|
Merhaba arkadaşlar, beklediğim gibi sinavim kötü geçti. İstediğim gibi çalişmaktan ziyade deneme çözmemek gibi salaklik yapitim. Sinav kolaydi zaten orasi ayri konu ama ben bunu kabul etmiyorum. Şu ayt kimyada çözemeyeceğim 1 tane soru yoktu. 1 sene ayt kimya çalişmayinca 2 tane anca yapabildim, bilmediğim konu yok bi zahmet ama yani unuttum. Bu 3. mezunlugumdu yani totalde 4. girişim olcakti. 2020' de girdim 2021'de girdim 2022 girmedim 2023de girdim 3. girişim oldu ama. Asil konuya gelelelim ben çalişmaktan bikmadim. Düzgünce bir puan alip gitmek istiyorum hala. Adam gibi çalişmak için son şans vermek istiyorum kendime ama tecilim bu yıl sonuna kadar 22 yaşindayim. Yaş geçtiği için okulu kazansam bile tecil olmuyor diyorlar ayri bir stres yaratiyor düşünsenize iyi bir okul kazaniyorsunuz sonra askere.. Yarin gidip soracağim ama kanun böyle benim için bir ayricalik tanirlar mi bilmem. Çok üzgün ve pişmanim. 1 seneye yakin idare ediversinler, eglencesine kalmiyorum ya. Hayatta ne kadar dezavantaj varsa bana denk geliyor. Param olsa zaten bedelli yapardim. Sizce hangisi mantikli 9 ay kacak kalip tecil olmama riskini alip eşşek gibi çalişmak mi yoksa tercih yapip kırıkla deneyip olmazsa ondan sonraki seneye obp düzelince de basmaya devam etmek mi? 2. ihtimali düşündükçe camdan atlayasim geliyor. Başka yol yok %90 1. yolu deneyeceğim. Kimin psikolojisi dayanir ki diger duruma.
Canim çok sıkıldı buraya yazmak istedim troll yapmayin lütfen. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı