Şimdi Ara

Okulların Kapanmasını Bu Senede Sayıyoruzz ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın Aleykum Arkadaşlar Her Sene Olduğu Gibi Bu Senede Okulların Kapanmasını Sayarak Daha Hızlı Okulları Kapatıcağız . . .

ARKADAŞLAR BİZİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEYENLER BU SENENİN HIZLI GEÇMESİNİ İSTEYEN ARKADAŞLAR Buraya Bende Varım Yazarak Bizlerle Gün Sayabilirler . . .

SİZLERDE KATILIN HEM ÇABUK GEÇSİN HEMDE BİRŞEY KAYBETMİCEKSİNİZ AKSİNE OKULLARIN BU SENEDE KAPATARAK UMARIM MUTLU OLURSUNUZ

• Arkadaşlar katılmak isteyenler yorum atabilir mi lütfen kimsecikler yokmu yoksa herkes okulda mı ? :D
  • bu senin hızlı geçmesini istiyorsanız, derslerinize odaklanın. bitiş saatini beklemek, zamanın daha sıkıcı geçmesine sebep olur. ama bir işle uğraşırsanız, zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız.
  • Ben İlk Sayıyı Atıyorum Devamını Günler Geçtikce Sizlerden Bekliyorum Arkadaşlar

Şubat Tatiline Yani İlk Dönemin Bitmesine Son 37 Gün 14 Saat Hangi Gün: 27 Ocak 2014 - 9 Şubat 2014

Tamamen Kapanmasına . . . Sonnnnnnnnnnnn 175 Gün Gün 2 Saatimiz kalmıştır

Hangi Gün ?:13 Haziran 2014 Cuma 13:00
  • Hadi arkadaşlar birileri artık konuya aksın up up up pleaseee
  • Konuya İlk Yorum Atana Süpriz Hediye Vericem inat değil mi :D
  • Yarıyıl Tatiline 21 Gün

Yaz Tatiline 162 Gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DiaGoN09 Teşekür ederim kardeşim hediyeni özel mesajdan yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burda41

DiaGoN09 Teşekür ederim kardeşim hediyeni özel mesajdan yolluyorum

:D?merak ettim bekliyom :D

• hadi bakalım
  • Az daha zamanı zorluyoruzzzzz Ne kaldı Ki Be 155 gün, 17 saat, 39 dakika,

Yarıyıl Artık Gel Gel Bizimlesinnnnnn 18 gün, 5 saat, 38 dakika, 23sn

Konuya Yorum Atan herkese Çok teşekürler Yorum atanlara tek tek süpriz hediyeleri Özel Mesajdan gönderiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Haydi Say Say Say

• 154 gün, 21 saat, 56 dakika, 46 Sn

YARI YILA İSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONNNNNNNNNNNNNNNN 17 gün, 9 saat, 54 dakika, 35snundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burda41 -- 9 Ocak 2014; 14:15:45 >

• Bazılarımız dersten zamanın nasıl geçtiğini bilmezken biz de geri sayım mı yapacağız?

• Yazık,artık liselerde devamsızlık hakkı 10 günmüş..artık öyle kafanıza göre gitmeme yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet devamsızlık indi geçer not 50 yükseldi :D Allahtan son senem 3 senem hızlıcak geçti sonlar hep geçmez dedikleri doğrumuş . Bazıları çalışır bazılarıda gün sayar naparsın kardeşim
  • Sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn

154 gün, 0 saat, 10 dakika, 5 saniye

16 Gün 12 Saat 7 dakika 10 saniye :D :D :D

• Kople 149 gün, 22 saat,50 Saniye
    İlk12 gün, 10 saat, 56 dakika, 50
  • Evet Ve Sonunda İLK DÖNEMİN SONUNA SEVİNÇLE ÖZLEMLE HEYECANLA ÜMİTLE YAKLAŞMIŞ BULUNUYORUZ ...

LİSE SON OLMAMA RAОMEN 3 SENENİN ÇABUK GEÇTİОİNİ VE SON SENEMİN ZOR GEÇTİОİNİ SİZLERE BELİRTMEK İSTİYORUM.HAYIRLISIYLA YARI DÖNEM DAHA OKUYUP TÜM DÜŞMANLARIMIN KORKULU RÜYASI OLMAYA GİDİCEM OKULA ;) NESE ASIL KONUMUZA GELELİM YANİ GERİ SAYIMA SAYAN SAYMAYAN HERKESE TEŞEKÜR EDER YİNE SAYMASINI TEMELLİ EDERİM . . .

Kopleeeeeeeeeee : 141 gün, 1 saat, 16 15 Saniye

Veeeeeeee Beklenen Gün gelip çattı İlk dönem buzları eriticek ve inanın umarım diyelim Zaman Çok çabuk
    Geçicekdirrrrrrrrrrrr . . .

İlk Dönem İçin Sonnnnnnn . . . 0 gün, 13 saat, 14 dakika,15 SANİYEEEEEEE MUAHHHHHH :*

• Veeeeeeeeeeeeee Yine Geldim yine Geldim Saymayanlara İnattttttttttttttttt :D

135 Gün, 9 Saat, 13 Dakika, 23 Saniye Kaldııııııııııııııııııııııııııııı :) :)

• Evet arkadaşlar ikinci dönemde sizlerle olmaktan büyük gurur içerisindeyim ve hediyeleri yavaş yavaş yine yorum atanlara dağıtma sevincindeyim. ! Unutmayın ! konuya sizde yorum atıp hediye elde edebilirsiniz . . .

Veeeeeeeeeeeeeeeee İkinci dönemin tamamen kapanmasına ...

118 gün, 19 saat, 49 dakika, 14 Sn kalmış bulunmaktadır :D

@@

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.