Şimdi Ara

Okulda arkadaşsızlıktan korkuyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar okulda sevdiğim güvendiğim tek arkadaşım var o da bazen bana iyi davranıyor bazen dalga geçiyor bazen de tersliyor. Ondan arkadaşlığımı çeksem arkadaşsız kalırım diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginliverpoollu -- 9 Kasım 2013; 9:26:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• allah başka dert vermesin kardeş.
  • kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren kardeşim. yaşamak için, iyi vakit geçirmek için kimseye muhtaç değilsin, ara sıra kendine yetmeyi bil. arkadaş iyi birşey tabi ama adam gibi arkadaşlık edecek kimse yoksa tek takıl korkma kimse asosyal falan demez, ağırbaşlı ol biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren kardeşim. yaşamak için, iyi vakit geçirmek için kimseye muhtaç değilsin, ara sıra kendine yetmeyi bil. arkadaş iyi birşey tabi ama adam gibi arkadaşlık edecek kimse yoksa tek takıl korkma kimse asosyal falan demez, ağırbaşlı ol biraz

Sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_akbayir

quote:

kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren kardeşim. yaşamak için, iyi vakit geçirmek için kimseye muhtaç değilsin, ara sıra kendine yetmeyi bil. arkadaş iyi birşey tabi ama adam gibi arkadaşlık edecek kimse yoksa tek takıl korkma kimse asosyal falan demez, ağırbaşlı ol biraz

Sağol

Beni dinle kardeşim sen boş tavsiye değil hiçbirisi, tecrübeyle sabit. Adam gibi takılacak adam yoksa, cıvıksa hepsi, arada bişey yapıp bazen tam tersi davranıyorsa hiçbirisini iplemiceksin kendi yoluna bakıcaksın. İlk başta zor olur ama zamanla alışırsın. Kalleş arkadaşların olacağına tek başına ol daha iyi. En azından kazık yemezsin. Küçüklükten beri beraber büyüdüğümüz, kardeşimden öte gördüğüm adam satıp gidince ben çok iyi anladım. Sen o zamanı bekleme, akıllı davran.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_akbayir

quote:

Sağol

Beni dinle kardeşim sen boş tavsiye değil hiçbirisi, tecrübeyle sabit. Adam gibi takılacak adam yoksa, cıvıksa hepsi, arada bişey yapıp bazen tam tersi davranıyorsa hiçbirisini iplemiceksin kendi yoluna bakıcaksın. İlk başta zor olur ama zamanla alışırsın. Kalleş arkadaşların olacağına tek başına ol daha iyi. En azından kazık yemezsin. Küçüklükten beri beraber büyüdüğümüz, kardeşimden öte gördüğüm adam satıp gidince ben çok iyi anladım. Sen o zamanı bekleme, akıllı davran.

şu an üniversitede dediğinin aynını yapıyorum:)
    sahte,kişiliksiz,dengesiz insanlarla takılmaya çalışmaktansa yanlız olmayı seçtim

• Öyle şahsiyetleri bende gördüm. Deneyimliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.