Şimdi Ara

Okuldaki müdürüm aramızdan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler . Müdürüm büyük ihtimalle aramızdan biri. Emin değilim ama. CSB diyecekler şimdiden konuyu terketsin. Ogle tenefusunde futbol oynuyoduk iste 3v3 yemekhane cıkısının onu futbol oynadığımız yerde. İste herkes cıkıyor yemekhaneden uzaktan sut cekti arkadasım bizim kaleye top kızın kafasına geldi zaten okulca sevilmeyen bi kızdı. İşte napıyosun falan dedi arkadaşıma o olay oyle gecti. 7.derste rehberlik hocası yanımıza gelip mudurun bizi çağırdığını söyledi. Biz 4 kişi gittik müdürün odasın işte olayı anlattık kendi açımıza göre abarta abarta kaç kere dışardan dolaş dedik dinlemedi diye. İşte sonra dediki biz "Yav he he" . Ve derste telefonu kaptırdım mesaj atarken. Aynı gün müdüre gittiğimde bilgisayarında donanım haberi gördüm konu dışı mı emin değilim ama müdürüm kesinlikle DH'ye üye olan bir kişi.

Mustafa hocam lütfen burdaysanız kızmayın :D

• bu ne yaramaz çocuk bilmiyosunuz hocam kızın kızmakta haklısınız.
  • otur sıfır
  • Müdür konuya bekleniyor
  • Selam ben Mustafa Hoca.
  • Hocam sigara içiyo tuvalette bu çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

Hocam sigara içiyo tuvalette bu çocuk.

Baska nerde icicekti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mustafa Hocam. Ben bu çocuğun babasıyım. Eve gelince üstünü çıkarmadan direk bilsayarına oturuyor ve kapıyı kilitliyor.Sonra bakıyorum bi 30DK sonra mutfaktaki gazeteleri alıp tekrar içeri giriyor ve odayı yine kilitliyor. Kapıyı dinliyorum, içeriden çat çut ve rahatlama sesleri geliyor.
    Hocam şüpheleniyorum sanırım bu çocuk iddaa veya SüperLoto oynuyor...
    Odanıza alıp konuşurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizem -- 24 Ekim 2012; 11:28:50 >
  • aa terbiyesize bak sen
    lan oğlum utanmadınmı beni ifşa etmeye
    ailenle tatil dönüşü güzel bir muhabbet edeceğiz.
  • Araba topiclerinden birinde olabilir dusunuyorum arabalara cok meraklı ve gorse bile 4 kisiydik ben oldugumu secemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.