Şimdi Ara

Okulun Yaz Okuluna İzin Vermeme var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 1.dönemden sadece bir dersi kredim yetmediği için alamadım. Bizim okul yaz okulu vermiyor ama dışarıdan başka üniversitelerden (kredi,akts,ders içeriği uygunsa) ders alabiliyoruz. Ben şimdiden internetten araştırmayla tüm koşulları tutan bir üniversite buldum, bunu arkadaşımla paylaştım ama arkadaşım "bu dersi hoca yaz okuluyla vermeye izin vermiyor" dedi. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bu olay hocanın insafına kalmış bir durum mu? Gidip karşısında yalvarmak mı lazım?



  • Bi şansını dene ama izin vermezlerse de yapacak bir şey yok. Ben de aynı durumdan dolayı bu yılı fazladan okuyorum. Umarım sorun çıkarmazlar sende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekncnebi E kullanıcısına yanıt
    Hocam oldu da böyle kötü bir durum olursa bir muhendislik öğrencisi için okul dışında da olsa ne yapılmasını öneriyorsun? Bir dönemi 1 ders için gitmek psikolojik olarak çok kötü etkiler insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 5 Şubat 2020; 15:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benden öncede bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı okulda aynı şekilde mağdur olan bir kaç kişiyle dava açtılar ama uni yönetimi lehine karar çıktı üstüne bide dava masraflarını filan da kendileri ödediler yani okul izin vermiyorum yaz okuluna deyip en ufak gecerli bi sebep bulursa (ders içeriginde farklılık yada dersler aynı ama okullar arasında kredi sayısında farklılık gibi) elden bişey gelmez bir bardak soğuk su içeceksiniz artik benim gibi.
    Aktivite olarak diyorsanızda dil öğrenin yada varsa geliştirin, düzenli spora gidin, varsa girmeniz gereken sınavlar onlara hazırlanın. Umarım bir sıkıntı yasamazsınız ama olurda bir dönem uzarsa hiç dert etmeyin dünyanın sonu değil eninde sonunda bitecek. Tek yapmanız gereken bütün hayatımızda yapmamız gerektiği gibi o süreyi dolu dolu geçirmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.