Şimdi Ara

OKULUMDAKİ İNSANLAR NEDEN MUTLU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli üniversitesinde okuyorum. İnsanları genelde gözlemleyebiliyorum çoğu mutlu. Büyük ihtimal işsiz kalacaklar, neden okuyorlar? Ben hukuk okuyorum, benim de işsiz kalma ihtimalim var. Tıp, diş uzakta bizde o yüzden genelde mühendisler, iibf'ler falan var. Hepsi çok mutlu.

• Zamanında bi berberin yanına girip saç kesmeyi öğrenmek varmış.
  • napsın geleceği düşünüp ağlasın mı adam bırak bari iki üç yıl hayatını yaşasın geri kalan hayatımız yüzde 90 nımızın eşşek gibi çalışarak geçecek
  • 2 seçenek var. 1.si, beyinleri yok. 2.si, umutsuzluğa kapılacak kadar hayatın uzun olmadığını biliyorlar.
  • Peki sizce benim hayatımın akıbeti ne olacak?

Haklısınız aslında. Six Feet Under izlediğimden beri "zaten hepimiz ölecez" modundayım.
  • Senin hayatının akıbetini ben bilemem. Ne ekersen onu biçersin.
  • iyi de kardeş o işler senin düşündüğün gibi değil,hoş bu bakış açısıyla hukuk nasıl kazanmışsın orası da muamma hani bu kafayla hukuk okuyorsan senin de o küçük görüp işsiz kalacak dediğin kişilerden farkın olmaz

ikinciye gelirsek olay bölümde falan değil adamın vardır bi referansı gider devlette uzman kadrosuna geçer 4-5 bin maaşı olur sen de milletin yanında dava kovalarsın,ha bide unutma okul bitince asgari ücretten staj yapacaksın 1 sene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar az bilgi o kadar yüksek özgüven ve mutluluk sizin okuldaki mühendisler falanda öyledir işte
  • Kocaeli ne kadar sıralamayla alıyor bilmiyorum ama niye hemen küçümsediniz lan adamları? Aralarında iyi vardır mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STR Priest kullanıcısına yanıt
    Küçümsemedim ya. Bildiğim kadarıyla itü, odtü, ytü vs. olmayınca cv'leri çöpe atıyorlar, tabi tanıdık falan yoksa.
  • Hayatı sorgulayan, düşünen insan mutsuz olur. Ben de öyleyim. Ben de Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum. Hatta Hukuk Fakültesi'nin 5 metre yukarısındaki fakültede. Senin de dediğin gibi, insanlar mutlu görünüyorlar. Çünkü düşünmüyorlar. Hepsi iyi bir kız ya da iyi bir erkek tavlama peşinde. Herkesin amacı bu. Keşke ben de öyle, sıradan bi insan olabilseydim. Düşünmekten yoruldum, çok huzursuz birisiyim. Yıllardan beri de böyleyim. Ölünce geçecek, bunu biliyorum bir tek.

• San mı soracaklar Canları istemiş mutlu olmuşlar.
  • Ooo Fen Edebiyat B.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Küçümsemedim ya. Bildiğim kadarıyla itü, odtü, ytü vs. olmayınca cv'leri çöpe atıyorlar, tabi tanıdık falan yoksa.

Sen baya yanlış biliyorsun kardeşim.

• Biz forum olarak bi kere mutsuzluğu içimize atmışız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların cogu pragmatisttir hele kadınlar daha da pragmatistlerdir. gündelik ilişkiler günü geçirmelik dostluklar(!) genelde her ortamda vardır. çıkar ilişkiler vs. dünyanın düzeni bu oldu zaten. insanlar mutsuzken bile mutlu gözükmeye kasıyorlar. bu bana inanılmaz itici ve fake gelirken insanlar kendileri gibi bu sahteliğe ortaklar bulup günü geçirirler. ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürler.o sebeple rasyonel düşünen, gerçekçi insanlar cok azdır. o sebeple takma geç derim
  • quote:

ytü mü
  • quote:

Ooo Fen Edebiyat B.

Evet, tam da orası...

• Eklesem mi diye düşündüm. Ytü'lü arkadaşlar kızmasınlar mf4'de 31k idim kazanamıyordum yani ytü'yü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.