Şimdi Ara

Okulda telefonu yakalattım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okulda telefon araması yapılacak diye bir duyum aldık.Ben telefonu kağıda sarıp çöp tenekesine attım.Öğleye çıkacağımız dersti.Telefonu çöpte unuttum.Öğleye çıktık neyse yedik yemeği geldim sınıfa.çöp kovasını bir açtım kova bomboşHademe temizlik yapmış.Tabi ben yusufyusuf oldum.Arka bahçedeki çöp kovasını karıştırıp buldum telefonu.Çok sevindim.Neyse girdik 5. derse arama yapılmadı.Yine telefonu cöp kovasına koydum ama gözümü kovadan ayırmıyordum6.saat geldi.Bir baktım tüm hocalar geldi ayağa kalkın kıpırdamayın dediler.Bayan hocamız ilk çöp tenekesine baktı birşey bulamadı.Tabi ben üstünü biraz kamufile etmiştim.Neyse aradılar bizi telefon bulamadılar tam çıkıyorlardı matematik hocamız çöpe tekrar bakayım dedi.Telefonu orda buldu

Okula telefon getirmenin disiplin cezası varmı?Telefonu velim gelip alabilirmi?Lütfen yardım edin

Not:Telefonu kaptırmama hiç üzülmedim.Ya çöp tenekesinde bulamasaydım teli.Veya belediye boşaltsaydıyusufyusuf.giff

• valla kapalı ise birşey demiyolar bizde
  • Okula telefon götürmenin hiç bir cezası yok arkadaşım herhangi bir madde de yoktur okula telefon götürülmez diye.

Annen veya baban gidip telefonu alabilir.
  • Sağolun arkadaşlarHala korkuyorum.Telefonu ufak bir umutla çöpte arıyordum

Buarada telefon W810İ
  • bizimde bugün arama vardı
    buldular pdayı ''Samsung OMNIA more than a phone'' dedim
    gerisini boşverin
  • Yav veliye gerek yok hoca'ya yalvar yakar bi daha getirmeyeceğim de elbet verir.bizimkiler 2 ders sonra geri veriyorlar
  • ya telefonunuzda olsaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde akıllı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende geçen cuma biyoloji dersinde arkadaşdan alcaktım benim telefonu bana uzatırken hoca gördü hemen atladı köpek gibi ver telefonu filan dedi bende vermemek için baya uğraştım ama yinede aldı ayınınoğlu
    normalde hocalar derste çalsa bile kapattırıyor işte bi daha olmasın vs.. yeni gelmiş buda kendini bişey sanıyor ..bari hocam hattı alayım dedim onada izin vermedi

gitmiş müdür yardımcısına vermiş.. Bende yanına gittim bana sanki adam kesmiş mualemesi yapıor gerizekalı
    yakıcam okulu onu istiyorlar
  • yaratıcılığın düşükmüş çöpe saklama numarasını en son kaç sene önce yaptık biz daha farklı şeyler dene ben mesela bir seferinde duvarda asılı duran saatin arkasına sıkıştırdım telefonu yer vardı
  • Ben de yakalanmıştım,kapalı olanlara hiçbir şey demediler ama açık olan 2-3 arkadaşa bayağı bir kızmışlardı.Bence oradaki asıl amaç kesici,bağımlı yapan maddeleri aramak.Öğretmenler içeri girip "Çıkarın ulan esrarları eşek sıpaları" diye dalamayacağına göre telefon işin bahanesi.Soruna gelirsek hiçbir disiplin cezası yok.
  • Haha bizim lisede Telefon Serbest :D
  • Çöp kutusunu atmasaydın keşki üstünde kapalı bir şekilde bulunması senin yararına olurdu
  • telefonu başka sınıfta olan bir arkadaşına vermek aklına gelmedimi?
  • bizim kuldaada kamerelı telefon yasak hocanın gözleri önünde telefonu açık konuşuorum E250
  • İyi olmuş sana. Bir daha okula telefon götürmemeyi öğrenirsin.
  • ne kadar saçma bir şey...

Ailesi arayacak çocuğu iletişime geçmek isteyecek ama okula telefon getirmek yasak. Saçma sapan bir şey. Ama hoş şu saçma sapan videolar yüzünden böyle bir uygulamaya gittiler ama yanlış...

Bu arada bizim birader götürüyor hiç bir sıkıntı yaşamıyolar hatta hala kendi videolarını çekiyolar bir sıkıntıları yok sizde nie var ki
  • off okulda telefon araması mı? derste sessize bile almıyorum
  • Bir arkadaşım sınıf panosunun arkasına koydu.Yakalanmadı
  • kameralı değilse bir şey olmaz.
  • Dün bizde de arama oldu iskambil kağıdı çıktı benden bişey olur mu? isim falan aldılar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.