Şimdi Ara

Okuldaki Kızın Bana Olan Tavırları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa bu kızla önceden iyi arkadaştık ama şu sıralar tavırları baya bi değişti.. geliyor durduk yere sarılıyor, öpüyor dudakların çok güzel diyor sürekli çok tatlısın, yakışıklısın benzeri sözler söylüyor. aslında kızın yüzü, fiziği falan güzel ama benim kafa yapımda bir kız değil çok atarlı, kavgacı milletle sürekli problemi olan bir tip.. benimde en nefret ettiğim insan tipidir. sürekli çıkalım biz seninle falan diyor ciddi misin diye soruyorum tabiki hayır diyor. neden böyle davranıyorsun diyorum çok tatlısın napayım diyor.. daha birsürü saçma sapan şeyler var bu şekilde... bu arada yaşım 17. Napayım ben bu kıza yani ne diyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denyo Bey

yaa bu kızla önceden iyi arkadaştık ama şu sıralar tavırları baya bi değişti.. geliyor durduk yere sarılıyor, öpüyor dudakların çok güzel diyor sürekli çok tatlısın, yakışıklısın benzeri sözler söylüyor. aslında kızın yüzü, fiziği falan güzel ama benim kafa yapımda bir kız değil çok atarlı, kavgacı milletle sürekli problemi olan bir tip.. benimde en nefret ettiğim insan tipidir. sürekli çıkalım biz seninle falan diyor ciddi misin diye soruyorum tabiki hayır diyor. neden böyle davranıyorsun diyorum çok tatlısın napayım diyor.. daha birsürü saçma sapan şeyler var bu şekilde... bu arada yaşım 17. Napayım ben bu kıza yani ne diyim ?

Koşarak uzaklaş o kızdan. Ciddiyim.
  • Ona küçük sürprizler yap.
  • Sonra uyandın donda bir ıslaklık
  • ciddiyim birebir olmasada aynısı benimde başımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Ona küçük sürprizler yap.

hocam ben kızın davranışlarından bıktım diyorum sen küçük sürprizler yap diyorsun gözünü seveyim
  • Her lisede vardır bu tür kızlardan. Herkese yavşarlar, her hafta sevgili değiştirirler, çevreleri geniştir, bi sürü kankası vardır ve buna güvenerek hep kavga çıkarırlar milletle. Anlattığına göre kız kaşarın teki.

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdakileri dinleme

Ona patronun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kaç

Yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Her lisede vardır bu tür kızlardan. Herkese yavşarlar, her hafta sevgili değiştirirler, çevreleri geniştir, bi sürü kankası vardır ve buna güvenerek hep kavga çıkarırlar milletle. Anlattığına göre kız kaşarın teki.

quote:

yaa her hafta sevgili falan değiştirmiyo hatta sevgilisi falan yok uzun zamandır, çevresi falan da geniş değil ama ne bileyim dediğin gibi kaşarın teki. kezban da değil gayet hoş kız ama ben almayayım. gelip sarıldığı öptüğü zaman falan erkeklik içgüdüsü sesimi falan çıkarmıyorum ama sıkıyor yani..

• kış şenliği yakın aslında olmadı bi yere içmeye falan götür, orda kızı da götürürsün zaten, sonra bi süre çıkar bi kaç kere sevişir ayrılırsınız. bi kaç ay küs gibi davranırsınız sonra dönem biter zaten gelecek yıl öss derdi falan geçer ara sıra selamlaşırsınız falan daha büyük dertleriniz olduğundan önemsemezsiniz geçmişi çok. eğer olurda aynı üniversiteyi kazanırsanızda bi anda tekrar yakın arkadaş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kaç

Yoksa

Bu kafayla harcanırsın çünkü
  • buralarda bir laf vardır bilirmisin ?
  • quote:

quote:

Her lisede vardır bu tür kızlardan. Herkese yavşarlar, her hafta sevgili değiştirirler, çevreleri geniştir, bi sürü kankası vardır ve buna güvenerek hep kavga çıkarırlar milletle. Anlattığına göre kız kaşarın teki.

quote:

yaa her hafta sevgili falan değiştirmiyo hatta sevgilisi falan yok uzun zamandır, çevresi falan da geniş değil ama ne bileyim dediğin gibi kaşarın teki. kezban da değil gayet hoş kız ama ben almayayım. gelip sarıldığı öptüğü zaman falan erkeklik içgüdüsü sesimi falan çıkarmıyorum ama sıkıyor yani..

Pek soğuk davranma. Lisedesin en güzel yılların bunlar bol bol tadını çıkarmaya bak. Eğer soğuk davranıyorsan kız seni bu huyundan vazgeçirmek için ve kendine aşık ettirebilmek için böyle yapıyor olabilir. Ama dediğim gibi eğer aranızda bir ilişki olmamasına rağmen bunları sana yapıyorsa o kız basit kızdır ve kaşardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

kış şenliği yakın aslında olmadı bi yere içmeye falan götür, orda kızı da götürürsün zaten, sonra bi süre çıkar bi kaç kere sevişir ayrılırsınız. bi kaç ay küs gibi davranırsınız sonra dönem biter zaten gelecek yıl öss derdi falan geçer ara sıra selamlaşırsınız falan daha büyük dertleriniz olduğundan önemsemezsiniz geçmişi çok. eğer olurda aynı üniversiteyi kazanırsanızda bi anda tekrar yakın arkadaş olursunuz.

plan budur

• quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

kış şenliği yakın aslında olmadı bi yere içmeye falan götür, orda kızı da götürürsün zaten, sonra bi süre çıkar bi kaç kere sevişir ayrılırsınız. bi kaç ay küs gibi davranırsınız sonra dönem biter zaten gelecek yıl öss derdi falan geçer ara sıra selamlaşırsınız falan daha büyük dertleriniz olduğundan önemsemezsiniz geçmişi çok. eğer olurda aynı üniversiteyi kazanırsanızda bi anda tekrar yakın arkadaş olursunuz.

sen işi kafada bitirmişsin hocam keşke bu kadar kolay olsa..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pek soğuk davranma. Lisedesin en güzel yılların bunlar bol bol tadını çıkarmaya bak. Eğer soğuk davranıyorsan kız seni bu huyundan vazgeçirmek için ve kendine aşık ettirebilmek için böyle yapıyor olabilir. Ama dediğim gibi eğer aranızda bir ilişki olmamasına rağmen bunları sana yapıyorsa o kız basit kızdır ve kaşardır.

yaa şimdi kimsenin duygularıyla da oynayıp üzmek istemem.. ama bu hakediyor birgün istemeden yapıcam başım belaya giricek..

• quote:

Orijinalden alıntı: norening

ciddiyim birebir olmasada aynısı benimde başımda

allah kolaylık versin hocam işimiz zor valla ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

buralarda bir laf vardır bilirmisin ?

ona gidip patronun kim olduğunu göstereyim değil mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.