Şimdi Ara

Okuldan atılmış mıyımdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen sene ek yerleştirmeyle konya selçuk radyo,tv,sinema bölümüne kayıt yaptırmıştım ve ilk dönemin harcını yatırmıştım ama okula hiç devam etmedim tek bir derse bile girmedim tekrar çalışıp ygs ye girmek için neyse ygs'ye girdim ama pek iç açıcı geçmedi

sorum şu acaba okuldan atılmış mıyımdır ikinci dönemin harcını yatırmadım önümüzdeki sene tekrar 1. sınıftan başlayabilir miyim ?

• Okuldan atılmayı kaldırmadılar mı ya ? En kötü 2.dönem harcını faiziyle beraber ödersin Öğrenci işlerini yarın hemen ara bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Okuldan atılmayı kaldırmadılar mı ya ? En kötü 2.dönem harcını faiziyle beraber ödersin Öğrenci işlerini yarın hemen ara bence.

Okul tatilde değil midir şimdi yarın arasam ne diyim ya bide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangar18a

quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Okuldan atılmayı kaldırmadılar mı ya ? En kötü 2.dönem harcını faiziyle beraber ödersin Öğrenci işlerini yarın hemen ara bence.

Okul tatilde değil midir şimdi yarın arasam ne diyim ya bide :)

Öğrenci işleri açık olur her zaman . Ara ve onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyle neyse ara ve de ki 2.dönem harcımı yatırmadım seneye 1.sınıftan devam edebilir miyim ?Kaydım devam ediyo mu de .

• Tamamdır bi anlatıyım derdimi tşkler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede kınama alır mıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.