< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 21 Ocak 2018; 23:0:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 21 Ocak 2018; 23:0:22 > |
Okumuş olmazsa olmaz ne konuşacam ben onla
|
Bu kesinlikle doğru. Bir doktorun doktor çevresi mühendisin mühendis çevresi öğretmenin öğretmen vs.
Bu yüzden insanlar hep kendi meslekleri ile aynı meslek grubunda olanlarla evleniyor. Doktor mühendisin de iş adamlarıyla işi yok. Bunlarda iş adamlarıyla evlenemez mesela. |
Okumamayi kendi eğitmek geliştirmek olarak algilarsak bunları yapmamış yapmayan biriyle evlenmek tam bir intihar . . Git istan bul Bagcilara bir dolaş ne demek istediğimi anlarsın . Ter kokulu türbanlılar kavga aryan kekolar vs... Kendini egiten birisiyse üniversite felan zaten ülkemizde fasa fiso
|
Okumuş insan inanın okumamısla anlaşamıyor. Ben çoğu kez denedim mağaradan çıkmış gibiler. Okumamış okumuş diye değilde kendi beynini mantığını kullanabilen diye ayırsan daha iyi olur. Çünkü okumak insana sorgulama yeteneği veriyor okumamış insanda mal gibi yaşıyor afedersin
|
bakıcımıyız biz ya? hayvan mı alıyoruz. tabiki hayır.
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 21 Ocak 2018; 22:59:12 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 21 Ocak 2018; 23:37:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 22 Ocak 2018; 0:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|