Şimdi Ara

Okullar acıldı forum duruldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulların acılmasıyla butun millet kayboldu forumda bi durulma bosluk oldu sanki oyunuda bıraktım canım sıkılıor off topic de gezıom fala yokmu aptal saptal konular acıcak bi delüğanlı? azıcık eglenirdik ,

bu da benim ilk sacma konum olsun

saka bi yana nomad simdi ne rahatlamıstır yakmıstır ciğarasını keyifle oynuodur oyununu

adam gibi muhabbet edelim azıcık varsa oyunla ilgili sorusu buraya yazsın cevap cakayım hemen

elixir nedir diye bile sorabilirsiniz baya sıkıldım cunku

• Ok Abi sende 10k denen şeyden bulunur mu ? eğer varsa 10k pls yada bu oyunda towın çekme özelliği var mı abey ? ciyem yok dedi bana Astediks yada gizem_06 yada çağatay_xx gelsede ortalık coşsa
  • Yorum yok
  • benimde canım sıkılıyor sabahtan beri 52+5 bowu satamadım
  • okullar yüzünden bende pek giremiyorum 4.30da evde oluyorum ödev fln derken biraz oyuna giriorum msnde takılıorum,bi bakıorum gün bitmiş bu arada elixir ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizem_06

geldim furkan hadi biraz güldür bizi

hosgeldin gizem

sro da bu son ay içinde neler ogrendin bize anlatsana

analamdıgın bi kısım varmı yardım edelim bak bu fırsat bidaa eline geçmez

• valla bende fazla giremiyecem su ilk haftayı atlatalım OKS hazırlıkları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    KONU KAPANDI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tiger girl haritası var soyle google amcaya bi sor tiger girl map diye o sana cok sık haritalar verecek

o noktalarda bekliyorlar ve buluyorlar baslangıc için guzel bi soru
  • Gizem sana 3 soru
    1.Kendin erkek olduğun halde niye üyeliğinin adı gizem ?
    2.Niye eskisi gibi engin bilgilerinle bizi aydınlatmıyon?
    3.Yoksa fatih üreğe mi özendin
    bu 3 ünü istiyom (bu arada anakart bozuk benim pc nin res atıyo kendi kendine )
  • sıkılan adam off topic bölümüne girsin valla.

ben orda takılıyorum. iyi muhabbet dönüyor. daha alışamadım off topic'e. ama alırlar yakında bni de aralarına
  • Bilmem milleti kekliyomuşun demişlerdi senin için Asamuah. Benim suçum yok.
  • furkan hatun guzelse bana da ver msn ini

tarikat dersanesine yazıldım zaten herkez erkek sokaktan gecen kıza direk zoom yapıoz 5 saat boyunda 1 tane dişi yaratık gormemek ne kotu seymiş yaf
  • quote:

zaten hakkımda bu forumda neler dönüyomuş haberim yok uf ya sildim seni furkan

sen bizim favorimizsin olurmu oyle sey
  • BENDE OYNAYAMICAM OKS VAR BU SENE ABİMİN CHARINI KASTIRIYOM BOTA 1 AY SONRADA BENİM CHARI KASTIRICAM BENİM PC LE İLİŞKİM SADECE BOT TUR

• ahaaa 0nly4y0u .bana velet dediğin günü hatırlıyorum.biraz olsun sizi güldürebilmek için komik bi ss koymuştum ama sen bebe dedin.şimdi de ben snn saçma konunu yakaladım.nese intikam bi yana cidden bu aralar çok sıkıcı hayat.kafayı yedim artık.duş alırken gözümü kapıyom sanki şelalede gibi oluyo.o derece artık.bi de okuldan yürüyerek dönüyom.o sırada güneşten dolayı mangalda unutulmuş et gibi yanıyorum.hele hoca bi ödev verdi.offff çok fena koydu bana.şimdi onu bitircem.herkese bye
  • quote:

zaten hakkımda bu forumda neler dönüyomuş haberim yok uf ya sildim seni furkan

Awwww. Silme beni yaw Ne yaptım ben Bana dediler başkalarını ben kızım diye kekliyomuşun Ben emir kuluyum benim suçum yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: aetasli95

ahaaa 0nly4y0u .bana velet dediğin günü hatırlıyorum.biraz olsun sizi güldürebilmek için komik bi ss koymuştum ama sen bebe dedin.şimdi de ben snn saçma konunu yakaladım.nese intikam bi yana cidden bu aralar çok sıkıcı hayat.kafayı yedim artık.duş alırken gözümü kapıyom sanki şelalede gibi oluyo.o derece artık.bi de okuldan yürüyerek dönüyom.o sırada güneşten dolayı mangalda unutulmuş et gibi yanıyorum.hele hoca bi ödev verdi.offff çok fena koydu bana.şimdi onu bitircem.herkese bye

forumda coluk cocuk azalıca onların yerini aratmıyım dedim
  • hayırlı bi iş yapıom desene
  • furkan kızdırma kızı yaw ayrıca metalior yok nezamandır
  • Ne olur gitme Ufak tefek şeylere kızıp gitme

Batı berlin tatbikat değil gerçek teleskopuna mercek ekledim merkep terket popu hiphopu farket şarzet fuatı darbe vur katlet Yea
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.