Şimdi Ara

Okulda elime kelepçe takıldı soluğu eski mit ajanından aldım(SSli CSB deil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size bugün yaşadığım olayı anlatıyorum. DH ye yazasım geldi nedense

Okulda amele gibi basket potalarını boyuyorduk sonra asfalt boyasının kapağını açmak için birşey gerekti bende yarısı olmayan kelepçe kullandım. Kelepçeyi de okulda bahçede bulmuştum(çapulcuyumdur, Kelepçeyi de son sınıf bir abi zevkine getiriyor okula). Kelepçe ile kutuyu açarken dişlerinden birini bozdum ve kelepçe tam kapanmıyordu(hayvan gücüyle Çelik kelepçenin bir dişini bozdum). Sonra teneffüs oldu bir arkadaşa kelepçeyi gösterirken tak koluma bak kitlenmiyor dedim. Arkadaşta taktı ve tık diye ses çıktı ve açılamaz oldu kenetlendi elime. Başta şaşırdım sonra kelepçenin sahibi abinin yanına gittik meğer okuldan erken gitmiş. Sonra müdür yardımcısından okulunun yakınlarındaki karakola gitmek için izin istemeye gittik. Yanındaki 2 hocayla bize güldüler gidin hizmetliye sorun dedi. Hizmetliye sorduk testere ile olur dedi polise gidersen ifade felan siciline yazılmasın yazık olur dedi(fen lisesi okul).Sonra kelepçeyi takan arkadaşın babası avukattı babasını aradı durumu anlattı. Babası kahkaha attı telefonda ve bize bir adres verdi. Verdiği adres bir dernek yeriydi müstakil bir evde. Neyse gittik oraya 10-15 kişi vardı. Herkesle el sıkıştım felan sonra gel bakalım suçlu diye içeriye geçtim. Biz gençken çok yaptık bunları dediler ve herşeyi denediler. Tokayla açma (bunu okulda youtube aracılığıyla denedik olmadı) en son oksijen ile keseceklerdi yok amca felan dedim. Sonra gel dediler bana arabaya bindik ve kenar mahallelerde olan bir saatçiye girdik.İçerde iki kişi vardı selamlaştık felan sonra abi cebinden anahtarlığını çıkardı. anahtarlıkta bi sürü anahtar vardı içlerinde kelepçe anahtarıda vardı. Açtı kelepçeyi hemen. Sonra dedi ben eski mit çalışanıydım felan gerçekten doğruymuş.o dişi iyiki kırmışsinki bileğini sıkmayıp morartmamış dedi. Sonra kelepçeyi yanıma aldım ve hatıra olarak saklıyorum.

http://hizliresim.com/vE8q0m

Hocalara gösterdim dalga geçmişlerdi. Adın fanteziciye çıkar, kırbacı olan biri çıkarır anca felan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbaraPalvin -- 6 Mayıs 2015; 21:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın testesteron dan kafayı bulan liseli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun temiz

• Memleket Sandıkları kullanıcısına yanıt
    Buraların yeni Troll üsün galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watcer

Buraların yeni Troll üsün galiba

3 yıllık üyeyim eski hesabı arkadaşıma verdim.

• vaaaay be

not : "ben eski mit ajanıydım,," kısmı fake olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.