Şimdi Ara

Okuma alışkanlığı kazanmak için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitap okumak istiyorum böyle bir alışkanlık kazanamadım. Taht oyunları kitabını aldım. dizisini bitirdim ama kitabında 100 sayfa okudum sıkıldım sonra kitabı elime almak gelmiyor içimden. ne okumalıyım? hikaye gibi değil de, okuyana birşey katan kitap istiyorum. Yeni başlıyorum kitap okumaya teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bak, kitap okumak alışılmış bir davranış değildir.
    İsteyip, arzulaman gerekir.
    Eğer bir günün kitap okumadan bittiğinde üzülüyorsan, işte bu duygu bu sorunun cevabıdır.

Eğer ki kitapları sürekli yanında bulundurmak sıkıntı ise o zaman e kitap olayına yonebilirsin.

Ben teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunun cevabını merak ediyorum

• "Okuyana birsey katan kitaplar" (?) seni daha cok sikar. Belki de kitap okumak sana gore degildir

• Cinéma kullanıcısına yanıt
    türü ne olursa olsun kitap okumanın kişiye çok büyük faydaları olduğunu biliyoruz. söylemek istediğim, İlber Ortaylı kitapları gibi kişisel kitapları önerilerydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eskiden kitap okumuyordum, okumaya başlayınca 10 dk içinde bırakıyordum belli dönem hiç elime kitap almadım daha sonra arkadaşımın 4 kitap hediye etti, Hayvan Çiftliği, Simyacı sonra düzenli olarak okumaya başladım. O yüzden önerim 100-150 sayfayı geçmeyecek akıcı kitaplar her kitap insana bir şey katacak diye şart yok o yüzden Mustafa Kutlu, Sabahattin Ali kitaplarını size önerebilirim devamlı okumak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Dostum bak, kitap okumak alışılmış bir davranış değildir.
    İsteyip, arzulaman gerekir.
    Eğer bir günün kitap okumadan bittiğinde üzülüyorsan, işte bu duygu bu sorunun cevabıdır.

Eğer ki kitapları sürekli yanında bulundurmak sıkıntı ise o zaman e kitap olayına yonebilirsin.

Ben teşekkür ederim.

Aşağı yukarı bunu yazmaya gelmiştim. Çok haklısınız hocam.

Ben yaklaşık 5 yıldır düzenli şekilde kitap okuyorum. Yani üniversite hayatım başlayana dek sıfırdım. Ve kitap okumaya kendim karar verdim. Yönlendiren, şunu şunu yap diyen olmadı. Bu iş bana göre de içten gelen bir arzu sonucu oluşur. Arkadaşın dediği gibi kitap okumadığınızda huzursuz oluyorsanız bu işi başardınız demektir. Ayrıca ne hoşunuza gidiyorsa okuyun. Fantastik, klasik, polisiye, öykü, anı vs. Ne okuduğunuzun önemi yok yeter ki okuyun. Sadece şı iki türü okumamanızı önerebilir rica edebilirim. Bu vampirli ve genç aşıkların dolu olduğu kitaplar. Bir de eyvallah, yukarıda Allah var tarzı bana göre dini sömürü olan kitapları okumayın.
    Ben okurken zevk alabileceğinizi düşündüğüm birkaç kitabı da önereyim.

Bozkırda Altmışaltı
    Bülbülü Öldürmek
    Fahrenheit 451
    Beyaz Diş
    Fareler ve İnsanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 30 Ağustos 2016; 18:16:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marselinyo kullanıcısına yanıt
    uzun uzun değil sık sık az az okumaya çalışın kitaptan uzaklaşmayın.
    Yatmadan önce ki uykudan ölsem birkaç sayfa okumadan yatmam.
    Bir e kitap okuyucu aldım sürekli yanımda birini beklerken kafede çay içerken resmi kurumda bankada orda burda.
    en önemlisi ise size hitap eden kitaplar türünün güzel örneklerini okursanız alışkanlığınız artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.