Şimdi Ara

okuma,umurumda değil. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese selam.nasıl gidiyor?benim dün kötüydü.söylediklerimi yapamadım,kız arkadaşımla ayrıldık.ona bundan sonra vakit ayırmayacağımı söyledim,saçma bir tartışma çıktı ayrılmak zorunda kaldık.olsun canım,hayat devam ediyor.çılgın kalbim biraz üzüldü ama olsun ahahahah.

    ve bugün toparlıyorum,ben bitti diyene kadar bitmeyecek bu iş.ne zaman ki yazmadım,o zaman anlayın ki ben yardırıyorum.düzenli ders çalışmadığım sürece burada yazıyor olacağım.

    bu gece için güzel planlarım var,iyi çalışıcam.bu hepinizi ilgilendiriyor.aynı ülkede değil miyiz güzellerim?

    hepinizi öpüyorum,hoşçakalın.:)))

    michael buble-feeling good

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde forumdaki fosforcu sayısı arttı
  • bu forumun çivisi çıktı. ribas uyarmıştı.

  • Büyük troll
  • Yaman, kardeşim çık hesaptan. Sal forumu.
  • kardeşlerim...
    bu site mi bana büyülü geldi bilmiyorum ama gerçekten çalışıyorum artık.bugün 7 saati geçtim??? ama olayın tamamiyle düzenlilikte olduğunu biliyorum.ayrıca 1 gün toslasam bile hemen geri toparlamak için gayret edeceğim.
    baş koydum bu yola.ders çalışmam arttıkça kafamı çelen şeylerin otomatik olarak azaldığını fark ettim.artık kötü alışkanlıklarımı bırakmaya gayret etmiyorum.iyi alışkanlıklara odaklandım,otomatik olarak kötü alışkanlıklar da zayıflıyor.



    hayatım boyunca başarılı biri olamadım.hep kıyısından döndüm,hep bir şeyleri eksik yaptım.bu sefer gol olacak mı sizce?

    siteyi trollemiyorum,sadece kendi amaçlarım doğrultusunda kullanmaya çalışıyorum.bu konuya yazan herkese teşekkür ederim,hepinizi seviyorum:)))


    şimdilik her şey güzel gidiyor,eğer batırırsam yine yazıcam.belki birisi hatamı söyler,yine toparlarım.insan insana muhtaçtır yahu. :)

    the weekend-earned it



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnloxke -- 22 Aralık 2020; 1:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hll kardeşim başarılar
  • Başarılarının devamını dilerim ama burada takılma bence. Üstteki arkadaşın dediği gibi anonim bir kimliğin arkasına saklanınca insanlar gerçek hayatta göstermediği yüzünü burada gösteriyor. Olumsuz etkilenebilirsin.

  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    Yengeç mantalitesi norveçli yengeç avcıları ve bilim insanlarının dikkati sonucunda fark edilen bir durumdur.


    kafeslere doldurulan bir yengeç türünü inceleyen bilim insanları, şayet kafesten çıkmaya yeltenen bir yengeç olursa altta kalan yengeçler, çıkmaya yeltenen yengecin önce kolunu ve bacağını kırıyor eğer halen daha çıkmaya çalışırsa da altta kalan ve öğrenilmiş çaresizliğin temsili olan yengeçler diğer cesur yengeci öldürüyorlar.


    şüphesiz bu yengeçlerden etrafımızda da bolca var. akrabalar, arkadaşlar, işyerimizdekiler veya başka insanlar. bunlar konfor alanlarından çıkmazlar; tek yaptıkları kıskanmak, eleştirmek ve başarılı olmaya çalışanları engellemektir.

    kötü şartlardan kurtulmak isteyeni engellerler sizin de onlar gibi kötü şartlarda yaşamanızı ister, umudunuzu keserler. (kaynak: ekşi sözlük]. Buradaki durumda bu işte





  • sondan 2.yazım...

    evet arkadaşlar,bu yazıdan sonra bi tane yazacağım ve ebediyen gideceğim.ha bu umrunuzda mı,bence umrunuzda.
    dün de güzel çalıştık,her dediğimi yapamıyorum ama çoğunluğunu yapabiliyorum.benim için çok güzel şeyler bunlar.


    sınava tam 6 ay kalmış.tyt’de eksiğim kalmadı sadece denemelerle güçlendirmek lazım.ayt’de bazı konu eksikleri var,hepsini tamamlayacağım.ilk 1000’e girmek hedefim.

    ilk 1000 hedefi benim için akademik bir hedef değil.burada benim size aktarmak istediğim şeyleri eğer anlayabildiyseniz ne demek istediğimi de biliyorsunuz.

    insan kaç günde değişir,kaç günde hayatını 180 derece değiştirir?
    insan kendini nasıl yener,başarılı olanların tam olarak işleyen süreci ne?
    6 ay sonraki sınav sonucu benim için gerçekten önemli değil.üni sınavını abarttığımı veya altı üstü ders çalışmaya başladığımı düşünenler yanılıyorlar.


    ben her şeyimi değiştiriyorum,beni geçen senelerde başarısız kılan her şeyi çıkarıyorum hayatımdan.bazı insanları mesela,ya da bazı eşyaları.beni geriye iten ne varsa artık hayatımda olmayacak.


    bütün insanlar bazı konularda değişmek isterler içten içe.bazı insanları hayatlarından çıkarmak isterler,bazı alışkanlıkları bırakmak isterler.zengin olmak isterler,isterler de isterler.


    bu mümkün mü? değişmek tabii ki mümkün,onu sormuyorum.
    her şeyi değiştirmek mümkün mü?
    bambaşka birisine dönüşmek veya bambaşka bir hayata atlamak?


    artık soru sorup insanlardan cevap alma vakti değil.onun için çok geç kaldık,artık soruları yaratma vakti,cevapları kendi yaşantılarımızla verme vakti.bilmem anlatabiliyor muyum?

    beni anlayan birisi bile olursa bu benim için kafidir.buraya içimi dökmek için gelmedim ama 1-2 kişi var aranızda biliyorum.bunları düşünen,cevap arayan...

    raving george-you’re mine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    fosforunu da al git

  • johnloxke J kullanıcısına yanıt

    hayırrrr lütfen yazmaya devam et meraktan çatlarız yoksa çok umrumuzdasın aşko lütfen gitme

  • 12 gün forumu bıraktım ve döndüğümde böyle bir manzara... tanrının bir işareti mi

  • Neden beyaz renkle yazdın? Bir de fosforla üstünü çizsen tam olurdu, tam senlik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt

    Kopyaladığım sitenşn yazı rengi o gün beyaz yapılmış demekki. Bende yeni görüyorum beyaz olduğunu.

  • forumdan ayrılıyorum

    evet gençler nasılsınız? çalışmalar nasıl gidiyor,umarım herkes istediği noktadadır.bugün 8.gün sanırım,evet son 1 haftadır her gün güzel çalıştım.bu benim için bir dönüm noktası oldu.

    kendi içimdekileri buraya akıtmam lazımdı,buraya hesap verme zorunluluğum varmış gibi hissettim hep.beni çok iyi etkiledi,herkese teşekkür ederim bu konuya yazan.


    evet arkadaşlar çok işimiz var,sınavımıza 6 ay kaldı.hepimiz çok çalışalım,çok iyi yerlere gelelim.bu ülkede hepimiz birbirimize muhtacız.birbirimizi rakip olarak görmeyelim,çok zor bir şey tabii ama teorikte böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

    ben diğer insanlarla kıyaslamayacağım kendimi.dünkü johnlocke’la rekabet ediyorum.başka insanlarla rekabet etsem kaybederdim zaten,dünkü benle kıyaslamak daha bi umut verdi bana.

    insan bence kendini yenebilir,kimsenin aklına ihtiyacınız yok,ben de dahilim buraya.eğer bi hedef koyuyorsak bu uğurda savaşalım,kaybetsek bile en azından savaşıyoruz.


    he bu arada,söylediğim her şeyi unutun,boş yaptım işte.kimseye kendinizi kanıtlamaya çalışmayın,burada çok ezik insanlar da var.dışarıda kendini kanıtlayamayan insanlar kendilerine burada bi kimlik oluşturmuşlar.yazık,boşverin takılsınlar burada.

    biz işimize bakalım.herkese başarılar diliyorum.hoşçakalın.


    feder-goodbye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırım haklısın hocam.Okumam yazıları için seçmem gerekti. Bi nevi fosforladım.Fosforcu mu demeye çalıştınız bana ?Yakıştıramadım,gücendim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize el salladım kullanıcısına yanıt

    Arkadaşın üslubunda birileri irrite edecek bir şey görmedim.Sınav senesi psikolojisi mi artık her neyse bu forumdakiler biraz kafayı yemiş olmalı.Bu yazıdan rahatsızlık duyuyorlarsa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.