Şimdi Ara

Okula gitmeme ve calismama sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta seviye bir anadolu lisesine gidiyorum devamsizligim ozurlu 11 ozursuz 12.5 ilk donem 74 ortalama ile tesekur aldim.Ama okuldan gelince bir calismama istegi veya 1 saat pcde oturayim calisirim falan oluyor ama o 1 saat hic bitmiyor dolayisiyla odevler falan kaliyor calisamiyorum sabahda ya sozlu olursa veya odevi yapmadim diye gitmek istemiyorum ne yapabilirim onerisi olanlar soylerse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• updullah
  • aynen bende senin gibiyim bence biraz irade lazım. benim şuanda ders çalışmam lazım ama burdayım işte olay bunun hiç başlamadan bitmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PenalıAdam

aynen bende senin gibiyim bence biraz irade lazım. benim şuanda ders çalışmam lazım ama burdayım işte olay bunun hiç başlamadan bitmesi.

Evet iradem hiç sağlam değil.Okulda planlıyorum diyorum eve gidince 1 saat ps3 1 saat pc sonrasında çalışırım ama bi bakıyorum saat 11 olmuş sonra sabah çalışırım diye alarm kuruyorum sabahda kalkamıyorum alarmı kapatıp geri yatıyorum acilen bir çözüm bulmam lazım.
  • İntihar et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanzolata

İntihar et.

Amacın ne ?
  • updullah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendine küçük küçük hedefler koy. Mesela bu dönem git taktir al. Hadi göreyim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Kendine küçük küçük hedefler koy. Mesela bu dönem git taktir al. Hadi göreyim seni.

Öncelikle kendimi oyunlardan soğutmak için dualshocku ve mpad,mouseu annemlere verdim vermemin sebebi fps oyunlarına meraklı olmam şu anda eski bir mouse ile giriyorum birazdan ekolhocadan konulara bakacağım hadi hayırlısı
  • up up upp!!
  • Bilgisayarı kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultaniBezelye -- 12 Mart 2012; 21:27:40 >
  • hocam bilgisayari kaldiramam cunku tek ben kullanmiyorum
  • updullah
  • Bi moh olmaz sene sonunu getir sınıfı geç kurtul hiçbirşey değişmiyecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Bi moh olmaz sene sonunu getir sınıfı geç kurtul hiçbirşey değişmiyecek..

hocam oylede okula gitmeye korkuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGunok

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Bi moh olmaz sene sonunu getir sınıfı geç kurtul hiçbirşey değişmiyecek..

hocam oylede okula gitmeye korkuyorum..

Okula gitmediğin de öyle bir psikoloji oluşuyor,halbuki okuldaki arkadaşların farkında bile olmaz,hani unuturlar diyelimO yüzden gitmediğin de keyfine bak,rapor alabiliyorsan al senin için yararlı şeylere vakit ayır

• quote:

Orijinalden alıntı: CGunok

Orta seviye bir anadolu lisesine gidiyorum devamsizligim ozurlu 11 ozursuz 12.5 ilk donem 74 ortalama ile tesekur aldim.Ama okuldan gelince bir calismama istegi veya 1 saat pcde oturayim calisirim falan oluyor ama o 1 saat hic bitmiyor dolayisiyla odevler falan kaliyor calisamiyorum sabahda ya sozlu olursa veya odevi yapmadim diye gitmek istemiyorum ne yapabilirim onerisi olanlar soylerse sevinirim

Okula gitmeme ve calismama sorunsali

• okulu hiç aksatma zamanla sorun falan kalmaz
  • Aanaaaa b437 laaa
  • updullah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.