Şimdi Ara

OKUMADAN SERVİSE GİTMEYİN-TÜM FORD ARAÇLAR BAKIM(FİYAT-SERVİS-HİZMET) REHBERİ (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
34
Favori
512.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ümit kuruhan Ü kullanıcısına yanıt
    ford focus aracımın kırılan ön camının değişiminde yetkili servis olan Eskişehir oto koç ta cam işini anlaşmalı olarak oto sanayisinden verdikleri eleman tarafından rastgele aracın başında bulunmamdan dolayı gördüğüm şudur.....adam eline rulo halinde tozlu ve pis cam fitilini almış arabamın yanına geldi.....ne yapacaksın o tozlu ve pis cam fitilini dedim.....senin arabanın ön camına takacağım dedi...ama bu orijinal ürün değil dedim....ben bilmem dedi....dur takma bekle dedim...müdürlerine çıktım....işlemi durdurdum...sizce bu adam servisten habersiz bu orijinal olmayan cam fitilini nasıl takabilir? burası türkiye...eğer aracınızın başında durmuyorsanız aracınıza nasıl parça takıyorlar bilemezsiniz...otosan ı aradım..durumu bildirdim..olamaz dediler...edebiyat yani...ne oldu;? sonuç ne? servis çalışmaya devam ediyor.....1 kere bizim insanımızda ahlak ve vicdan yok....ahlak ve vicdan olmadıkça her yerde 3 kağıt olur...ford eski,şehir servisi ile kavga etmeye ben bıktım..onlar tuhaf işler yapmaya bıkmadı......netice şudur...türkiyede yaşıyorsan hengi servis olursa olsun...aracının başında durmaya çalışacaksın...arkanı döndüğün an......neyse yazmıyayım...anlayan anladı.




  • "servis alanına girmek yasak" diye kocaman kocaman boşuna yazmıyorlarmış demek ki
  • teşekkürler bilgilendirme için.
  • Ben bakımı Eskişehir Otokoç yerine Afyon Budan' da yaptırdım geçen yıl. İlgi alaka daha iyi, üstelik git gel benzin masrafına rağmen Afyon' da yaptırmak daha ucuza geliyor. Bu sene Fiesta 30.000 bakımına Eskişehir Otokoç 650 TL Afyon Budan 450 TL dedi. Afyon' da yiyip içip gezdiğim aldığım lokum yanıma kar kalıyor.
  • 15 yaşından beri ford ta çalışan arkadaşın yorumuma cevap yazmasını sabırla bekliyorum.......
  • arkadaşlar powershift ıslak tip yağ değişiminde kaç litre yağ konuluyor değişim maliyeti vs bilgisi olan var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filtiarn -- 31 Ocak 2016; 22:51:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta 1.5tdci 45000 bakımı yaklaşık ne kadar tutar beyler ?
  • Merhaba arkadaslar 2006 focus ghia benzin-lpg aracim var 90.000 de. Aracin ön sag amortisör patlak, balatalardanda ses gelmeye basladi,y.serviste triger kayisinin da degismesi gerektigi soyle di. lastiklerde eskidi 4u de degisecek
    Simdi ben parcalari yaptirdiktan sonra normak bakiminida yaptirmak istiyorum.denizlide yasiyorum. Bu parcalari ozel bir ford servisinde yaptirsam y. Servise gore fiyat cok degisir mi ortalama nekadar oderim. Cok bilgim yok bu konularda forumu görünce sizlere danismak istedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanaltuner -- 11 Şubat 2016; 15:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2012 model dizel fiestam var 35000 kilometrede bugünlerde 4.yıl bakımını yaptırmam lazım. Bugünler servise giden varmı fiyat ve yapılan işlemler hakkında bilgi verebilir mi ?
  • SLM arkadaşlar. 2015 model focus 1,6 benzinli manuel aracın 30 bin bakımında SERVİS te ne gibi işlemler yapılmakta ve ne kadar ücret alınmaktadır. yakın zamanda yaptıran varsa bilgi verebilir mi..
  • 2001 model 2.0 motor sedan focus aracima ozel serviste 1.3 motor ford KA arabanin bujilerini takmislar.nerdeyse 1 senedir arac ust devirde gaz yemesi ve aracin hizlanip devirlenmesinde sikinti old.soyledim ama care bulamadim.bugun motor kompresyon testi yaptirdim.adam gibi adam ordu ustadlar oto erdal ustam ilk piston bujisini soker sokmez bu ford KA bujisi dedi.gitti arabanin bujisini aldi takti.giresundan surunerek geldigimiz arabam kaplan gibi geri dondu.4 bujiye 40tl.verdik.arabanizda gaz yemesinde azalma yada eksiklik.ust devirlere saat gibi cikamama sorunlari varsa olay bujidir diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 1.6 Powershift Fiesta
    1. yıl bakımı
    Duratec-VE 126,5TL
    Motor Silikon Uygulaması 75TL
    Filtre Yağ 26TL
    Filtre Hava 70TL
    Filtre 70TL
    5W/30, 4L Motor Yağı 198TL
    Fren Balata Temizleyici 500ML 9TL
    camsuyu, karter yağı, atık bertaraf bedeli, işçilik derken
    700 TL ödedik
    ateş pahası...
  • ttuya kullanıcısına yanıt
    Duratec-VE nedir? Motor silikon uygulaması da kozmetik temizlikle ilgili sanırım.
    Şubat ayında 30.000 bakımına ekstra buji değişimi dahil 439 TL ödedim. Afyon yetkili servisi Budan Otomotiv' de.

    Ekleme: Araç 2013 model 1.6 Powershift.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 13 Mayıs 2016; 10:23:36 >
  • 2011 fiesta 1.4 tdci

    - Motor Yağı
    -Yağ Filtresi
    -Hava Filtresi
    -Polen Filtresi
    -mazot Filtresi
    -İşçilik

    210 tl ödedim özel serviste yaptırdım orj parçalar.
  • 2013 model 1.25 benzinli fiesta 33 bin km de 2. bakimi tahminen kac paradir yakin zamanda yaptiran var mi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanyasar_

    2013 model 1.25 benzinli fiesta 33 bin km de 2. bakimi tahminen kac paradir yakin zamanda yaptiran var mi arkadaslar

    Selam hocam,

    Yaptirdiginiz yere gore degisir ancak yetkili servis olacagi icin cok fark etmez. En az 600 lirayi gozden cikartin. Ben gecen sene 530 a yaptirmistim 2. Yil bakimini bu tarihlerde. Simdi 3. Yil bakimi icin 490 lira istediler. El yakiyor hersey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayında 1.6 Powershift benzinli aracın 30.000 bakımına Afyon yetkili servisi Budan Otomotiv' de ekstra buji değişimi dahil 439 TL ödedim. Otokoç' un servisleri 150-200 TL civarı daha pahalı oluyor. Çevre illerdeki servislerden fiyat alın. Ben daha uygun olduğu için Eskişehir yerine Afyon' da yaptırdım. Aradaki farkla gidiş geliş masrafım, lokum param, yediğim içtiğim çıktı hala kardaydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandostigre

    Şubat ayında 1.6 Powershift benzinli aracın 30.000 bakımına Afyon yetkili servisi Budan Otomotiv' de ekstra buji değişimi dahil 439 TL ödedim. Otokoç' un servisleri 150-200 TL civarı daha pahalı oluyor. Çevre illerdeki servislerden fiyat alın. Ben daha uygun olduğu için Eskişehir yerine Afyon' da yaptırdım. Aradaki farkla gidiş geliş masrafım, lokum param, yediğim içtiğim çıktı hala kardaydım.

    Doğrudur, Otokoç 625 lira dedi bu seneki bakıma. Bazen yetkili serviste yaptırmasam mı diyorum da sonra 200 lira fark için merdiven altı yerlere gidesim gelmiyor
  • m_1907 kullanıcısına yanıt
    Merdiven altı yeri ben de tavsiye etmem, hele aracın garantisi devam ediyorsa. Ben alırken ek garantiyle süreyi 5 yıla çıkardım, bu yüzden yetkili servise gitmem şart zaten.
    Ama aynı bakımı, aynı malzemelerle 200 TL pahalıya yapan Otokoç' a da yolunmak istemiyorum. 2 yıldır Budan Otomotiv' e gidiyorum. Afyon' daki tek yetkili Ford satıcısı ve servisi onlar. İlgi alakadan da memnunum. Otokoç biraz devlet dairesi mantığıyla çalışıyor.
  • Arkadaslar arabamin bakimi yapildi biraz once servisten aldim. Yag filtresi polen filtresi ve klima filtresi ile yagı degisti manifoltlarin temizligini yapildi 3 jantta yamulma vardi onlari duzellttiler farlarin ayarlari yapildi , bujileri sonraki bakimda degistirelim dediler. Klimadan gıcırtı sesi geliyordu klima borusunda susturucu yokmus garanti kapsaminda klima borusunun degisecegi soylendi bunlar 520 tl tuttu axess e 4+4 taksit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.