünkü okumak insana sorgulama yeteneği veriyor okumamış insanda mal gibi yaşıyor afedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

Nasil taniscaksin ki? Duzgun bir lisans egitimi.aldiysan ilkokul mezunu biriyle karsilasma ihtimalin olmaz bence.

Bu kesinlikle doğru. Bir doktorun doktor çevresi mühendisin mühendis çevresi öğretmenin öğretmen vs.

Bu yüzden insanlar hep kendi meslekleri ile aynı meslek grubunda olanlarla evleniyor. Doktor mühendisin de iş adamlarıyla işi yok. Bunlarda iş adamlarıyla evlenemez mesela.

• bakıcımıyız biz ya? hayvan mı alıyoruz. tabiki hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafalar uyuşursa neden olmasın. Boğaziçi'de okumuyorsan zaten lisanstan önceki senle lisanstan sonraki sen arasında fark yok yada ben hukuk gibi boş bir bölüm okuduğumdan böyle düşünüyorum.
  • Evlenmem.

Sevgililik ayrı evlilik ayrıdır.

Evlilik aşk ile yapılamaz çünkü aşkın süresi max. 3-4 yıldır.

Çocuk yetiştimesini bilmeyen, kültürsüz, oturduğunda boş muhabbet yapan birisi ile evlilik yürümez bence

• Okumamayi kendi eğitmek geliştirmek olarak algilarsak bunları yapmamış yapmayan biriyle evlenmek tam bir intihar . . Git istan bul Bagcilara bir dolaş ne demek istediğimi anlarsın . Ter kokulu türbanlılar kavga aryan kekolar vs... Kendini egiten birisiyse üniversite felan zaten ülkemizde fasa fiso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 21 Ocak 2018; 23:37:53 >
  • arkadaşların dediği gibi aslında, okumuş okumamış kavramları yetersiz, kendini geliştirip geliştirmemesi önemli, kültürü entelektüelliği vsvs

• İlk basta sevgi herseyi asar diye dusunebilirsiniz ama bir cok seyde anlasamiyorlar okumusla okumamis insan kafalar farkli bakis acilari farkli mutsuz olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 22 Ocak 2018; 0:26:41 >
  • kedi besle daha iyi
  • Valla çevremde gördüğümü söylüyorum ne ilkokul mezunu ne kazma odun herifler mühendis yada 4 yıllık fakç mezunu bebek gibi kızlarla evlendi görseydin dudağın uçuklardır..
  • Okul okumayip, kendini okuyanlardan daha fazla gelistirenler var. Bu veya buna egilimli bir insansa neden olmasin? Cahillikten uzak olmasi yeterli. Bir de elinde isi varsa yourock.gif

• Okumus kizla evlenilmez. Plaza calisani kadinla hele hic evlenilmez. Seyahatlere cikarlar şirkette her turlu igrenc muhabbetler espriler doner. Kisaca follos edilir ruhunuz duymaz. Ev islerini yapmaz evde tencere kaynamaz haftanin 2 gunu dominos 2 gunu de burger king yersin. Cuma cumartesi raki balik fixtir meyhanede. Bazen şirkettekilerle cikarlar meyhaneye. Akliniz varsa calismayan kiz alin.

• Elbette kriterdir. Aşkla sevgiyle evlilik yürümez. Davul bile dengi dengine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.