Şimdi Ara

Okullar Serbest Kıyafet Olacak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M.E.Bin uygulamasında sonuçlar tabiikide büyük bir oranla evet çıkacak ve M.E.B serbest kıyafet uygulamasına geçecek . Boşu boşuna yapmaz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 16 Nisan 2010; 21:39:09 >

• Sadece nabız yoklama amaçlı olduğunu düşünüyorum yani serbeste geçiş falan olmayacak bence
  • Olmasın zaten ya
  • zaten son sene problem yok
  • Seçimlere doğru geçerler.
  • Saç serbest olmalı
  • Serbest merbest olmasın ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da okullar tatil olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygar-disiplinli eğitimin hala üniforma ve kısa saçla verildiğini sanıyorlar.. Çok gerideyiz çok..
  • He evet bu kadar önemli bir olayı,ileriyi düşünmeyen öğrencilere bırakıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

He evet bu kadar önemli bir olayı,ileriyi düşünmeyen öğrencilere bırakıcak

Mezun olanlarda kıskançlıkmı var anlamıyorum

Kıyafet herkeste aynı olunca (köle gibi) ufkumuz mu genişliyor ? Dahamı iyi algılıyoruz? Zaten kötü olan eğitim sistemini birnevi gizlemek , açıkları kapatmak adına yapılmış bir sistem bu kıyafet olayı. " Aa , bakın herkes aynı giyiniyor bu okulda eğitim , disiplin süper ! "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A20571EF -- 16 Nisan 2010; 22:20:09 >
  • son yılım zaten ama umarım serbest olur öğretmenler öğrencinin ayakkabısı pantolonu yerine derslerle uğraşırda ilerleriz biraz biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

He evet bu kadar önemli bir olayı,ileriyi düşünmeyen öğrencilere bırakıcak

Mezun olanlarda kıskançlıkmı var anlamıyorum

Kıyafet herkeste aynı olunca (köle gibi) ufkumuz mu genişliyor ? Dahamı iyi algılıyoruz? Zaten kötü olan eğitim sistemini birnevi gizlemek , açıkları kapatmak adına yapılmış bir sistem bu kıyafet olayı. " Aa , bakın herkes aynı giyiniyor bu okulda eğitim , disiplin süper ! "

Ben açıkçası okul kıyafetimle çok mutluydum.Üniformalı gezmeyi seviyordum çünkü,ayrı bi hava kattığını düşünüyorum..

Bunun üzerine baya bi tartışıldı ama bir gerçek bu..Kişi başı gelire bakılınca bunun mümkün olmadığı anlaışıyor zaten.

• fakirle zengin çok güzel bir şekilde ayırt edilecek okullarda.

fakir çocuklarımız ilkokuldan itibaren diğerlerinin yanında daha çok ezildiğini hissedecek. kendilerini daha kötü hissedecekler.

ben karşıyım.
  • karşıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

fakirle zengin çok güzel bir şekilde ayırt edilecek okullarda.

fakir çocuklarımız ilkokuldan itibaren diğerlerinin yanında daha çok ezildiğini hissedecek. kendilerini daha kötü hissedecekler.

ben karşıyım.

+31

illa serbest olcaksa yine üniforma olur ama gömlek içerdeymiş saçı şöyleymiş ceket giymişmi die bakmasınlar belli kıstaslar içinde serbest olsun
  • Lise 3 teyim 1 senem var farketmez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

fakirle zengin çok güzel bir şekilde ayırt edilecek okullarda.

ben karşıyım.

bende karşıyım asosyelim fazla elbisem yok istemiyorum ben hayır dedim
  • Bu okul kıyafetlerinin ne kadar büyük bir rant olduğunu hiç hesaba katan yok. Hele ülkemizdeki öğrenci sayısına çarparsan müthiş bir sektör.

Bu serbest kıyafeti getirse getirse bu hükumet getirir. Bu getiremedimi! Öldüm birdaha kaldırmaya kimsenin gücü yetmez. İşin ucunda müthiş paralar var çünki. E bu paralar kimden çıkıyor. Fakir fukaranın cebinden. Güya elbise alamıyan fakir fukara için, eşitlik için üniforma varmış. O zaman bedava dağıtsınlar bakalım yiyorsa

Bence üniforma kalkmalı. İsteyen kulağı küpeli bile gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 16 Nisan 2010; 22:39:26 >
  • toplumsal dayanışmaya zarar verecek, fakiri ezecek bir uygulama.
    öncelikle her sene o üniformalar tekrar alınmıyor, küçülmüşse bir daha ki sene küçük kardeş giyiyor aynı üniformayı.
    milli eğitim gibi bir kurumun bunu ankete sunması dahi eğitimin "e"sinden bile anlamadıklarını, tamamen popülist davrandıklarını gösteriyor...

doğru düzgün bir bakan gelmedi şu milli eğitime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 16 Nisan 2010; 22:41:33 >
  • okul kıyafetlerine karışılmasın ama, şu saç olayı tamamen saçmalık. bırakın isteyen saçını uzatsın istemeyen kestirsin. sakalda da abartı olmayacak şekilde esneklik olması gerek. herşeyden önce ergenlik döneminde çıkan sivilceler için jilet tamamen yüzü öldürmektir.

sakal benim sorunum oldu lisede. neyseki makina ile alıyordm yüzüm açısından sorun olmuyordu. ama sonuç olarak saça ve sakalın abartı olmamış haline karışılmaması lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.