Şimdi Ara

Okulların kapanmasına son 63 Gün (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.837
Cevap
8
Favori
129.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 262 Gün kaldı beyler geri sayım başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 19 Eylül 2011; 18:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

millet anadolu lisesi, 11. sınıf, eşit ağırlık öğrencisi için dershane gerekli mi ? yoksa 12'de gitmem yeterli mi ?

Aynen senin durumundayım ve dershaneye başladım. Ben özellikle ilk 2 sene yattığım için bu sene o eksiklerimi kapatmam lazım. Zira 11. sınıf acayip kolaymış. Ama temeldeki sorunlarımı halletmem lazım.

bence eşit ağırlık sonuçta matematikte sıkıntı olur sadece diye düşünüyorum. Onu da 11. sınıfta gitmeye gerek yok sadece özel ders alsanız (hani öğrencilerden ucuza alınır) yeterli gelir. İşin sözel kısmını da zaten evde okuyarak halledersiniz 12. sınıfta da dersaneye gitmek mantıklı bana göre.
    Hani böylelikle hem 11. sınıfta zamanınızı boşa harcamamış olursunuz hemde paranızı bir yıllık dersane kaç liradır kim bilir. Dersane fiyatından daha ucuza özel ders alınır mat açıkları kapatılır sonra dersaneye gitmediğinizden dolayı kalan bolca boş zamanda ise sözel kısım bitirilir. Seneye de dersane ile birlikte tekrar ederek gidildiğinde çok iyi olur diye düşünüyorum.

Açıkçası 1'e 1'de rahat olamıyorum hocam. Ayrıca her dersi 2 kez dinlemek bence baya iyi oluyor. Dershaneye indirim kazandım 1400 liraya gidiyorum. Özel ders alsam çok aşşağıda mı olurdu, sanmıyorum. O yüzden dershaneye gittim ama dediğin gibi de bakılabilir.

Bu arada hesapladım demin 270 gün var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 19 Eylül 2011; 18:28:27 >

• Beyler bu sene 12.sınıfların izinleri kaç gün olucak toplamda bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

millet anadolu lisesi, 11. sınıf, eşit ağırlık öğrencisi için dershane gerekli mi ? yoksa 12'de gitmem yeterli mi ?

Aynen senin durumundayım ve dershaneye başladım. Ben özellikle ilk 2 sene yattığım için bu sene o eksiklerimi kapatmam lazım. Zira 11. sınıf acayip kolaymış. Ama temeldeki sorunlarımı halletmem lazım.

bence eşit ağırlık sonuçta matematikte sıkıntı olur sadece diye düşünüyorum. Onu da 11. sınıfta gitmeye gerek yok sadece özel ders alsanız (hani öğrencilerden ucuza alınır) yeterli gelir. İşin sözel kısmını da zaten evde okuyarak halledersiniz 12. sınıfta da dersaneye gitmek mantıklı bana göre.
    Hani böylelikle hem 11. sınıfta zamanınızı boşa harcamamış olursunuz hemde paranızı bir yıllık dersane kaç liradır kim bilir. Dersane fiyatından daha ucuza özel ders alınır mat açıkları kapatılır sonra dersaneye gitmediğinizden dolayı kalan bolca boş zamanda ise sözel kısım bitirilir. Seneye de dersane ile birlikte tekrar ederek gidildiğinde çok iyi olur diye düşünüyorum.

Açıkçası 1'e 1'de rahat olamıyorum hocam. Ayrıca her dersi 2 kez dinlemek bence baya iyi oluyor. Dershaneye indirim kazandım 1400 liraya gidiyorum. Özel ders alsam çok aşşağıda mı olurdu, sanmıyorum. O yüzden dershaneye gittim ama dediğin gibi de bakılabilir.

özel almak kimden aldığına göre değişir bir durum mesela matematikte kaç konu var kaçar saat alıcan falan. Mesela bir öğrenciyle günlüğü 100 hatta 50 liraya anlaşabilirdin (ki günde 8-10 saat çalışacağını düşünürsek karlı bir durum) 10 gün ders aldığını düşünsek 50 liradan 500 lira yapar ki bu fiyatın 3te biri aynı şekilde 100-150 lira gibi bir miktarda kaynaklara gider sana en fazla bin liraya patlardı bence. Ben hani sıkılmayasın diye dedim çünkü mesela bir öğrencinin zaten haftada 2 günü boş oluyor onlarıda doldurduğu zaman kendine vakit ayıramayabilir. Hani bir TM öğrencisi için gereksiz ama yook ben disiplini sağlayamam evde çalışamam dersen zaten mecbur gideceksin dersaneye ama mümkünse kaynaklarını köküne kadar kullan dersanenin tüm etütlerini sömür paran çıksın yani

• arkadaşlar 261 gun kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queer -- 20 Eylül 2011; 13:32:29 >
  • safak 261 dayanın gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

safak 261 dayanın gençler

dayanın demesı kolay tabı 261 gün kolaysa sen dayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: queer

quote:

Dayanıyorum zaten bende,lise sonum
  • quote:

quote:

quote:

off su zamanlar gene bıse degıl 1-2 aya kadar sınavlar vs. vs. bu sene nasıl gececek bılmem kı

• quote:

quote:

quote:

quote:

off su zamanlar gene bıse degıl 1-2 aya kadar sınavlar vs. vs. bu sene nasıl gececek bılmem kı

Bizim okul dershane moduna girdi herkes test çözcez diyo,deneme yapcaz diyo.

• son 260 gun böle sayarsak cok uzun surer bırıncı donemın sonunda saysak fena olmaz " en azından bırıncı doneme kadar katlanabılırım" :D

kısacası

ŞAFAGA 260 gun YARI ŞAFAGA 124 gün kaldı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

özel almak kimden aldığına göre değişir bir durum mesela matematikte kaç konu var kaçar saat alıcan falan. Mesela bir öğrenciyle günlüğü 100 hatta 50 liraya anlaşabilirdin (ki günde 8-10 saat çalışacağını düşünürsek karlı bir durum) 10 gün ders aldığını düşünsek 50 liradan 500 lira yapar ki bu fiyatın 3te biri aynı şekilde 100-150 lira gibi bir miktarda kaynaklara gider sana en fazla bin liraya patlardı bence. Ben hani sıkılmayasın diye dedim çünkü mesela bir öğrencinin zaten haftada 2 günü boş oluyor onlarıda doldurduğu zaman kendine vakit ayıramayabilir. Hani bir TM öğrencisi için gereksiz ama yook ben disiplini sağlayamam evde çalışamam dersen zaten mecbur gideceksin dersaneye ama mümkünse kaynaklarını köküne kadar kullan dersanenin tüm etütlerini sömür paran çıksın yani

Aynen öyle

Biri tam kaç gün kaldı söylesin yav?

• kardeşim söyledım ya şafaga 260 gun yarı şafaga 124 gün var.
  • 3 gün bitti bile beyler. Bu sene okullar 8 haziran'da kapanıyor.Yani demem o ki Mayıs ayına girdiğimizde okul yavaş yavaş kapanma moduna girer.en azından benim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Gönül isterdiki bu sene de burada saya saya liseyi bitirelim
    ÖSS derdi var bu sene. Sayacaklara Allah sabır versin şimdiden.

Edit: Vay be eski mesajlara baktım da 2 senedir burda gün sayıyormuşuz

ÖSS nedir? Yenir mi?

Eski hali daha şekil.
    Seneye gelip buraya milletle liseli diye dalga geçeriz artık :P

Vay be

• son 259 gun 50 lere gectık sonunda

yarı şafaga 123 gün var.
  • Konu geçen seneki gibi hareketli değil.bu sene saymayı pek düşünmüyorum.Arada uğrarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Konu geçen seneki gibi hareketli değil.bu sene saymayı pek düşünmüyorum.Arada uğrarım.

ohoho kardeşim dogru dıyorsun ama sende ayrılırsan 1-2 kısı daha ayrılacak sonra gerı kalanlar ayzmıcak hıc kımse kalmıcak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Konu geçen seneki gibi hareketli değil.bu sene saymayı pek düşünmüyorum.Arada uğrarım.

ohoho kardeşim dogru dıyorsun ama sende ayrılırsan 1-2 kısı daha ayrılacak sonra gerı kalanlar ayzmıcak hıc kımse kalmıcak ?

Hocam okul durumları karışık zaten netleşirse geri dönerim .
  • Bu sene yokum beyler
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.