Şimdi Ara

OKULU BIRAKTIM(İLK HAFTA EDİTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devamsızlığın bitmesine çok az kaldı zaten, biraz önce yurda yerleşmemde sıkıntı olmadığını da teyit ettim. max 1-2 hafta daha okulda öylesine takılırım. sonra da bam bam bam kütüphane

---İLK HAFTA---
    İlk haftam verimli geçti sayılır, klasik ders saatlerimde kütüphaneye gittim, akşama doğru da geri döndüm okuldan. Sömestr tatiline kadar TYT'den her ders için birer soru bankası temizlersem çok güzel olacak. ancak bu işin psikoloji faktörü de var. Kütüphane için okula her gittiğinizde çevrenizde mutlu mesut, halinden memnun, hayatın tadını çıkartan insanlar görüyorsunuz yüzlerce hatta binlerce. Bunu kaldırmak gerçekten çok zor. Ailenizden saklamak daha zor. Telefon görüşmelerini zor kaldırıyorum, gözlerim dolup duruyor. Sosyal çevreniz yok oluyor, kendinizi soyutluyorsunuz mutlu olmadığınız için. Nerdeyse çevremde kimse kalmadı. Ne bileyim akşam dersim bittikten sonra dışarı çıkayım, arkadaşlarla bir yere takılırım geçer gider diye düşünüyordum ama koptum hepsinden nerdeyse. İnanılmaz sıkılırsam arada nadiren tek başıma bir bara vesaire takılırım gibi, ama o da çok mu garip olur bilemiyorum. Kaldırması güç, şu kısa süre için üstesinden gelebildiğimi düşünüyorum. Umarım güçlü kalmaya devam ederim. Herkese zihin açıklığı diliyorum, iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marsu 3.16 -- 9 Aralık 2018; 18:54:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• +

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapacağınızdan eminim :) İtüye gelirseniz reel oluruz djsjsjs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1998Özge_SaoPaulo

Hocam yapacağınızdan eminim :) İtüye gelirseniz reel oluruz djsjsjs

inşallah. ailemden kimse bilmeyecek umarım patlamam

• Sıralaması kac hocam bence bir an önce başlayın ertelemeyin.

• 110-75 yapmam gerekiyor hocam. çok zor ama elimden gelen her şeyi yapacağım

bu sene 82k yı nerdeyse çalışmadan yaptım. imkansız bir hedef değil gibi

olmazsa da tatmin edici bir sonuç ile temmuzda evdekilere okulu bıraktığımı anlatıp gönül alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marsu 3.16 -- 29 Kasım 2018; 12:33:27 >
  • Hocam bence başlayın derim ben de saldım baya ama şu günden sonra ciddi ilerlemeye karar verdin bence başlayın derim erteledikçe ertelersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de okulu bırakmak istiyorum ama söyleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    ben söyşemeyeceğim kimseye

• güncelleme: resmi olarak kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Marsu 3.16

güncelleme: resmi olarak kaldım
    hocam ünide miydin sen? hangi bölüme kaç k ile girniştin de tekrar hazırlanmaya başladın
  • çukurova makineye 82k ile girmiştim.

• +

• hangi bölümü ve okulu kazanmak istiyorsunuz?
  • kardeşim tyt için ne temizliyorsan temizle de sonra sınava kadar ayt yardır bir şey olur sınav esnasında 110 yapamazsın ama ayt'den 75'i yaparsın. zor bir karar almışsın cesaretini tebrik ederim başarılar dilerim.
  • Lan.. Marsu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    noldu len lama

• Hazirliktayken çalışıyorum ben de.konuları pekistirdigimden bazı konular harici eksiğim pek yoktu.benim de yaklaşık 107 ye 72 yapmam lazım.ii çalışmalar.birakma kararını vermek zordur.cesaretini tebrik ederim.bu kadar şansa bağlıyken her şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.