Şimdi Ara

Okula yerleşti kağıdı götüreceğiz de resim çıkmıyor...Herkeste böyle galiba..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an bende de çıkmıyor resim iyiki 2gün önce sorunsuz olarak çıkarttırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 2 Eylül 2011; 17:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

Şu an bende de çıkmıyor resim iyiki 2gün önce sorunsuz olarak çıkarttırmışım

ben deniyorum her gün ama yine yok yine yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

Şu an bende de çıkmıyor resim iyiki 2gün önce sorunsuz olarak çıkarttırmışım

ben deniyorum her gün ama yine yok yine yok..

bende o çıktıyı alabilmek için 2 gün boyunca sürekli denedim sabah akşam en son şansıma düzeldisürekli denemekten başka bir çözüm yok galiba..(1-2 yol varda uğraştırır..)

• Tarihin altındaki çıkmayan resmi kastediyosanız, bende de çıkmadı bende öyle çıktı aldım, ne fark ederki?Orada ne vardı :D Herkes internete her zaman erişemiyor ne kadar saçma birşey ben 24 saat net kafede oturup resmi mi bekliycem
  • ösym sonuç belgesi isteniyormu ki..

"1- 2011-ÖSYS sonuçları internet aracılığıyla duyurulduğundan, adaylardan kesin kayıt için sonuç belgesi istenmeyecektir,"
  • Üni. den üni. ye değişiyor heralde benim üni. istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan bir iş. Artık tc kimlik no ile herşeye ulaşılabilinmesi lazım. Hangi çağda yaşıyoruz Belge götürücez. Ösym bile göndermiyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

Saçma sapan bir iş. Artık tc kimlik no ile herşeye ulaşılabilinmesi lazım. Hangi çağda yaşıyoruz Belge götürücez. Ösym bile göndermiyor artık.

:)
  • Arkadaşlar evinize zarf geldimi. Bana gelmedi daha. Ankara üni. zarfı istiyor ne yapacam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Arkadaşlar evinize zarf geldimi. Bana gelmedi daha. Ankara üni. zarfı istiyor ne yapacam?

Ne zarfı?

Size kılavuz gönderiyorlar ve son sayfasında genelde birkaç form oluyor. Bu formları ise üniversitenin anasayfasından bulabilirsiniz çok rahat. Size gelen ya da gelecek olan şey çok mühim bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Arkadaşlar evinize zarf geldimi. Bana gelmedi daha. Ankara üni. zarfı istiyor ne yapacam?

Ne zarfı?

Size kılavuz gönderiyorlar ve son sayfasında genelde birkaç form oluyor. Bu formları ise üniversitenin anasayfasından bulabilirsiniz çok rahat. Size gelen ya da gelecek olan şey çok mühim bir şey değil.

Başvuru ve Kabul Koşulları-İlk Kayıt
    KESİN KAYIT HAKKINDA GENEL BİLGİLER
    2011 ÖSYS sonucuna göre Üniversitemizin Ankara ili içinde bulunan Fakülte ve Yüksekokullarına yerleşenlerin kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Rektörlük Ek Hizmet Binası A Blok Beşevler/ANKARA adresinde, Ankara ili dışında bulunan Meslek Yüksekokullarımıza yerleşenlerin kayıtları ise yerleştirildikleri Yüksekokullarda yapılacaktır.
    KAYIT BELGELERİ
    Adresinize gönderilen dosyanızın iç kapağında zarflar bulunmaktadır. Aşağıdaki belgeleri hazırlayarak, arka kapaktaki zarfın içine yerleştiriniz.
    Bu belgelerin asıllarını eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.

1. 2 nüsha 2011 ÖSYS Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı.
    2. Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli ve fotoğraflı mezuniyet belgesi ve fotokopisi)
    3. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını gösterir belge.
    4. 3,5x4,5 cm boyutlarında biyometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf.
    5. 1989 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylardan tecil belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
    6. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı için katkı payı miktarları henüz Bakanlar Kurulu tarafından belirlenmediği için yeni kazanan öğrenciler kayıtlar zamanında bankaya herhangi bir ödeme yapmayacaklardır.
    2011 yılında üniversitemize yerleşerek 05-12 Eylül 2011 tarihleri arasında kayıtlarını yaptıran öğrenciler, katkı payı/ öğrenim gideri ücretini 26 Eylül-12 Ekim 2011 tarihleri arasında herhangi bir AKBANK Şubesine ödeyeceklerdir.
    Katkı payı/öğrenim gideri ücretini 26 Eylül-12 Ekim 2011 tarihleri arasında ödeyen öğrenciler bankadan alacakları dekontu kayıtlı oldukları Fakültenin/Yüksekokulun öğrenci işleri birimine teslim ederek öğrenci kimlik kartlarına 2011-2012 öğretim yılı bandrolünü yapıştırtacaklardır.
    26 Eylül-12 Ekim 2011 tarihleri arasında katkı payı/öğrenim gideri ücretini yatırmayan öğrencilerin ders kayıtları, kayıt yaptırmış olsalar bile Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden otomatik olarak silinecektir.
    Öğrencilerimize önemle duyurulur.
    ÖĞRENCİ NUMARANIZ
    Adresinize gönderilen kayıt zarfın üzerindeki adres etiketine bakınız. Sağ üst köşede gördüğünüz sekiz (8) haneli numara sizin “Ankara Üniversitesi Öğrenci Numaranız” dır. Öğrencilik yaşamınız boyunca kullanacağınız bu numarayı NOT EDİNİZ VE UNUTMAYINIZ.

Yukarıda kalınlaştırdığım yazıya bir bakarmısın. Burda zarftan bahsetmiş. Kuzenimde Ankara Üni. gidecek. Ona gelmiş. Banada gelmeyince işkillendim açıkçası. Arkadaşıma gelmemiş ama. Burda bahsedilen zarf senin verdiğin sitedeki klavuz mu yani. Yoksa kayıt için gerekli birşey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 3 Eylül 2011; 12:57:12 >

• Sercan Ç.,

Benim bahsettiğim kılavuzdu. Açıklamada kılavuz hariçi zarflar var diyor. Sanıyorum bazı belgeleri içine koyacağın zarf. Bize okulda veriyorlar, size göndermişler. Okulu aramalısın bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Sercan Ç.,

Benim bahsettiğim kılavuzdu. Açıklamada kılavuz hariçi zarflar var diyor. Sanıyorum bazı belgeleri içine koyacağın zarf. Bize okulda veriyorlar, size göndermişler. Okulu aramalısın bu durumda.

Tamam okulun öğrenci işlerini arıyım. Sonra burda söylerim. Yardımların için çok çok teşekkür ederim.
  • Rica ederim, umarım problemsiz halledebilirsin işlemleri. Gerçekten sorun oluyor bu tarz durumlar.
  • arkadaşlar ne olacak fotoğraf sorunu
  • salla kapı gibi tc numarası var onuda inkar edecek değiller ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.