Şimdi Ara

Okulu bıraktım,yeni tercih yapıcam önerileriniz arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben istanbul üniversitesinde okuyordum arkadaşlar,2009 girişliyim. Bu sistemde sınava girdim bu yıl. Ygsde 7850.ci oldum,lysde de matematikten 8 yanlış geometriden 4 yanlış 2 boş yaptım. Fizikten 4 yanlış yaptım. Kimyadan bir yanlış,biyolojiden de hepsini doğru yaptım. 2009daki sıralamamdan çok daha kötü bi sıralama gelecek eminim ama gönül istemeyince de okunmuyo be. Okul puanımda 2009da 76 küsürdü diploma notum 88.4,okul puanımıda bilmiyorum,sizce ilk 10bin falan olur mu pek anlamıorm cidden bu konuda yardımınızı bekliyorum,mühendislik için sıralama,mf3 için sıralama ne olur kaba bi rakam ? biraz içimi rahatlatim istiyorum çünkü bilet falan alıcam gidip kaydımı düşürcem sonuçlarda açıklanmadı çok ters zaman dilimine denk geldi tatile çıkamadım hala. K.bakmayın yani böyle sıralama tahmini başlıkları baydı sanırım herkesi ama puan hesabı falan hepsinde bana bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum :) Bu arada fizik tedavi ve rehabilitasyon bırakıyorum,bilgi almak isteyenlerede yardımcı olabilirim.



  • kardes neden birakiyorsun ??
  • Memleketten uzakta yapamadım canım kardeşim :)
  • Yatay geçiş düşünseydın keşke.Neyse umarım herşey gönlünce olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 17 Temmuz 2011; 18:05:28 >
  • Bizim memlekette aynı bölüm yok malesef ya hem bölümde pek sarmadı bi türlü ısınamadım gitti yahu. Çok teşekkür ederim,amin cümlemizin gönlüne göre versin yarabbim.

    MF-3 puan 448,217 511,967 499,217 537,46 Femden bunu hesapladım, 511ilk 10 bine girmiyor sanırım ya. Bunlarda oynama değişme kayma falan olur mu ki arkadaşlar çünkü ben 2009da beklediğimden 4 puan fazla almıştım,yanılabilir mi bu siteler? Çok kritik bi yerde gibi,az önce bi başlıkta gördüm puan dağılımı 511 tam 11.000 civarı yani 1.000 kişi falan var.
  • HAngi bölüm istiyorsun kardeş?
  • Tıp fakültesi yazmayı düşünüyorum kardeşim,adanadayım yakınlarda mersin ve hatay var o ikisi arasında bi tercih düşünüyordum ama ikisine de puan yetmiyor gibi duruyo. Tıpın altına eczacılık yazıcam mersin.
  • bende 2009 cıkıslıyım okulu bırakıcam büyük ihtimal bu sene. 2009 da bana 74.2 gelmisti 2010 da ygs ye girmistim oylesine sonrasında okul puanıma baktım 65.8 gibi birsey gelmis. o yuzden seninde 67-68 gibi puan gelir ki ham puanına eklersek 515 civarı olur. bence tıp garanti bu sene kesin puanlar dusecek gerek sınavın zor olması gerekse tıp kontenjanlarının artmasından dolayı ayrıca bu puan hesaplama motorları biraz dusuk hesaplıyor. o yuzden mersinin olma ihtimalini yuksek buluyorum hayırlısı dostum.
  • 63 hesapladı fem benim okul puanımı 448 den 511e attı yerleştirmeyi,okuldan da iyi alıyodum yani fen lisesi çıkışlıyım dediğin gibi olursa 515 falan olur hatayda 513 yazıyo taban puanı,çok sevindim bu habere ya iyi ki yazmışsın çok sağol :)))
  • bende hep tıp istiodum ygs de 8540.ydım iste femde hesapladım 447 mf3 puan cıktı 512-513 puan yapıo okul puanını eklersek. aslında ftryide dusunuodum ama cok bilgi sahibi değilim ins tıp olur ya o kadar okulu bırakıp girdim tekrar sınava olmassa cok moralim bozulcak. ben de tam tersi sehir dısında okumak istiyorum sırf evimin okula uzak olmasından ve istanbul trafiginden bıkmamdan dolayı ayrı eve cıkma ihtimalim de yok burda umarım her sey gonlumuzce olur.
  • İnşallah kardeşim,yarabbim gönlümüze görür verir inşallah. Ftr boşver dostum tıp istiyosan katlanamazsın sağlık memuru olmaya. Sende yaz hatay,yemekleride on numara ben biliyorum tayfur ata sökmeni yani hataydaki tıpı düşünürsen anlatırım :)
  • :D biliyorum hatayın yemeklerini. tercih listemde kesin blunur zaten fazla alternatifim olmaz:)
  • hocam yalnız istanbul üniversitesinde ftr daha bu sene öğrenci alacak. bi yerde bi yanlışlık var sanki:/
  • bu sene yeni acılmasından dolayı değil, ygs 2 puan türünden mf 3 e gectiği için taban puanı yok:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevinduranttt -- 17 Temmuz 2011; 19:35:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kevinduranttt

    bu sene yeni acılmasından dolayı değil, ygs 2 puan türünden mf 3 e gectiği için taban puanı yok:)


    evet doğrudur bi an şaşırdım yeni bölüm olarak gözüküyor çünkü
  • ders saydırabilirsen çok mantıklı olur. ortak dersleriniz vardır elbet saydırabilir misin istanbulda aldığın dersleri gideceğin yerde? hiç araştırdın mı? 2 senene yazık çünkü o yüzden söylüyorum
  • okul puanın 68 küsür gelecek.

    burası 2010 katsayısıyla hesaplıyor.en iyi rehber puan hesaplama budur.

    http://www.acidershaneleri.com.tr/puanhesabi.asp

    ilk 10 bin rahat olur gibi ama ygs netlerini bilmediğim için tam bakamadım.
  • Doğru diyorsun,var tabii :)) Hepsiin transkriptini alıcam gidip vericem artık onlara kalmış bi olay dostum. Umarım kabul ederler ama sııf geçirmezler ya muaf ederler çünkü ortak olmayan derslerde var malum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

    okul puanın 68 küsür gelecek.

    burası 2010 katsayısıyla hesaplıyor.en iyi rehber puan hesaplama budur.

    http://www.acidershaneleri.com.tr/puanhesabi.asp

    ilk 10 bin rahat olur gibi ama ygs netlerini bilmediğim için tam bakamadım.


    Çok çok sağol ya cidden ilaç gibi geldi bugün forumu bi ayrı sevdim :)) Bir haftadır düşün düşün kafayı yedik be,bide sonuç açıklasınlar da tam olsun.Allah razı olsun hepinizden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

    63 hesapladı fem benim okul puanımı 448 den 511e attı yerleştirmeyi,okuldan da iyi alıyodum yani fen lisesi çıkışlıyım dediğin gibi olursa 515 falan olur hatayda 513 yazıyo taban puanı,çok sevindim bu habere ya iyi ki yazmışsın çok sağol :)))


    O siteler okul puanını esik hesaplıyor.
    Benim 60 olan okul puanımı hangi akla hizmetle 56 diye hesaplıyor anlamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.