Şimdi Ara

Okulla ilgili acil taktik lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazin güzel çalistim 11 dede iyiydim sıkı tutmuştum ygs fizik ve geometride bi kaç eksik var o kadar okulla lys + ygs olarak baştan başliyicam zaten o şekil anlatilicak hocalardan memnunum fizikçiden degilim bide sinif seviyesi iyi değil o yuzden pisman olmustum gecen yil gectigim icin baya ama simdi alistim gibi hoca anlatirken konu ben biliyorsan test falan cozsem o ders olurmu sizce ? Bide fizik için ne önerirsiniz özel ders almaliyim demi ? en buyuk sorunda kizlar oglen falan yemege cagiriyolar simdi onlarla takilmasamda cok tek kaliyor gibi oluyorum ne yapsam bide sinifa gore dersler iyi oldugu icin ozellikle denemelerden sonra dehşet arkamdan konusuyolar jdjsjsjs yok o kadar çalissam bende yaparim evde haril haril çalisiyodur ay yinemi bu birinci falan sacma seyler bunlari takmamam lazim ama arada dozu aşiriyolar bunla ilgili onerdiginiz taktik varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 16 Eylül 2016; 19:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Yokmu kimse ya

• hocam netleriniz nasıl
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    bayadir cozmedim genel deneme ama 100+ idi en son 11 sonlari falan

• hocam sizi forumda görmüştüm siz temel lisye gidiyorsunuz ve üst paragrafta yine bi birinci dediğine göre muhtemelen yakın tarihte ygs denemes oldunuz bir de geçen forumda da temel liseye gittim 80 netti gibi bir yazı açmıştınız sanırım bayadır deneme çözmedim derseniz yalan söylemiş oluyorsunuz söylemek istemiyorsanızda söylemekl istemiyorum deyin yalan söylemeyin
    zaten konunun basligi temel lise sorunsaliydi az once degistirdim ve 80 net yaptigim denemede de 1.oldum onu saymiyorum zasaymamin nedenleri ilk denemem bile 95 netti :) o cok sacma ve eski mufredat bir sinavdi 2013 mu ne, ve o sinavdan baska cozmedim yazin hic kendim onun disinda bi sorun goremiyorum ben yazdiklarimda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Bu arada şunada değineyim 11 de her hafta duzenli deneme olduk cumartesi yine birincide bahsettigim o yanlis anlasilma olmasin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 16 Eylül 2016; 21:15:33 >
    Seni o konuya etiketliyorum umarim bir daha iftira atmadan önce bi kere daha düşünürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.