Şimdi Ara

Okuldan Zorla Kitap Aldıran Hocalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda bu hocalardan sürüsüyle mevcut. Neredeyse hepsi şu şu kitabı zorunlu olarak alacaksınız. Ben almak istemiyorum gibi bir şansınız yok diyor. Fakat bunları yapmalarının yasal olmadığını duymuştum. Eğer böyle ise nereye nasıl şikayet edebilirim? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Bendede cok yaparlardi o hocalardan hayatim boyunca nefret ettim bide ben getircem disarda yok benden alcaksiniz diyenler tam dayakliktir sinifca orgutlenip almiyoruz da diyemiyorsun bizede aldiriyorlardi almam demistimnne para kazandircam 2dersin hocasindada boyle yaptim almadim bide benim arkadaslarim almamisti ben ayaklandirmistim 3kisiydik bitek biz almadik 2.donem oldugu icin fazla sorun olmamisti ondan sonra baska bir konseri zorunlu tutmustu bilet icin onlada hocayla tartismistim cok anim var bu konuda varsa nereye sikayet edilcegini soylesin biri biz edemedik baskalari etsin he bide bazen adamin numarasini veriyim siz liseyi soyleyin diyen hocalar var soylemeyin lise adini ogrencim ixin aliyom fln filan uydurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ana dersim dışında asla almam.Zorla mı
  • Bize İngilizce için aldırmışlardı ama 1 hafta sonra yazı gelmiş kitapları getirmeyin dediler. İşin garip yanı kardeşime okulda ingilizce için kitap aldırmışlar ve oradan hala ders işliyorlar.
  • Bu tip hocalar eskidendi, ha tabi az da olsa var ama şimdikiler daha farklı. Almak zorunda değilsiniz ama ben derslerimi bundan işleyip ödevler vericem notlarınızıda bu kitaplara göre düzenliyecem vs vs diyor. Yani dolaylı yoldan almazsan b*ku yedin diyorlar.
  • http://www.meb.gov.tr/dilekveoneri/bilgimail.asp

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular2012/basinmus/alo147.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 10 Ekim 2013; 16:53:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.