Şimdi Ara

OKULUN EN KÖTÜ SINIFINDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 yim ve Okulda sınıflar karıldı ve en kötü sınıftayım nasil sinif değişebilirim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 31 Ağustos 2022; 14:43:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada iyi bir öğrenciyim ortalam 90 üstü hep ama bu sınıftakiler leş gibi maalesef :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 31 Ağustos 2022; 14:38:5 >
  • napacan sınıftakileri? Zaten 1 sene sonra liseden anca 1 2 kişiyle görüşürsün. Çok önemli bişey değil

• romedon kullanıcısına yanıt
    Kanka ortalaması en düşük sınıftayım ders dinletirler mi ders çalıştırırlar mi?

• illsucceed kullanıcısına yanıt

Hee ben arkadaş olarak diyosun sandım. Eğer notların iyiyse veline söyle okula gidip durumu belirtsin. Değiştirirler büyük ihtimal

• okul idaresi sınıf değiştirmene izin vermiyorsa açık liseye geç.

• Bir tek bizim okulda mi belli olmadı la hala aynı görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLARI EN GÜZEL OLAN ÜNİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim de başıma gelmişti boyle bi olay. Tüm okulda sadece benim ve 2-3 arkadaşımın sınıfını değiştirmişlerdi. Böyle bir şey yapmalara hakkı yok. Ama sizin tüm okulu değiştirmişler. Eger cidden senin için sorunsa okulun rehberliğine git ve konuş. Psikolojik anlamda zorlanıyorum de. Ve ısrar et. Muhtemelen degiştirmezler. Aileni çağır. Müdürle konuştur. O zaman yaparlar. En azından bende öyle oldu

• Ben yıllar önce sınıfimi değiştirmek istedim. Degistirmediler. Cimere şikayet ettik. Bildiğin bu konu için okula adam göndermişler. Yine de degistirmemislerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga benim sınıfta böyleydi ben tm yim seçmeli ders -mat edebiyat tarih coğrafya- dışında derslere girmiyodum onun yerne kütüphanedeydim sıkıntı çıkmıyor yani.okul rexaletti ama giden dört yılıma oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özel lisede 10. Sınıfın yarısını okudum ve A sınıfında olmama rağmen katlanamadım geri devlete geçtim sayısal dersler harici oturup test çözüyordum iyi ki ortama kapılmadım 11e geçtim bu sene bu lise açı lisesi bu arada

• Bi tepsi baklava alsın baban müdürün kapısına dayansın ortaokulda çalışmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 2 Eylül 2022; 16:59:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.