Şimdi Ara

Okul zamani yoldaki kizin beni kesişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gencler iki senedir ayni yoldan okula giderken 7.40 civari sabah hep karsilasiyordum o baska okula ben baska okula ama yollarda bazen hep karsilasiyorduk.Ben aşagi dogru inerken o yukari dogru cikiyordu.
    Yaşadigim şehir kucuk hep ayni tipler goruyorum zaten bu kizlada karsilasmam normal.
    Gecen sene mart aylarinda okula giderken onu ilk kez gordum tatli beyaz tenli bir kizdi, bana hayran hayran bakiyordu yani belki hayatimda o kadar bi kiz tarafindan kesilmemişimdir herneyse yani boyle 1 hafta 2 hafta beni kesti ben başlarda cok utandim ve ben kendimi çok cirkin goren bir insanim etrafimdaki insanlar yakisiklisin der ama ben takmam kendimi cirkin gordugum icin ozguven 0 yani kizin gozune tam bakamadim bu yuzden.
    Her neyse velasil kelamm 1 2 ay goremedim sonra tekrar gordugumde bu sefer kiz benim gibi davrandi bana pek bakmadi oyle. Ben kizdan 1 2 ay sonra bakişlarindan etkilenmiştim bu sefer ben kestim oyle ama o da benim gibi yapti maalesef. Pek bakmadi bu sefer

Bu sene ise kizi çok gormedim yine bakiyordu ama nafile kizla konusamadim yani ozguven iste ne diyeyim ama artik ETKILENMIYORUM
    Kiz en son gordugunde beni sanki zorla gel benle konus diyordu uzgun gibi bana bakiyordu ama bende cesaret ozguven yok kendimi cirkin goruyorum eger yakisikli gorseydim konusabilirdim belki ama ne diyecegimi yine bilmiyordum yani okula gidiyor kizi tanimiyorum yolda durdurup ne diyebilirim ki?

Yani sorun şu birbirimizden hoşlansakta yolda gordugum hic tanimadigim bir kizla nasil konuşacam ki :(

Hic kiz cevrem yok disardan yada apartmandan yapayim diyorum şansim yaver gitmiyor :D

Begendiyseniz daha çok maceram var kesinlikle CSB DEGIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 22 Haziran 2017; 23:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknik iyi ama geliştirmen lazım sincap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

teknik iyi ama geliştirmen lazım sincap.

Aaaaaaaaaaa kikikikikiki
  • Konu sahibi için git konuş kanki nolcak alt tarafı red yersin bidaha konuşmazsın olur biter dünyanın sonu değil ya.Yapmadıklarından pişman olcağına yaptıklarından pişman ol daha iyi hadi iyi şanslar iyi gaza getirdim
  • belki ne kadar cirkin bir cocuk diye bakiyordur?

• 30 saniyemi geri ver

• Olum hergun goruyorsun madem, ufak ufak baslayabilirsin. Kucuk bir kafa hareketiyle merhaba yada gunaydin anlaminda bir hareket yani. Karsilik verirse oda ayni sekilde ertesi gun sesli bir sekilde gunaydin dersin. Birak agzindan ciksin. Tek yapman gereken kizin duyacagi sekilde gunaydin demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Koca arayan kizin drami
    3 yıl önce açıldı
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek dhliler çoktan okumadılar bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

belki ne kadar cirkin bir cocuk diye bakiyordur?

Yok kardes o bakiş başkaydi

Çok var maceram gerisi yarina:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Olum hergun goruyorsun madem, ufak ufak baslayabilirsin. Kucuk bir kafa hareketiyle merhaba yada gunaydin anlaminda bir hareket yani. Karsilik verirse oda ayni sekilde ertesi gun sesli bir sekilde gunaydin dersin. Birak agzindan ciksin. Tek yapman gereken kizin duyacagi sekilde gunaydin demek.

Kardes doguda yaşiyorum burdaki kizlara nasil nazik davranabilirim
    + fena utangacim ve ozguven 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 23 Haziran 2017; 0:11:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.