Şimdi Ara

Okulu Kazandım Şimdi de Yurt Sıkıntısı var... ( Bilecik -Osmaneli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlat Bilecik Ünv. Osmaneli Meslek Yük. Okulu İklimlendirme-Soğutma (2 Yıllık) kazandım ...Fakat okulun yurdu yokmuş.. Nerede kalacağım.. Buradan Okuyan Arkadaşlar var mı ? Buradaki arkadaşlar nerede kalıyorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlat Bilecik Ünv. Osmaneli Meslek Yük. Okulu İklimlendirme-Soğutma (2 Yıllık) kazandım ...Fakat okulun yurdu yokmuş.. Nerede kalacağım.. Buradan Okuyan Arkadaşlar var mı ? Buradaki arkadaşlar nerede kalıyorlar...
  • dostum okulun web sitesinden tl numrasını alıp arayarak sorarsan en iyi şekilde bilgilenmiş olursun
  • Arkadaşım Bende Bilecik'deyim. Yurt işini sorun etme Özel yurtlar vardır. Zaten oraya gittiğinde yurt sahipleri seni kapmaya çalışacaktır. ;)
  • çoğu küçük yerde yurt yok zaten, özel yurtlardan birini sececeksin artık. Aynı durum benim icinde gecerli
  • Konuyu hortlatalım
  • bilecikte okunur mu hocam hayatının hatasını yapmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    osmaneli güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LodosBreeze -- 27 Ağustos 2013; 23:44:59 >
  • 11 yaşına kadar çocukluğum bu küçük ilçede geçti. O zamanlar herşeyin oldukça pahalı olduğu biryerdi. Şimdilerde nasıldır bilemiyorum fakat havası sıcaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.