Şimdi Ara

Okulun ordaki bilgisayarcı (kumandacı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun parsallerdeki okuluma oys sinavina gittim cikista orda bi bilgisayarci var benimde monitorum kirilmisti dedim bi monitor bakim neyse tuplu bi tane vardi 60 tlydi sonra adama ekran kartlarini sordum adama dedim 7770 varmi yok dedi anlamadi neyse orda bibkart vardi asus bu hangisi dedim bilemedi karti asus diyo basladi iste senin ramler ne dedi dedim 4 gb dedi drrb
    kac 5 mi yok dedim 3 drr 5 yok zaten dedim o da arkdasindaki 6850 kutusunu gosterdi dedim o gddr5 dedim iste o kartlsrda iyi falan onemli olan ram hizi diyo sonra bitte onemli dedi 6850ye 128 bit dedi dedim 256 bit yok 128 bit diyo dedi sonra senin power yeticekmi dedim yetiyo 400w fsp marka 80plus dedim yok yetmez diyo 500w olcak en az dedi dedim bu gercek psu 80 plus yok diyo yetmez iyi dedim 6850 ne kadar dedi 200tl civari gidip alsammi 7770 getirtebilirmisiniz dedim evet dedi ne kadar olur falan dedim vatandan ucuz olurmu dedim bisey demedi numarami biraktim ciktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisiz esnaf uzak durun derim esnaf olarak tavsiye ediyorum.
  • tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

bilgisiz esnaf uzak durun derim esnaf olarak tavsiye ediyorum.

isin kotu yani bilgisayarci boyle yapinca insan butun bilgisayarcilari boyle saniyo oysaki birsuru dh'a uye olan veya olmayan extreme abiler var

• Laf'da anlatamazsın bunlara,aşırı kararlılar.Yanlış bilgi öğrenme olasılığı diye birşeye ihtimal bile vermezler
  • kadiköy yazıcıoğluna git daha içeri girmeden abi cdciler etrafını kuşatıyor sonra laptopmu abi tamir mi abicileri geçtinmi normal esnafa rastlıyorsun şansın yaver giderse normal fiyatının 3 4 katını verip evine dönebiliyorsun
  • Simdi yeni bisey geldi aklima arkadasla zeytinburnunda bi cdciye gitmistik adama dedim abi torrentmi kullaniyosun yok ozel yontemlerim var demisru sonra adam dedi benim ttnetle calisan arkadasim var o indirme hizlari yalan hep 3mbbitle indiriyo kac yazarsa yazsin demisti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamınBiriVarmış

Simdi yeni bisey geldi aklima arkadasla zeytinburnunda bi cdciye gitmistik adama dedim abi torrentmi kullaniyosun yok ozel yontemlerim var demisru sonra adam dedi benim ttnetle calisan arkadasim var o indirme hizlari yalan hep 3mbbitle indiriyo kac yazarsa yazsin demisti

Özel yöntem Hotfile part part indirmedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.