Bildirim
Okulun sitesi için basit 3d modelleme programı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nasıl bişey modelleyicekdin mimarimi endüstriyelmi mekanikmi ? -
öncelik mimari.
Ama ileride kendi düşündüğüm bir işlemci bloğu tasarımı var onun için ne önerirsiniz? -
mimaride ben destek verebilirim ama işlemci bloğu işinden anlamam mühendis arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır o konuda ama solidde tasarlayan bi arkadaş vardı bu forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Nisan 2010; 16:50:29 > -
mimari için bir yardım etseniz. işlemci bloğu daha sonrada olabilir .
Nasıl bir program önerirsiniz?
Biz haftaya biraz etrafın fotoğrafını çekeceğiz ona göre tasarıma başlamayı düşünüyoruz ama hadi hayırlısı. -
şimdi konu ne dış cephemi iç mekanmı teknik çizimler yapılacakmı vs. maxtede yapılır autocadde de yapılabilir konsepte bağlı önce bi yol haritanızı çıkarın temeli atın karar verin sadece fotoğrafla kalmasın iş ölçü alın nebiliyim şimdilik aklıma gelenler bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Nisan 2010; 18:37:02 > -
dış mekan olacak, okulun çevresini ve okulun içindeki üç ayrı binayı yapmayı düşünüyoruz. Boyut almak biraz zor olacak. Fotoğraflara gelince her gün okulun etrafında olamayacağımız için evde o fotoğraflara bakarak çizimi devam ettireceğiz. -
anladım dostum haklısın tabi hergün orda olun demiyorum ama dış mekan çalışması iç mekandan daha zor dur yani en azından okulun kat planlarını temin etseniz bişekilde maxe aktarım o binayı yükselte bilirsiniz ama şuda var bu biyol sadece fotoğraflara bakarak basit bişey olacaksa tabi orantılayabilirsiniz ama fotoğrafları düzgün çekmeye gayret edin max biliyomusunuz yada autocad onu bilmiyorum ayrıca basit bi tasarımmı olacak bu iş yoksa iyi bişeymi istiyosunuz siteye girenler onu inceleyecekse iyi bişey olmalı diye düşünüyorum iyi bişey istiyosanızda basit bi programla olacak iş değildir bu
mesela örnek olrak ekledim alttaki çalışmayı
-
yok canım bu kadar kaliteli değil. aslında biz okula kayıt yapacak kişiler için okulu dışarıdan basitçe tanıtacağız, okulun burasında bu var burası konferans salonu gibi basitçe.
Bu arada okulu merak ettiyseniz beylerbeyi HACI SABANCI ANADOLU LİSESİ
kırmızı çizgiler içerisinde
-
anladım basitçe çizelim diyosanız sketchup öneriyorum onda basitçe bu işi halledebilirsin google ın çizim programı siz baya bi basit bişey istiyosunuz hiç olmadı paintte yapın -
http://www.izlesene.com/video/haber-adil-karaagac-animasyon-tanitim-filmi/301780
Bizim okulun tanıtımı mesela bu video,
İşi ilerlet böyle birşey yap.Kesin 1. olursun. -
kendim kullandığım archicad + artlantis ikilisini önerebilirim bir noktaya kadar çok yardımcı oluyor. diğer diyeceğimse bir arkadaşın dediği gibi planlar olsa modellemek daha kolay ama siz rölövesini alamayacağınıza göre iyi çekilmiş bir cephe fotoğrafı ile oranları hesaplayıp ona göre bir model hazırlayabilirsiniz , kolay gelsin
ekleme : ayrıca artlantis programı ile bu şekilde kolaylık bir animasyon hazırlayabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 26 Nisan 2010; 11:26:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy93
http://www.izlesene.com/video/haber-adil-karaagac-animasyon-tanitim-filmi/301780
Bizim okulun tanıtımı mesela bu video,
İşi ilerlet böyle birşey yap.Kesin 1. olursun.
arkadaşım model çok güzel lafım yok ama animasyon üzerinde çalışmanı taviseye ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
anladım basitçe çizelim diyosanız sketchup öneriyorum onda basitçe bu işi halledebilirsin google ın çizim programı siz baya bi basit bişey istiyosunuz hiç olmadı paintte yapın
okul için. basitçe çizersin. görsel olarak da güzel olur. tavsiyemdir
çok detay yok. takılmazsın bile. kafanı kurcalayayn, yapamadığın şey olursa da, google bu, anında bulursun cevabı. üstelik google earth e de koyarsın, ordan ölçü de alırsın.
bunları yap, okuldan ödül bile alırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X