Hocamlar merhaba, sinavlar aciklandi oncelikle hepinizi kutluyorum umarim istediginiz siralama gelmistir. Konuyu fikir almak icin aciyorum umarim benim durumumda olanlar vardir. Uzatmadan konuya geceyim. Su an ODTU Kibris Kampusunde Bilgisayar Muhendislig okuyorum. Sinava giris siralamam 90k idi. Okulda calculus alinca kendimi denemek icin sinava girdim ve nerdeyse 0 fen ve 25 puan eksikle ayni siralamayi yaptim. Tam okul puaniyla muhtemelen 55k civari bir siralama gelecekti yani. Ustune okulda ogrendigim ileri derece C programlama dili yanima kar kaldi. Bu arada hazirligi atladigimi belirteyim yani sinava gecen sene girdim.
Aklimda olan sey okulu birakip sinava hazirlanmak fakat su an dershaneyi bir zaman kaybi olarak goruyorum, evde kendim calisarak iyi bir siralama yapacagima da inaniyorum fakat tek sikinti yapamadigim sorular. Dershaneye gitmedigim icin soracak kimsem olmayacak. Belki sadece sorulari cozdurmek icin ozel ders alabilirim fakat bu ne kadar mantikli olur kestiremiyorum. Sizlerin ne dusundugunu ogrenmek isterim, hem okulu birakip hazirlanmak hem de cozemedigim konular hakkinda. Sagolun simdiden.