Şimdi Ara

Okullar açılıyor diye stres yapan arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda lise 1 yeni geçen belki ilk okula yeni başlıyan arkadaşlar vardır stres yapmasınlar herkes sizin gibi orda yeni emin olun abartılcak bişey yok bizim üst kat komşunun oğlu kimse tanımıyo diye ağlıyodu dedim babadan oğla nesiller herhalde takılcak bişey yok gidin okulunuza

• Yazından çok etkilendim bu sene çalışıp çalışkan olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw
  • okullar mı açılıyor yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanrela1

Arkadaşlar aramızda lise 1 yeni geçen belki ilk okula yeni başlıyan arkadaşlar vardır stres yapmasınlar herkes sizin gibi orda yeni emin olun abartılcak bişey yok bizim üst kat komşunun oğlu kimse tanımıyo diye ağlıyodu dedim babadan oğla nesiller herhalde takılcak bişey yok gidin okulunuza

son cümle için tercüman aranıyor
  • Son sınıfım aklımda bile değil okullar.Ama önceki senelerde böyle değildi tabii.Eylül ayına girince yavaştan sıkıntı basardı.
  • http://****.com/1288033921.swf **** buraya i n c i s w f yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44657B9C0 -- 15 Eylül 2013; 13:00:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okul ne?
  • Beyler yalan atıyor. Kesin sizin sınıftada tekrarlar olucak 1-2 tane yada okulun 11-12lerinden tanıdıgı olanlar gelicekler size sataşıcaklar. Karşılık verirseniz lise hayatınız dayak yemekle geçer. İlkte sessiz olun gerisi gelir ama yandınız. Gerçekler bunlar beyler kusura bakmayın.
  • okul 60 km uzakta olunca insan gitmek istemiyor
  • :D
  • ahahaahaha hocam naptınız
  • Hocam öyle olucak yani bende Allah'tan tanıdıklarım vardı problem olmadı. Ha banada sataşan oldu ortak arkadaşlarımız sayesinde sıkıntı çıkmadı:D
  • yarın haberlerde catıda görmeyelim okumak istemiyoruz diye
  • quote:

yarın haberlerde catıda görmeyelim okumak istemiyoruz diye

NOT: Doğacak hertürlü saçmalıktan ben sorumlu değilim.
  • onurb3 kullanıcısına yanıt
    ciddimisin işi zor öğrencilerin he kolay gelsin dostum servis alıyodur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirr0r

Beyler yalan atıyor. Kesin sizin sınıftada tekrarlar olucak 1-2 tane yada okulun 11-12lerinden tanıdıgı olanlar gelicekler size sataşıcaklar. Karşılık verirseniz lise hayatınız dayak yemekle geçer. İlkte sessiz olun gerisi gelir ama yandınız. Gerçekler bunlar beyler kusura bakmayın.

2. Günmü ne lise sondan 2 kişi bana bulaşmıştı tabi bizim sınıfta tanıdıklarım da vardı bu ikisini dövmüştük :D sonra lise bitene kadar kimse bulaşamadı ilk gün
    Önemli! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

quote:

Beyler yalan atıyor. Kesin sizin sınıftada tekrarlar olucak 1-2 tane yada okulun 11-12lerinden tanıdıgı olanlar gelicekler size sataşıcaklar. Karşılık verirseniz lise hayatınız dayak yemekle geçer. İlkte sessiz olun gerisi gelir ama yandınız. Gerçekler bunlar beyler kusura bakmayın.

2. Günmü ne lise sondan 2 kişi bana bulaşmıştı tabi bizim sınıfta tanıdıklarım da vardı bu ikisini dövmüştük :D sonra lise bitene kadar kimse bulaşamadı ilk gün

Şu özel okula gidenleri anlamıyorum onlarda böyle atraksiyonlar olmuyo yani eskiden öyledi simdi nasıl bilmiomda

• quote:

ciddimisin işi zor öğrencilerin he kolay gelsin dostum servis alıyodur umarım

yok hocam servis yok metrobusle üsküdardan hadımkoye gıdıyorum hergun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

quote:

Şu özel okula gidenleri anlamıyorum onlarda böyle atraksiyonlar olmuyo yani eskiden öyledi simdi nasıl bilmiomda

Fazla parası olan az parası olanı eziyordur :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.