Şimdi Ara

Okullardan ogame'e giriş yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEB'in okullara sağladığı ad-sl hizmetinde ogame'e giriş engelleniyor. Böyle eğitici bir oyun için böyle bir şey yapılmasını çok rahatsız edici buluyorum ve burdan yetkililere sesleniyorum. Bunu nasıl aşabiliriz.
    DNS sunucu vs... gibi dedikodular duydum ama net olarak bir bil-gim yok. Bu konuda uzman arkadaşlardan bilgi istiyorum.

not: Bu konuda DH içinde arama yapmadım. konu birden fazla yerde açıldı ise şimdiden sizden özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 22 Ağustos 2006; 18:38:17 >

• ogame.com.tr yerinewww.ogame.com.tr den gir
    girmezsebana burdan yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nolamazın Arkadaşı

ogame.com.tr yerinewww.ogame.com.tr den gir
    girmezsebana burdan yaz

Girmiyor bir MEB ekranı karşılıyor beni. Evrenlere direkt giriş linkleri vardı ama onlar da çalışmıyor artık... Çözümü bekliyorum...
  • bildiğim kadarıyla ogame kelimesi yasaklandı. adres çubuğunda içinde ogame geçen hiçbir yere girmiyor benim bildiğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

bildiğim kadarıyla ogame kelimesi yasaklandı. adres çubuğunda içinde ogame geçen hiçbir yere girmiyor benim bildiğim.
    lhmm alternatif giriş linkleri var güvendiklerini dene
  • bu konu ogame forumlarındada açılmıştı okullarda girirmemesi bana göre doğru ama illede girecem diyorsan direk giriş linklerini kullan onlarda forumda vardı
  • meb.ogameclub.com

sadece yönlendirme:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi evrene girmek istediğini söyle ben sana direk ip adresini sölim :)
  • liseyi geçeli çok oldu bizde bilgisayar labı bile yoktu .
    ip de bir işe yaramayabilir adamlar onları da tek tek bloklamışlardır bir ihtimal yabancı yerleri bloklamamışlardır . org gibi de gibi (bloklamış ta olabilirler ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 23 Ağustos 2006; 7:03:51 >
  • meb.ogameclub.com

bu ardesi denermsin.alt forumu ogame'e yönlendirmişler.
  • 31. evren ip sini bilen varmi?
  • Akşam evde ip kontrolunu dervre dışı bırak seçenegini işaretliyip kaydedicekisinz.

Okula gittiğinizde.
    i.e. satırına --->

www.ogame.org/portal/?go=start&lang=tr

yazicaksınız. Ve direk oyununuza giriceksiniz.

Yurtta falan kalıyorsanız. ip kontrolunu neden devre dışı bıraktığınızı oplara bildirin. yoksa ceza alabilirisiniz.

yada ceza almak istemiyorsanız okul saatleri dışında ip kontrolunuzu açık tutun.

Başka çözüm aramayın.
  • opera diye program war onu indirin giriyo o zaman mozilla firefox da war
  • www.gizliweb.com buraya girdikten sonra ogame'e girin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.