Şimdi Ara

Okuldan atıldım.. Hayırlısı Olsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
3
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittik okula felan filan cocuklarla birbirimizi yerken hoca moca babam geldi tasdikname içerde ocak ayında acık lise.. bi taraftan iyi oldu karşıdakiler esrar keş tinerci balici hemde milletin beynini yemez.. 8kişi atılcaz okuldan sınıfca atabilirler.. biz soruşturcaz felan filan dedi.. acık lise kaydını felan ben yaparım 1ay sonra gel senin bundan sonraki eğitimn öğretimle ilgili herşeyin bende dedi müdür efendi cocuksun felan filan okuldan ayrıldık.. bi kötü oldum cok değişik bişe ya..

sakin kafayla yazıyorum :

okula gittik kavga ettik hocalar karıştı müdür karıştı olay büyüdü üstümden alet edavat cıktı karşılıklı bitti hepimiz atıldık

EDİT :

Hala anlamayanlar için okuldan ban yedik

Okuldan atıldım.. Hayırlısı Olsun..

EDİT 3 :

Beyler valla kendi yazdımı bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 12 Aralık 2012; 11:23:08 >

• Kaç yıllık yazarım böyle konu anlatımı görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

gittik okula felan filan cocuklarla birbirimizi yerken hoca moca babam geldi tasdikname içerde ocak ayında acık lise.. bi taraftan iyi oldu karşıdakiler esrar keş tinerci balici hemde milletin beynini yemez.. 8kişi atılcaz okuldan sınıfca atabilirler.. biz soruşturcaz felan filan dedi.. acık lise kaydını felan ben yaparım 1ay sonra gel senin bundan sonraki eğitimn öğretimle ilgili herşeyin bende dedi müdür efendi cocuksun felan filan okuldan ayrıldık.. bi kötü oldum cok değişik bişe ya..

Şu an açık liseye geçiş yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

quote:

gittik okula felan filan cocuklarla birbirimizi yerken hoca moca babam geldi tasdikname içerde ocak ayında acık lise.. bi taraftan iyi oldu karşıdakiler esrar keş tinerci balici hemde milletin beynini yemez.. 8kişi atılcaz okuldan sınıfca atabilirler.. biz soruşturcaz felan filan dedi.. acık lise kaydını felan ben yaparım 1ay sonra gel senin bundan sonraki eğitimn öğretimle ilgili herşeyin bende dedi müdür efendi cocuksun felan filan okuldan ayrıldık.. bi kötü oldum cok değişik bişe ya..

Şu an açık liseye geçiş yok.

ocak ayında zaten gözlerim doldu valla ya.. Lise1 tekrar

• Sağlık olsun. Açıktan bitirebilirsin hala okulunu. Eğitim hayatına devam ediceksin gene, okuldan atıldım her şey bitti diye düşünme
  • darısı forumun da başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Sağlık olsun. Açıktan bitirebilirsin hala okulunu. Eğitim hayatına devam ediceksin gene, okuldan atıldım her şey bitti diye düşünme

Öyle hocam.. açıktan devam.. Gözlerim doldu ama arada bi akıyo yaşlar..

beni attıran kişiyi öldürme bile geldide aklıma müdür bi katil olsan veya orda saplasaydın o bıcagı katil oldun hem sicilin hem dünyan hem ahiretin bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 11 Aralık 2012; 19:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazının devamı var sanırım. İki nokta kullanılmış. Çok güzel Türkçe'niz var.
  • inandırıcı gelmedi ama hayırlısı olsun
  • felan filan

• hayırlı olsun arkadaşlarla azışırken falan.....karşıda zaten tinerci balici....müdür çağırdı bitti........açık öğretim kaydı ondan flan.

• quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

inandırıcı gelmedi ama hayırlısı olsun

Gözlerim doldu yaşlar akıyo zaten.. Tek fark hergün okula gitmicem çevremdekiler olmıcak.. Babam içerde okula geldi aldı zaten.. Tasdikname içerde yatıyor.. Ocak ayını bekliyoruz
  • Pazartesi günü mü oldu bu olay ? (bizim okulda da böyle bir olay oldu da )
  • Özet geçtim

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Pazartesi günü mü oldu bu olay ? (bizim okulda da böyle bir olay oldu da )

Okul ve lise belirt dostum bugun oldu dünde oldu 1haftadır devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 11 Aralık 2012; 19:55:01 >
  • quote:

quote:

Gözlerim doldu yaşlar akıyo zaten.. Tek fark hergün okula gitmicem çevremdekiler olmıcak.. Babam içerde okula geldi aldı zaten.. Tasdikname içerde yatıyor.. Ocak ayını bekliyoruz

Babanın tepkisi ne oldu peki ??
  • Türkçe n güzelmiş güle güle kullan...

• quote:

quote:

quote:

Babanın tepkisi ne oldu peki ??

Müdür zaten baya bi konustuk 40 45dk ya yakın anlattı böyle böyle bu cocuk da potansiyel var 20 yıllık eğitimciyim müdürüm vb anlattı.. bu cocuk için hayırlısı olan acık lise.. bu okulda devam ederse gene kavga edecek elinde sonunda o onu bıcaklar bu bunu bıcaklar bu kavga ettiği kişiler sabıkalı kişiler onlarda atılacak dedi.. bu okulun %90ı zaten böle kavgacı serseri dedi.. sen bu cocugu okuldan alıp acık liseye vermekle en iyisi yapıyosun dedi ben artık hergün arama yapacam okulda dedi.. en ufak okulla ilgili sorunda benim yanıma gel söz veriyorum herşeyin bende dedi müdür.. babam gözleri doluyodu arada bi kızarıyodu caktırmamaya calısıyor sürekli vay be dedi.. hem acık lise hemde lise diplomamız olacak bitirdiğimizde en azından bunlara hırs yap oku bi üniversteye gir felan gel bu müdürün önüne göster bu adamları mahcup et dedi.. şer görününden hayır , hayır görünenden şer dostum.. şerri hayıra çevirmeye çalışıyoruz

• açık çok güzel yaaa yatıyorum ben
  • geçmiş olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

açık çok güzel yaaa yatıyorum ben

Bakacaz dostum.. en azından bir lise diploması..

açık lise daha avantajlı dediydi müdür anlattı baya bişey.. üniversteye çalışan hedefi büyük olanlar bile lise2 lise3 de açık liseye geçmek için geliyor tasdikname alıyor okuldan.. geçende lise4 bi cocuk geldi yanıma hocam ben acık lise istiyorum daha iyi calısmak için hedefim büyük felan filan.. şuanki en avantajlı acık lise dedi calısma fırsatı daha fazla..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.